julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, Qcin_69 napisał: dlatego wygrywam te kategorie wybierając z ostatnim pickiem. Niech tylko Ignazz nie zamula bo jutro mogę zapomnieć ignazz zaczął wszystkie gale UFC oglądać w ramach riserczu jest już na 6tej i rozważa picknięcie Tanka Abbota! Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ja bym @ignazzowi profilaktycznie polał jakiegoś rozchodniaczka żeby czasem nie usnął, bo @Qcin_69 chyba zaintrygował towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał: Ja bym @ignazzowi profilaktycznie polał jakiegoś rozchodniaczka żeby czasem nie usnął, bo @Qcin_69 chyba zaintrygował towarzystwo może ja po prostu wybiorę, bo jutro mam combo robota i podróż i nie będę mial czasu na ciskanie po was ze go pomineliscie, a to są sporty jeżdżone gdzie Ignazz już pickowal, @Reikai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: może ja po prostu wybiorę, bo jutro mam combo robota i podróż i nie będę mial czasu na ciskanie po was ze go pomineliscie, a to są sporty jeżdżone gdzie Ignazz już pickowal, @Reikai? to picknij zanim przemyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ja ide spać jutro tyle czytania po picku @Qcin_69. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 De La Hoya bust, ale tu trzeba było brać Spartakusa. ;]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 O k**** @Qcin_69co Ty odjebałeś XDDDXDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 a to się w ogóle wpisuje w kategorię? sporty motorowe motor mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną to już prędzej pasowałoby do sportów indywidualnych....i byłby lepszy od tego kolarza aha i czekam aż ktoś w sportach walki weźmie Spartakusa lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Niech będzie. W końcu nie tylko konie mechaniczne się liczą ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @Qcin_69 O takie picki nic nie robiłem! To się nazywa wyniesienie wyjścia poza schemat na nowy poziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: De La Hoya bust, ale tu trzeba było brać Spartakusa. ;]]]] Bruce Lee byłby lepszy. On w USA był top 3 niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał: @Qcin_69 O takie picki nic nie robiłem! To się nazywa wyniesienie wyjścia poza schemat na nowy poziom! ja tam widzę dużą inspirację chytruzowym Zawiszą Czarnym z komentów do poprzedniego atfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 jasne, a jakby jezdzil na motorze to by było ze doping. Zarowno w sportach motorowych jak i w wyścigach rydwanowych mamy do czynienia z końmi. Moj Gajusz był największym sportowcem Rzymu w czasach gdy wyścigi rydwanów były popularniejsze od walk w Koloseum i regularnie na jego wyścigi przychodziło 250 tysięcy Rzymian. Do tego był najbogatszym sportowcem swoich czasów, wiec nie można zarzucić ze to jakiś dart czy akrobatyka sportowa. Sa tez dokładne liczby z jego wyscigow gdzie wygrywał z zajebista skutecznością (a rzadko był poza podium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Bruce Lee byłby lepszy. On w USA był top 3 niedawno. Spoooiler spoiler spoiler!!! k**** to mój pick na ostatnią rundę. Największa ikona sztuk walk i te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 12 minut temu, Qcin_69 napisał: jutro mam combo robota i podróż i nie będę mial czasu Jesteś księdzem? Ależ teraz pick zjebałeś, szkoda że nie da się dać zera punktów w kategorii XD Rydwan w motorowych lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 4 minuty temu, LAF napisał: Niech będzie. W końcu nie tylko konie mechaniczne się liczą ; D no to zaraz ktoś picknie Isabell Werth i jej 6 złotych medali olimpijskich w jeździectwie (na 5ciu różnych olimpiadach) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Moj Gajusz był największym sportowcem Rzymu w czasach gdy wyścigi rydwanów były popularniejsze od walk w Koloseum i regularnie na jego wyścigi przychodziło 250 tysięcy Rzymian. za to wpływy z pay per view były zerowe słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał: a to się w ogóle wpisuje w kategorię? sporty motorowe motor mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną to już prędzej pasowałoby do sportów indywidualnych....i byłby lepszy od tego kolarza aha i czekam aż ktoś w sportach walki weźmie Spartakusa lol Spartakusa to ktoś musiałby wybrać w najpiękniejszej żeby przebić tego babola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, matek napisał: Jesteś księdzem? Ależ teraz pick zjebałeś, szkoda że nie da się dać zera punktów w kategorii XD Rydwan w motorowych lol Łacińskim określeniem rydwanu jest carrus , a rydwan wojenny używany w paradach wojskowych był nazywany samochodem (pojazdem kołowym), co dało nam nasze angielskie słowo na temat nowoczesnego pojazdu mechanicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: jasne, a jakby jezdzil na motorze to by było ze doping. Zarowno w sportach motorowych jak i w wyścigach rydwanowych mamy do czynienia z końmi. Moj Gajusz był największym sportowcem Rzymu w czasach gdy wyścigi rydwanów były popularniejsze od walk w Koloseum i regularnie na jego wyścigi przychodziło 250 tysięcy Rzymian. Do tego był najbogatszym sportowcem swoich czasów, wiec nie można zarzucić ze to jakiś dart czy akrobatyka sportowa. Sa tez dokładne liczby z jego wyscigow gdzie wygrywał z zajebista skutecznością (a rzadko był poza podium) Było go wrzucać w indywidualne to spokojnie mógłby powalczyć o miejsce ze świetlicowo-barowcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi