jack Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: co to za sport? Wygrywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, jack napisał: Wygrywanie to poczekaj na mój pick ze sportow gdzie się jezdzi. GOATa mi zostawiono i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @jack ale bez kitu ta Taurasi może się postawić Deltusiowi jeśli chodzi o najmniejszą ilość punktów (czy tam największą - wiadomo ocb xD) w atfie gratulacje, to nie był łatwy achievement do zrobienia! Teraz, Qcin_69 napisał: to poczekaj na mój pick ze sportow gdzie się jezdzi. GOATa mi zostawiono i elegancko Martyna Wojciechowska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: @jack ale bez kitu ta Taurasi może się postawić Deltusiowi jeśli chodzi o najmniejszą ilość punktów (czy tam największą - wiadomo ocb xD) w atfie gratulacje, to nie był łatwy achievement do zrobienia! Martyna Wojciechowska? niee, ATF to ATF, mam tutaj czarnego konia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 8 minut temu, Reikai napisał: Jackie Stewart wygrał z 25% wyscigow w których uczestniczył. Dajcie go wyżej od Laudy i w sumie elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Dajcie go wyżej od Laudy i w sumie elo. Reikai pisał o 25% wygranych wyścigów zapomniał dodać że brał udział w 4! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @jack ale bez kitu ta Taurasi może się postawić Deltusiowi jeśli chodzi o najmniejszą ilość punktów (czy tam największą - wiadomo ocb xD) w atfie gratulacje, to nie był łatwy achievement do zrobienia! Martyna Wojciechowska? Deltus to zajebisty pick i jego niska pozycja świadczy o amatorstwie głosujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: @jack ale bez kitu ta Taurasi może się postawić Deltusiowi jeśli chodzi o najmniejszą ilość punktów (czy tam największą - wiadomo ocb xD) w atfie Lepsza Taurasi niż przegrywy w typie Barkleya czy Malona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 dawaj @ignazz kończyny dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: niee, ATF to ATF, mam tutaj czarnego konia. Przestań sie nabijać z @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, jack napisał: Lepsza Taurasi niż przegrywy w typie Barkleya czy Malona Bibrzycka > Taurasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: Reikai pisał o 25% wygranych wyścigów zapomniał dodać że brał udział w 4! Prawie 100 WNBA to bust, każdy kto widział jedna kwartę tego wie ze powinni tego zakazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Przestań sie nabijać z @Reikai człowieku ja mam najlepszego sleepera tego ATFu, to ze jeszcze nie poszedł to jest LOL, typ był #1 i jest po dziś dzień, ale tak to jest jak się nie czyta książek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Bibrzycka > Taurasi To wiadomo ale nikt jej nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: WNBA to bust, każdy kto widział jedna kwartę tego wie ze powinni tego zakazac. to samo piszą na e-tenis.pl o tenisie kobiet! jednocześnie propsując WNBA że fajniej im się ogląda bo wolniejsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: człowieku ja mam najlepszego sleepera tego ATFu, to ze jeszcze nie poszedł to jest LOL, typ był #1 i jest po dziś dzień, ale tak to jest jak się nie czyta książek Ja wiem kogo i daje go na 1wszym miejscu w moim glosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Oj brakuje podkategorii w koszykówce o nazwie poza NBA. Oj brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Małgosia Dydek ją posteruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: człowieku ja mam najlepszego sleepera tego ATFu, to ze jeszcze nie poszedł to jest LOL, typ był #1 i jest po dziś dzień, ale tak to jest jak się nie czyta książek czekaj - sporty motorowe - książki (które qcin mógłby czytać) pickujesz Pana Samochodzika? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: czekaj - sporty motorowe - książki (które qcin mógłby czytać) pickujesz Pana Samochodzika? xD dlatego wygrywam te kategorie wybierając z ostatnim pickiem. Niech tylko Ignazz nie zamula bo jutro mogę zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi