ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Ogólnie pedalarze to legitny wybór. Dla mnie są legitnie drugą najbardziej szkodliwą społecznie grupą po nazistach, gratki Ale o cocichodzi;) https://www.newsweek.pl/zwycieskich-kolarzy-w-giro-ditalia-beda-calowac-geje/4kzjz83 O to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Ja dopiero zaraz zaczynam, takze mam nadzieje ze za szybko nie draftuje - w ostatnim ATF wybralem Sabonisa do Mourninga i uznalem to za wysmienity pomysl. W ostatnim wybrałeś konia i uważałeś to za dobry wybór, krótko co piłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, matek napisał: Poszedłby spokojnie. Nie ma podejścia do niego w tej kategorii i zapłacicie za nieznajomość sportu. SPORTU xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Wut? +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, matek napisał: Poszedłby spokojnie. Nie ma podejścia do niego w tej kategorii i zapłacicie za nieznajomość sportu. I nasza zapłatą będzie 18 pozycja Madoxa Teraz, agresywnychomik napisał: W ostatnim wybrałeś konia i uważałeś to za dobry wybór, krótko co piłeś? Tu już ćpanie grube 1 minutę temu, ignazz napisał: Ale o cocichodzi;) https://www.newsweek.pl/zwycieskich-kolarzy-w-giro-ditalia-beda-calowac-geje/4kzjz83 O to? Zazdro, że w Twoim mieście nikt nie ma roweru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Rozkręca się ten wątek. Ciekawe czy przebije w ilości postów poprzedni ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Ale o cocichodzi;) https://www.newsweek.pl/zwycieskich-kolarzy-w-giro-ditalia-beda-calowac-geje/4kzjz83 O to? to uczucie kiedy kolejny raz Twoje śmieszki okazują się rzeczywistością xDDDD W dniu 3.04.2023 o 15:51, julekstep napisał: a co do kolarstwa - to nie sport, to homoseksualizm Biedronia se picknijcie k**** xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Przecież Merckx to tak z 3 okrążenia Welodromu przed szachistami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: SPORTU xDDDD Też nie rozumiem, co robią w tej dyskusji przestawiacze pionków na desce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zakaz pedałowania hue hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Geje powinni mieć możliwość złożenia gratulacji zwycięzcy. Jeden na dziesięciu kolarzy jest gejem - powiedział autor propozycji, radny miejski Fjodor Molenaar, ahahahahahhahahahhahhah coraz lepiej wygląda ten Twój pick @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 7 minut temu, Reikai napisał: Przydalby sie jakis all time fantasy po kielichu albo po buchu jako warunek uczestnicwa. Dobre jajca moglyby byc. ATF live bez czasu na research Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: W ostatnim wybrałeś konia i uważałeś to za dobry wybór, krótko co piłeś? https://kultura.onet.pl/film/wiadomosci/najpiekniejsze-polskie-aktorki-to-wy-wybraliscie/25rfl3e Cpalem te same rankingi, co fluber ktore mowia o 600 mln szachistow. I poklocenie sie z laska powodujace niechec do analizy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: ATF live bez czasu na research ja od zawsze jestem za, to byłaby najlepsza opcja coś w stylu draftowania na yahoo - 30 sek na pick itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: ATF live bez czasu na research + bez ustalonej kolejności - losowowanie pickującego przed każdym pickiem kto wybiera ten 50 albo 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: ja od zawsze jestem za, to byłaby najlepsza opcja coś w stylu draftowania na yahoo - 30 sek na pick itp Dostaje juz na PW propozycje kolejnych ATF, ale ta propozycja zdecydowanie nie nadaje sie na 30s draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ja od zawsze jestem za, to byłaby najlepsza opcja coś w stylu draftowania na yahoo - 30 sek na pick itp 30 sekund i 100 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 I w systemie bomba per pick to dopiero by się działo ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: coś w stylu draftowania na yahoo - 30 sek na pick itp Nom, z 2-3 minuty, jeden wieczór i wyszłoby kto się zna, wyprobowałbym następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Tylko trzeba by mieć rezerwowych głosujących Bo znając życie wygrałby ten mxxxzdsfc Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi