Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Bieganie to to samo co tenis, w szachy gra 600 mln osób Wielka sobota w Fluberem W pelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 I tutaj akurat już nie możecie się doczepić do wieku wybrałem najładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Bieganie to to samo co tenis, w szachy gra 600 mln osób Wielka sobota w Fluberem W pelni Ignorujecie statystyki bo ja je wrzucam?:) Czy dlatego że szachy są popularne w innych krajach niż żyjemy? percentage of adults who actually currently play chess (either weekly, monthly or during the past year): 12% in the UK; 15% in the U.S. 23% in Germany; 43% in Russia; and 70% among the 121m Indians https://www.chess.com/news/view/how-popular-is-chess-8306 “In an official International Olympics Committee (IOC) submission a few years ago, FIDE cited the number of chess players worldwide to be 605 million. https://www.un.org/en/observances/world-chess-day https://www.chessjournal.com/chess-grandmaster/ To give you an idea how hard it is to become a grandmaster, this will give you some perspective. There are around 600 million rated chess players in the world. This is worth repeating and reading again, not 600 million chess players, but 600 million players that actually have a rating. Meaning they take the game at least semi-seriously. Of those 600 million, there are only 1725 players that have become grandmasters in the history of the game. Which is about 0.3% of rated chess players are GM’s. Z Googla nie umiecie skorzystać żeby sprawdzić ilu ludzi gra w szachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Uważam że pula talentu w szachach kobiet jest kilka razy wyższa niż pula talentu w tenisie kobiet za czasów court-smith. Co Ty na to?:) Pewnie jest mi to kompletnie obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Ignorujecie statystyki bo ja je wrzucam?:) Czy dlatego że szachy są popularne w innych krajach niż żyjemy? jest screen licze na pierwsze miejsce mojego krykiecisty w takim razie! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @P_M liczyłem na mocniejszy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @P_M dodatkowe punkty ode mnie za wybór Amerykanki , ale czy to starczy na bycie w TOP 3. To się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: @P_M dodatkowe punkty ode mnie za wybór Amerykanki , ale czy to starczy na bycie w TOP 3. To się okaże Przecież fanny to węgierka a nie amerykanka 3 minuty temu, julekstep napisał: jest screen licze na pierwsze miejsce mojego krykiecisty w takim razie! xD Szczerze to on prawdopodobnie będzie u mnie pierwszy;) sam chciałem go brać 11 minut temu, Reikai napisał: Bieganie to to samo co tenis Uważasz że w bieganiu na 400 metrów przez plotki płeć nie ma znaczenia jeżeli chodzi o predyspozycje? 31 minut temu, julekstep napisał: brawo Beckenbauer utrzymal czyste konto vs ekipa na poziomie ekstraklasy Może źle pamiętam, ale czy to nie była ekipa w której rozgrywającym był trzeci piłkarz świata a w ataku grali: król strzelców mś i wicekról strzelców mś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Przecież fanny to węgierka a nie amerykanka Ta flaga Ameryki mnie zmyliła. Tak czy siak dobry pick , ale zobaczymy jakie będą dalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) 11 minut temu, Sylvinho. napisał: @P_M liczyłem na mocniejszy pick Ech naoglądałem się w ciul rankingów, ale jest to tak mocno subiektywna kategoria, że poszedłem trochę w safe pick z symetryczną twarzą i dobrą dostępnością instragramowych zdjęć pozowanych. Miałem jedną, która "natural-wise" mi się bardziej podobała, ale nie miała żadnych photoshopowych zdjęć, a faceci to proste bestie i wzrokowcy, więc muszą widzieć... btw @RappaR też twój pick był u mnie w sprawdzanych jeżeli chodzi sportsmanki Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 9 minut temu, fluber napisał: Szczerze to on prawdopodobnie będzie u mnie pierwszy;) sam chciałem go brać Lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 W końcu ktoś przywalił stealem. Brawo @Qcin_69, chociaż dało się wybrać jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja teraz, Rappar może ogarnia medycynę, ale z tym ze waż ma dwa końce ma już trochę problem xd Tak czy inaczej, Bo Jackson @ignazz Z czym mam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Kily napisał: W końcu ktoś przywalił stealem. Brawo @Qcin_69, chociaż dało się wybrać jeszcze lepiej A w czym jest lepszy od Rice ? Bo to chyba ta sama kategoria Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, LAF napisał: A w czym jest lepszy od Rice ? Bo to chyba ta sama kategoria W tym, że oprócz bycia wśród najlepszych futbolistów, był też wśród najlepszych baseballistów. All-star w obu ligach zawodowych. Heisman. MVP meczu gwiazd MLB (tam w przeciwieństwie do innych lig to mecz o realną stawkę, decydujący o HFA w World Series). To tak pomijając jego dojebane wyniki lekkoatletyczne w przeróżnych dyscyplinach, co ma w kategorii sportów zespołowych mniejsze znaczenie. To właśnie z kimś takim Jordan chciał się mierzyć próbując sił w baseballu, jednak został brutalnie zweryfikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał: W tym, że oprócz bycia wśród najlepszych futbolistów, był też wśród najlepszych baseballistów. All-star w obu ligach zawodowych. Heisman. MVP meczu gwiazd MLB (tam w przeciwieństwie do innych lig to mecz o realną stawkę, decydujący o HFA w World Series). To tak pomijając jego dojebane wyniki lekkoatletyczne w przeróżnych dyscyplinach, co ma w kategorii sportów zespołowych mniejsze znaczenie. To właśnie z kimś takim Jordan chciał się mierzyć próbując sił w baseballu, jednak został brutalnie zweryfikowany. miło jak ktoś kto zna temat się wypowiada, bo tak musiałbym sam pisać chłopcom, ze Bo Jackson to jedyny gracz w historii który zagrał w meczu gwiazd dwóch różnych Lig Zawodowych i nie pełnił tam roli maskotki. Ogolnie jego historia jest dojebana, polecam się zapoznać, no i to ze wystąpił w reklamie z Jordanem i Gretzkym jednocześnie, gdzie na przełomie dekad miał równie duża rozpoznawalność co Jordan tez swoje robi No ogólnie jo, w top5 powinien pójść, zobaczymy jak gremium go zestawi z krykiecistami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Ogolnie jego historia jest dojebana, polecam się zapoznać, no i to ze wystąpił w reklamie z Jordanem i Gretzkym jednocześnie, gdzie na przełomie dekad miał równie duża rozpoznawalność co Jordan tez swoje robi Nigdzie nie znalazłem, by był bardziej rozpoznawalny od Babe Rutha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Nigdzie nie znalazłem, by był bardziej rozpoznawalny od Babe Rutha to sobie poszukaj przełom 80/90 należał do Bo Jacksona Jordan w koszu, Gretzky w hokeju i Bo Jackson w każdym innym sporcie - taka była opinia wówczas w Ameryczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: to sobie poszukaj przełom 80/90 należał do Bo Jacksona Jordan w koszu, Gretzky w hokeju i Bo Jackson w każdym innym sporcie - taka była opinia wówczas w Ameryczce To daj linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 44 minuty temu, fluber napisał: Może źle pamiętam, ale czy to nie była ekipa w której rozgrywającym był trzeci piłkarz świata a w ataku grali: król strzelców mś i wicekról strzelców mś? trzeci pilkarz Europy jesli juz - myslalem ze to ustalilismy co nie zmienia faktu zr na materiale dowodowym innym niz suche dane z wiki Beckenbauer juz tak swietnie nie wypada Cesarz jest nagi co pokazuje eye-test a Ty krzyczysz ze ma ubranie bo ma fajne wpisy w resume Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi