RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, jack napisał: Niby jest ale taki mocno wybrakowany To nie o nim. Ogólnie legitny rozpierdol, szczególnie że nie da się go krytykować. Wolałem Kasparowa bo faktyczny GOAT szachów, ale jakbym wiedział, że się ostanie do 7 rundy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Lepiej zapytam zawczasu. Ile będę miał teraz picków @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: To nie o nim. Ogólnie legitny rozpierdol, szczególnie że nie da się go krytykować. Wolałem Kasparowa bo faktyczny GOAT szachów, ale jakbym wiedział, że się ostanie do 7 rundy... Jest jeszcze jeden fajny ale dość niszowy. Choć przy tych wszystkich sportach barowych całkiem atrakcyjny imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Brawo @Sewer to googluje z przyjemnością a nie Krabaticiów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 O kur wa , ale @Sewer dopierdolił do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał: O kur wa , ale @Sewer dopierdolił do pieca Trochę recency bias, ale IHMO lepszy pick od tych rosyjskich tenisistek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Kibicowałem jej na Igrzyskach, a nie interesuje mnie jazda na nożach. Co do tego golfa, to jakby ktoś się nie znał (ja się nie znałem, ale poczytałem), to z Woods vs Nicklaus jest 50/50, tzn. jeden więcej zarobił, drugi ma trochę lepsze wyniki, więc w drafcie bez względu na konkretną pozycję powinni być obok siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 32 minuty temu, MarcusCamby napisał: Lepiej zapytam zawczasu. Ile będę miał teraz picków @julekstep teraz masz jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @Pablo81 Też o niej myślałem, nie wiedziałem, że mam taki sam gust jak Podlasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Kibicowałem jej na Igrzyskach, a nie interesuje mnie jazda na nożach. Co do tego golfa, to jakby ktoś się nie znał (ja się nie znałem, ale poczytałem), to z Woods vs Nicklaus jest 50/50, tzn. jeden więcej zarobił, drugi ma trochę lepsze wyniki, więc w drafcie bez względu na konkretną pozycję powinni być obok siebie. Poczytales bardzo pobieżnie i nawet wiem, który ranking xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, BMF napisał: Trochę recency bias, ale IHMO lepszy pick od tych rosyjskich tenisistek. Pyk, pyk, pyk, pyk i ruskie paleciary wypadają z top 4 xD Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Paige Spiranac - Najładniejsza sportsmenka. Ta kobieta potrafi posługiwać się długim kijem! @Sylvinho. To zdjęcie u góry to przed, a drugie to po zrobieniu sobie biustu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nie no Camby sztos wybór, nie dość ze golfistka to jeszcze taka która zakończyła już karierę a nie ma 30 lat (tez ja goglowalem ale uznałem ze pisanie o niej ze jest sportowcem to trochę przypal i będą karne punkty xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Poczytales bardzo pobieżnie i nawet wiem, który ranking xD Nope, widzę, że tu nie można nawet grać kartą współczesności, bo golf-eksperci piszą, że ten białas miał lepszą konkurencję, nice. Ale więcej zarobił Woods, tak że masz jakieś argumenty, bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: To zdjęcie u góry to przed, a drugie to po zrobieniu sobie biustu? i nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @MarcusCamby gratulacje dobrego wyboru influencerki szkoda że nie wpasowuje się w kategorię ładniej 'sportsmenki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Paige Renee Spiranac (/spɪˈrænæk/ spi-RANAK;[1] born March 26, 1993) is an American social media personality, golf instructor, and former professional golfer. She played Division 1 college golf at both the University of Arizona and San Diego State University, winning All-Mountain West Conference honors during the 2012–13 and 2013–14 seasons, and leading the Aztecs to their first Mountain West Conference Championship in 2015.[2] In August 2016, Spiranac competed in her first LPGA Qualifying Tournament, but did not earn a card to play on the professional circuit.[15] In 2022, discussing Marshall football's upset of Notre Dame, she joked "Notre Dame is as bad as I was playing professional golf".[16] ZAJEBISTY WYBÓR XDDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: @MarcusCamby gratulacje dobrego wyboru influencerki szkoda że nie wpasowuje się w kategorię ładniej 'sportsmenki' I takie to właśnie podwójne standardy po Niemce Reikaia, która jako maskotka pojechała do Tokio i nawet nie pobiegła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie no Camby sztos wybór, nie dość ze golfistka to jeszcze taka która zakończyła już karierę a nie ma 30 lat (tez ja goglowalem ale uznałem ze pisanie o niej ze jest sportowcem to trochę przypal i będą karne punkty xd Osobiście w tej kategorii będę dodawał/odejmował punkty za naturalność, poziom sportowy czy ,,zdrowe ciało" bo jednak wybieramy sportsmenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi