Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Jaka odmiana w stosunku do Ciebie, Mayora i Koelnera jak zawsze spijacie sobie słowa z ust A policzyles moze, ile postów Mayora i Koelnera polubiłem/zacytowałem przez ostatnie pół roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: A policzyles moze, ile postów Mayora i Koelnera polubiłem/zacytowałem przez ostatnie pół roku? Bardziej się skupiam na tym ile razy mu zaprzeczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: My się nie kłócimy tylko merytorycznie dyskutujemy. A to przepraszam. Proszę kontynuujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ostatni z wielkich. W rankingu wszechczasow ATP nad Agassim Borgiem Samprasem i Laverem. Wielu sportowców których wybieram to są nazwiska dalekie od marketingowego mainstreamu bo nie pochodzą z USA a tych sportowców pewnie podświadomie zawsze się przecenialo ze względu na potężny wpływ tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Ostatni z wielkich. W rankingu wszechczasow ATP nad Agassim Borgiem Samprasem i Laverem. Wielu sportowców których wybieram to są nazwiska dalekie od marketingowego mainstreamu bo nie pochodzą z USA a tych sportowców pewnie podświadomie zawsze się przecenialo ze względu na potężny wpływ tv Wskaż proszę ranking, gdzie jest nad Laverem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Oczywiście aby była równowaga w przyrodzie mam cudowne dziecko made in USA LeBrona ale pozostałe nazwiska to europejskie legendy mniej propsowane w ESPN SI i innych rozrywkowych rankingach. Teraz, MarcusCamby napisał: Wskaż proszę ranking, gdzie jest nad Laverem. Tenisiści wszech czasów (od 1968 r. – początek Ery Open): 3. Ivan Lendl (Czechosłowacja/USA) – 126 4. Pete Sampras (USA) – 120 7. Bjorn Borg (Szwecja) – 105 8. Andre Agassi (USA) – 92 15. Rod Laver (Australia) – 59 Link dam potem bo jest pare nazwisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Oczywiście aby była równowaga w przyrodzie mam cudowne dziecko made in USA LeBrona ale pozostałe nazwiska to europejskie legendy mniej propsowane w ESPN SI i innych rozrywkowych rankingach. Tenisiści wszech czasów (od 1968 r. – początek Ery Open): 3. Ivan Lendl (Czechosłowacja/USA) – 126 4. Pete Sampras (USA) – 120 7. Bjorn Borg (Szwecja) – 105 8. Andre Agassi (USA) – 92 15. Rod Laver (Australia) – 59 Link dam potem bo jest pare nazwisk To jak wkleić ranking występów w AC Milan i dać Maldiniego ponad Bekamcośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: To jak wkleić ranking występów w AC Milan i dać Maldiniego ponad Bekamcośtam Metodologie liczenia punktów ujawnię. I napisałem to w kontekście mojego wyboru ze dosyć zgrabnie wyszedł. Ja tu nie hejtuje żadnego z tenisistów konkurentów. To same legendy Choć lavera nie znam niestety i nie będę udawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Fangio ciekawy sleeper, zwłaszcza jak na tą turę. Ale ciężko go będzie ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Fangio ciekawy sleeper, zwłaszcza jak na tą turę. Ale ciężko go będzie ocenić. Ciężko o pozytywna ocenę jak on ma ksywę Argentyński Szofer ;)))))))))) Noty obniża tez spadek wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 23 minuty temu, ignazz napisał: Ostatni z wielkich. Został jeszcze do gracz z największą ilością wygranych turniejów rangi ATP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Przy okazji wyboru Top Polaka sprawdziłem Bjørgen. Baba zdobyła 15 medali olimpijskich (8 złotych) na przestrzeni 5 olimpiad do tego 26 medali mistrzostw świata (18 złotych) w latach 2003-2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, jack napisał: Przy okazji wyboru Top Polaka sprawdziłem Bjørgen. Baba zdobyła 15 medali olimpijskich (8 złotych) na przestrzeni 5 olimpiad do tego 26 medali mistrzostw świata (18 złotych) w latach 2003-2017. to ta od astmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: to ta od astmy? Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 To chyba czas na najbardziej utytułowanego golfistę w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @julekstep McEnroe to tenisista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @julekstep McEnroe to tenisista ponoć jak popił to się awanturował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Kontrowersyjny wybór Marit. To już niektórzy faceci są mniej umięśnieni niż ona. Do tego pewnie jakieś wspomaganie testosteronem było także niby dominatorką była , ale równie dobrze mogła by starować w kategorii męskiej. Therese Johaug czy Kalla przy niej to jak małe dziewczynki przy starszym bracie. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 W innych sportach jest jeszcze jeden przejebanie dobry pick, a ludzie biorą pedalarzy i czajnikowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: W innych sportach jest jeszcze jeden przejebanie dobry pick, a ludzie biorą pedalarzy i czajnikowców Niby jest ale taki mocno wybrakowany 2 minuty temu, LAF napisał: Kontrowersyjny wybór Marit. To już niektórzy faceci są mniej umięśnieni niż ona No to raczej na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi