LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: ale tutaj Ronaldinho pójdzie w topie za fajne tricki Prawda została napisana ! @ignazz świetny post. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: my bad, był 2 x trzeci (pisałeś że 'raz załapał się do top5" ) dodatkowo porównywanie złotych piłek z czasów jak poza głosowaniem była duża pula najlepszych graczy raczej nie ma dużej wartości W 94 przed nim byli Stoiczkow i Baggio, w 03 Nedved i Henry. A więc na "starych" zasadach i tak byłby trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: a Ty się przypadkiem nie zarzekałeś że nie będziesz brał koksiarzy? xD no nie biorę, spisku CIA względem Castro nie będę komentował, to polityczna zagrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: W 94 przed nim byli Stoiczkow i Baggio, w 03 Nedved i Henry. A więc na "starych" zasadach i tak byłby trzeci ale już ze starą konkurencją by był rok w rok w top3, pewnie zgarniając z 6 nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Tak patrzę, nie róbmy suchych ocen po, bo potem się zlewa. Tutaj największa zabawa będzie przy ocenianiu i czytaniu jak ktoś inny ocenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: W 94 przed nim byli Stoiczkow i Baggio, W '94 były stare zasady, nie załapałby się nawet na podium (Romario by wygrał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ale już ze starą konkurencją by był rok w rok w top3, pewnie zgarniając z 6 nagród Poza tymi dwoma sezonami nigdy nie był w top 3 Europejczyków. Ja nie wiem czy znajdziesz 3 sezony gdzie był najlepszym Włochem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Pride wtedy był najlepszą organizację, a Fedor zdominował MMA jak nikt wcześniej, ani później Daj spokój, dobrze wiemy jak wyglądało Pride z raptem 4 kategoriami wagowymi, z wieloma freak fightami. Wątpię, żeby ktoś tu kupił Fedora, bottom 5 raczej wyklepiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: W '94 były stare zasady, nie załapałby się nawet na podium (Romario by wygrał). Tak właśnie zastanawiałem się, gdzie jest Romario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał: GOAT w MMA mój sroat mam nadzieję że po ATFie przyznasz się że tą narrację to budowałeś pod GSP i tylko teraz zmieniasz na potrzeby draftu xDDD Fedor jest kochany, mój ulubiony mma fajter all-time z zajebistym gimmickiem seryjnego mordercy....no ale pls: - walki z Kamilami Bazelakami w ścisłym prime - okropny zjazd w wieku 34 lat (czyli bardzo dobrym wieku dla 'ciężkiego' to za dużo -> jest na podium, ale daleeeeeko za Jonesem i GSP tzn, gdyby po walce z Arlowskim zakończył karierę to pewnie dzisiaj na bazie 'mitu' byłby najczęściej wymieniany jako GOAT, no ale nie zakończył ciekawe czy jeszcze pójdzie mój nr 5 w tym drafcie (w sumie jest jeszcze jeden tricky pick z MMA, który można dobrze sprzedać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Daj spokój, dobrze wiemy jak wyglądało Pride z raptem 4 kategoriami wagowymi, z wieloma freak fightami. Wątpię, żeby ktoś tu kupił Fedora, bottom 5 raczej wyklepiesz. I co to zmienia? Fedor wtedy dominował wszystkich, wszyscy najlepsi walczyli wtedy w Pride. Właśnie nie wszyscy wiedzą, dlatego obawiam się sztucznie zaniżonej oceny, bo definitywnie GOAT MMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 7 minut temu, fluber napisał: k****, maldini był w top 5 w sezonach w których wygrali stoiczkov i nedved a Ty coś pierdolisz o puli talentu?:) eeee Nedved był zajebistym graczem? (topka value jeśli chodzi o pick w piłkarskim ATFie tu tak btw) Stoichkow miał zajebisty sezon (3cie miejsce ze słabą reprą na MŚ, finał LM i wygranie LaLigi - wiadomo on był tam wszędzie 'tym drugim', ale Romario nie mógł dostać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: eeee Nedved był zajebistym graczem? (topka value jeśli chodzi o pick w piłkarskim ATFie tu tak btw) Stoichkow miał zajebisty sezon (3cie miejsce ze słabą reprą na MŚ, finał LM i wygranie LaLigi - wiadomo on był tam wszędzie 'tym drugim', ale Romario nie mógł dostać ) Pewnie dlatego już zostali wybrani A nie, czekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Poza tymi dwoma sezonami nigdy nie był w top 3 Europejczyków. Ja nie wiem czy znajdziesz 3 sezony gdzie był najlepszym Włochem napisz jeszcze że NIE BYŁ NAJLEPSZYM MALDINIM i możemy iść do domu xD Teraz, fluber napisał: Pewnie dlatego już zostali wybrani A nie, czekaj... ale wiesz jak wygląda kwestia nagród i dawania ich obrońcom? i wiesz że longevity też się liczy? xD 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Bardzo słaby pick @julekstep z Maldini. Przecież tu nie ma podziału na pozycję, a w skali all time to nie jest dobry wybór. no tak, w końcu w piłkę grają sami napastnicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: napisz jeszcze że NIE BYŁ NAJLEPSZYM MALDINIM i możemy iść do domu xD Wziąłeś gościa który w swoich dwóch najlepszych sezonach był gorszy niż Stoiczkow i Nedved. Nie za bardzo wiem o czym tu dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: Wziąłeś gościa który w swoich dwóch najlepszych sezonach był gorszy niż Stoiczkow i Nedved. Nie za bardzo wiem o czym tu dyskutować. Ale w czym był gorszy w glosowaniu na złotą piłke bo był obrońcą? Maldini over Szwab lekko u mnie casus podwójnego nielubienia Beckenbauera i Flibera xD W sumie piłka to kategoria gdzie według mnie można kierować się sercem i za to głosujących bym raczej nie winił. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Ale w czym był gorszy w glosowaniu na złotą piłke bo był obrońcą? fluber przy googlowaniu nie patrzy na kontekst to chyba już ludzie zauważyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Biorę Nedveda nad Maldini lekko pod względem impactu. Paolo w ATF piłkarskim się super sprawdzał, bo robił różnice ze względu na pozycję. Wybijał się na tle nędznej konkurencji. Tu tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Ale w czym był gorszy w glosowaniu na złotą piłke bo był obrońcą? A Beckenbauer to był napastnikiem? 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Maldini over Szwab lekko u mnie casus podwójnego nielubienia Beckenbauera i Flibera xD A potem się ktoś dziwi, że nie chce draftowac pod swoim nickiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Biorę Nedveda nad Maldini lekko pod względem impactu. Paolo w ATF piłkarskim się super sprawdzał, bo robił różnice ze względu na pozycję. Wybijał się na tle nędznej konkurencji. Tu tego nie ma. To podpowiedz temu nowego trenerowi kadry żeby może zrezygnował z obrońców i na ich miejsce dał kolejnych graczy ofensywnych bo dają więcej impaktu (i lepiej wygrywają złote piłki!) W KOŃCU ZDOBĘDZIEMY TO MISTRZOSTWO ŚWIATA! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi