fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: Maldini w złotej piłce był raz 2 i raz 3, słabe masz te strony serio @fluber W którym roku był 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Kur wa @Reikai mój pick mi zabrałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ogolnie ile tych Złotych piłek wygrali obrońcy? Beckenbauer to Libero (to tez nie do konca obrońca) więc jeżeli go odliczymy to tylko Cannavaro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Kur wa @Reikai mój pick mi zabrałaś bierz ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 GOAT w MMA mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: bierz ojca Ojca Mateusza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: a jaki jest za tym realny argument poza tym że akurat jego reprezentacja trochę lepiej sobie radziła / miała trochę więcej szczęścia (karny Baggio ) na imprezach międzynarodowych? Jak już używamy takich argumentów to jest przystojniejszy na pewno A serio, to Italia 94 miała więcej szczęści, że grała w finale, niż pecha, że Baggio przestrzelil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: podaj mi jeden realny argument bo jak dajesz "przede wszystkim" złote piłki (czyli w czasach Beckenbauera de facto nagrodę 'najlepszego Europejczyka") jednocześnie nie wiedząc gdzie Maldini się plasował w głosowaniach to troszkę tracisz na wiarygodności No np takie nagrody jak najlepszy piłkarz mś i najlepszy piłkarz euro? Maldini to swoje top 3 przegrał najpierw ze Stoiczkowem i Baggio a drugie top 3 z nedvedem i Henrym, więc ci to za wstawka o europejczykach? Przecież maldini przegrywał z europejczykami. A Beckenbauer oprócz 2 złotych piłek to dodatkowo miał jeszcze 8 razy (!!!) miejsca w top 5. Ile miał maldini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: a jaki jest za tym realny argument poza tym że akurat jego reprezentacja trochę lepiej sobie radziła / miała trochę więcej szczęścia (karny Baggio ) na imprezach międzynarodowych? Realny argument poza tier lepszym resume w porównaniu dwóch graczy, których ze względu na różne okresy nie da się sportowo porównać? Nie wiem, pewnie tier lepsze resume (indywidualnie i drużynowo). Nawet bym Cię poparł, tzn. możesz mieć rację, że byli podobnie zajebiści, ale tutaj Ronaldinho pójdzie w topie za fajne tricki, a Ronaldo za dwa turnieje + jeden super sezon ligowy, tak że mi się nie chce, radź sobie sam. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, LAF napisał: Ojca Mateusza ? Ojca Maxa Verstappena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ciekawi mnie @BMF konsekwencja przy ocenie Owensa w skali lekkiej, czy wtedy też będziesz starsze czasy oceniał tak samo jak tylko kiedy propsujesz swoje picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: W którym roku był 2? my bad, był 2 x trzeci (pisałeś że 'raz załapał się do top5" ) dodatkowo porównywanie złotych piłek z czasów jak poza głosowaniem była duża pula najlepszych graczy raczej nie ma dużej wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 hahaha @RappaR serio wziąłęś Pride freak fightera Fedora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Ciekawi mnie @BMF konsekwencja przy ocenie Owensa w skali lekkiej, czy wtedy też będziesz starsze czasy oceniał tak samo jak tylko kiedy propsujesz swoje picki Owens zajebisty pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: hahaha @RappaR serio wziąłęś Pride freak fightera Fedora Pride wtedy był najlepszą organizację, a Fedor zdominował MMA jak nikt wcześniej, ani później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Realny argument poza tier lepszym resume w porównaniu dwóch graczy, których ze względu na różne okresy nie da się sportowo porównać? Nie wiem, pewnie tier lepsze resume (indywidualnie i drużynowo). czyli w telegraficznym skrócie: 'Beckenbauer jest lepszym graczem od Maldiniego bo Baggio przestrzelił karnego' m'kay, szanuje konstruktywną krytykę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: my bad, był 2 x trzeci (pisałeś że 'raz załapał się do top5" ) dodatkowo porównywanie złotych piłek z czasów jak poza głosowaniem była duża pula najlepszych graczy raczej nie ma dużej wartości k****, maldini był w top 5 w sezonach w których wygrali stoiczkov i nedved a Ty coś pierdolisz o puli talentu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Bardzo słaby pick @julekstep z Maldini. Przecież tu nie ma podziału na pozycję, a w skali all time to nie jest dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Javier Sotomayor, lekkoatletyka @ignazz a Ty się przypadkiem nie zarzekałeś że nie będziesz brał koksiarzy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: czyli w telegraficznym skrócie: 'Beckenbauer jest lepszym graczem od Maldiniego bo Baggio przestrzelił karnego' m'kay, szanuje konstruktywną krytykę! Beckenbauer wygrał mś i euro robiąc mvp turnieju w obu przypadkach. Gdzie Ty maldiniego porownujesz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi