julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: GSP>Jones zgadzam się nah, Jones lepszy obiektywnie (liczba tych najważniejszych wygranych + niepokonany + dużo lepszy striking) GSP na pewno lepszy 'serduszkowo' (no typ jest takim real life Ryu czy tam postacią graną przez Van Damme'a) generalnie mój ranking to: 1. Jones 2. GSP <przerwa> 3. TBC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: nah, Jones lepszy obiektywnie (liczba tych najważniejszych wygranych + niepokonany + dużo lepszy striking) GSP na pewno lepszy 'serduszkowo' (no typ jest takim real life Ryu czy tam postacią graną przez Van Damme'a) generalnie mój ranking to: 1. Jones 2. GSP <przerwa> 3. TBC Zakończmy na tym, że to twój ranking, skoro Silvy tu nie ma :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Teraz, P_M napisał: Zakończmy na tym, że to twój ranking, skoro Silvy tu nie ma :))) jest na 4tym jak już pisałem no niestety, jak się obejrzy prime Silve maltretowanego przez freakin Chaela Sonnena to nie można go dać na podium, sorry Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @Reikai wziąłeś drugiego biegacza, którego rozwazalem xD 3 minuty temu, julekstep napisał: jest na 4tym jak już pisałem no niestety, jak się obejrzy prime Silve maltretowanego przez freakin Chaela Sonnena to nie można go dać na podium, sorry Silva się zabawił w 1. pojedynek Neo vs Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Silva się zabawił w 1. pojedynek Neo vs Smith nah, po prostu Chaelowi nie wyjaśniono zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: nah, Jones lepszy obiektywnie (liczba tych najważniejszych wygranych + niepokonany + dużo lepszy striking) GSP na pewno lepszy 'serduszkowo' (no typ jest takim real life Ryu czy tam postacią graną przez Van Damme'a) generalnie mój ranking to: 1. Jones 2. GSP <przerwa> 3. TBC Daj jeszcze znać, który z nich był mistrzem świata w kategoriach średniej, polciezkiej i ciężkiej, jak Roy Jones Jr, to wezmę go powaznie pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Moses steal, lepsza dominacja od Bubki, po prostu miał pecha, że MŚ było mniej + nie mógł jechać na Igrzyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 25 minut temu, julekstep napisał: to zależy każdy kojarzy ideę 'etiopskiego/kenijskiego długodystansowca', więc na tej idei ludzie mogą go tam dać nawet do top10.... o ile nikt inny nie weźmie innego etiopskiego/kenijskiego długodystansowca -> bo wtedy się podzielą głosami (nikt nie zna ich nazwisk przecież)....i nie daj Boże takiego co biegał bez butów bo taki wygra ten wyścig w cuglach xD @P_M szybko poszło xD teraz razem z @Reikai musicie zrobić risercz -> jak któryś ma na koncie biegi bez butów to będzie u mnie wyżej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: @Reikai wziąłeś drugiego biegacza, którego rozwazalem xD Na jakiś geekowskich stronach polskich biegaczy był na 1 miejscu lub drugim za Boltem, takze mam nadzieję że steal. https://bieganie.pl/sport/50-najwybitniejszych-biegaczy-swiata-znamy-zwyciezcow-rankingu/ https://www.biegamy.pl/bieganie/5-najwybitniejszych-biegaczy-wszech-czasow https://bieganieuskrzydla.pl/5-najwybitniejszych-biegaczy-swiata/ 2 minuty temu, julekstep napisał: @P_M szybko poszło xD teraz razem z @Reikai musicie zrobić risercz -> jak któryś ma na koncie biegi bez butów to będzie u mnie wyżej xD Gebrselassie od małego był wychowywany na biegacza. Codziennie biegał 20 km z książkami i zeszytami, po to by dotrzeć do szkoły i z powrotem. Ciężka praca doprowadziła Etiopczyka do wielu sukcesów i 1. miejsca w naszym rankingu. 20 km biegiem do szkoły się nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał: Daj jeszcze znać, który z nich był mistrzem świata w kategoriach średniej, polciezkiej i ciężkiej, jak Roy Jones Jr, to wezmę go powaznie pod uwagę obaj byli (w sumie Jones to jest jeszcze ) mistrzami w dwóch wagach -> nikt w UFC nie zrobił misia w 3 w sporcie gdzie generalnie grappling > strinking waga ma jeszcze większe znaczenie niż w boksie, więc ciężko przewidzieć czy to się kiedyś wydarzy 1 minutę temu, Reikai napisał: Gebrselassie od małego był wychowywany na biegacza. Codziennie biegał 20 km z książkami i zeszytami, po to by dotrzeć do szkoły i z powrotem. Ciężka praca doprowadziła Etiopczyka do wielu sukcesów i 1. miejsca w naszym rankingu. 20 km biegiem do szkoły się nada? mocny argument, czekam na odpowiedź @P_M xD KTO NAPISZE LEPSZĄ HISTORIĘ DO SWOJEGO PICKU WYGRYWA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Moses steal, lepsza dominacja od Bubki, po prostu miał pecha, że MŚ było mniej + nie mógł jechać na Igrzyska. Jak sobie prześledziłem to on z czasami, które kręcił w latach 70'/80' miałby medale na każdych igrzyskach oprócz Tokio, gdzie top3 wykręciło w nowych warunkach (ulepszona technologicznie bieżnia, nowe kolce) jakieś chore czasy. Imponujące, biorąc pod uwagę jak do przodu poszła technologia, metodologia treningu, medycyna. 10 lat niepokonany, 122 wygrane z rzędu, prawie 2x dłuższy streak niż Carl Lewis w skoku w dal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Jak sobie prześledziłem to on z czasami, które kręcił w latach 70'/80' miałby medale na każdych igrzyskach oprócz Tokio, gdzie top3 wykręciło w nowych warunkach (ulepszona technologicznie bieżnia, nowe kolce) jakieś chore czasy. Imponujące, biorąc pod uwagę jak do przodu poszła technologia, metodologia treningu, medycyna. 10 lat niepokonany, 122 wygrane z rzędu, prawie 2x dłuższy streak niż Carl Lewis w skoku w dal. ale w Moskwie się nawet nie pojawił, wiec tu jest rysa jak u Embiida z Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) dobra to mam GOATa drugiego najpopularniejszego sportu na świecie @ely3 oglądał na żywo tour 'The Invincibles' i był zachwycony! i to co mnie kupiło: Imię i nazwisko Bradmana są zastrzeżonym znakiem towarowym i nie mogą być używane do celów komercyjnych bez zgody rządu Australii - WASZE NOOBY TAK MAJĄ?!? Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał: ale w Moskwie się nawet nie pojawił, wiec tu jest rysa jak u Embiida z Denver Nie ma rysy. Amerykanie zbojkotowali igrzyska w Moskwie, ze względu na agresję ZSRR na Afganistan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Pff, ja zaraz wezmę osobę która przez 26 lat była liderem rankingu w swojej konkurencji i to nie jakiejś z kosmosu tylko takiej w której już ludzie wybierali. Pewny numer 1. Tzn tak na serio to nie mogę się doczekać fikołków logicznych paru osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Pff, ja zaraz wezmę osobę która przez 26 lat była liderem rankingu w swojej konkurencji i to nie jakiejś z kosmosu tylko takiej w której już ludzie wybierali. Pewny numer 1. Tzn tak na serio to nie mogę się doczekać fikołków logicznych paru osób Jak wybierzesz bierki pod wodą w których kobieta dominowała, to możesz mieć ciężko z tym eksperymentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Jak wybierzesz bierki pod wodą w których kobieta dominowała, to możesz mieć ciężko z tym eksperymentem. A ktoś już brał zawodników bierek pod wodą w naszym drafcie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Tzn tak na serio to nie mogę się doczekać fikołków logicznych paru osób ja też czekam jak qcin i ely uzasadnią dawanie na ostatnim miejscu jednocześnie Tony Hawka i Dona Bradmana! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ernie9005 napisał: Nie ma rysy. Amerykanie zbojkotowali igrzyska w Moskwie, ze względu na agresję ZSRR na Afganistan. ale wiesz ze to był żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: A ktoś już brał zawodników bierek pod wodą w naszym drafcie?:) Błagam tylko nie bierz kolesia z szachów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi