ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ale my nie gramy w peak i atf na rok czy dwa sezonu tylko całe kariery. 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: dobra Ty juz nie mędrkuj, tylko pickuj xd Ronaldo grał na innej pozycji i miał inne zadania od Ronaldinho, jeden i drugi byli zajebisci, ja mam wyżej Ronaldo, ale peak Ronaldinho to było coś co się na zawsze pamięta Peak nie wygra w tym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Ale my nie gramy w peak i atf na rok czy dwa sezonu tylko całe kariery. Peak nie wygra w tym formacie i co to zmienia? Kariera Ronaldo > kariera Zidana przecież To właśnie Zidane opiera się na momentach a nie karierze całościowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 54 minuty temu, Qcin_69 napisał: Andre Agassi @RappaR hahahaha ten wybrał typa od którego lepsza jest nawet jego własna żona xD niezły achievement odblokowałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: hahahaha ten wybrał typa od którego lepsza jest nawet jego własna żona xD niezły achievement odblokowałeś! no jest lepsza Steffie przecież wiem mam ja na 3 miejscu przed Federerem:) Agassi git pick jak na to co zostało w tenisie wiec nie wiem z czego się smiejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: no jest lepsza Steffie przecież wiem mam ja na 3 miejscu przed Federerem:) Agassi git pick jak na to co zostało w tenisie wiec nie wiem z czego się smiejesz no git, licząc kobiety jak mężczyzn to może wyjdzie z bottom 3 koniec końców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 13 minut temu, Qcin_69 napisał: i co to zmienia? Kariera Ronaldo > kariera Zidana przecież To właśnie Zidane opiera się na momentach a nie karierze Dla mnie Zidane lepszy. Wyzej cenie rozgrywajacych niz napastnikow na poziomie mistrzowskim. Zidane - topowa technika, przeglad pola, podanie, strzal, charyzma, zdolnosci przywodcze, prawdziwy lider. Ronaldo - do czasu kontuzji w Interze swiatowa czolowka, potem juz "tylko" topowy lis pola karnego ze swietnym wykonczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: no git, licząc kobiety jak mężczyzn to może wyjdzie z bottom 3 koniec końców o Tonym Hawku tego napisać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Tony Hawk to w esporcie poszedl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: o Tonym Hawku tego napisać nie mogę nom bo Ty i ely napisaliście że to c***owy pick a z 5 innych osób że myślało nad picknięciem go xD edit - a no i Reikai widzę na fali wczorajszej dyskusji się jeszcze teraz podłączy ofc xD Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ja z tony hawkiem jestem gdzieś pomiędzy hahahaha ale bust, a kurde fajny sentymencik i spoko pick, jeszcze nie wiem gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ernie9005 napisał: Dla mnie Zidane lepszy. Wyzej cenie rozgrywajacych niz napastnikow na poziomie mistrzowskim. Zidane - topowa technika, przeglad pola, podanie, strzal, charyzma, zdolnosci przywodcze, prawdziwy lider. Ronaldo - do czasu kontuzji w Interze swiatowa czolowka, potem juz "tylko" topowy lis pola karnego ze swietnym wykonczeniem. No jakby zidane napierdalal latami asysty grając z topowymi napastnikami świata to tak, ale on ma 140 asyst w 700 meczach kariery. Przy takim kdb ( to chyba nie spojler) chociażby to wygląda dramatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @MarcusCamby zajebałeś mi Alonzo, moje top4-top5 tutaj luźno, talentwise pewnie top3 jak nie 2, szkoda zmarnowanej kariery trudnym charakterem i głupimi decyzjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No jakby zidane napierdalal latami asysty grając z topowymi napastnikami świata to tak, ale on ma 140 asyst w 700 meczach kariery. Przy takim kdb ( to chyba nie spojler) chociażby to wygląda dramatycznie Staty z tej samej stronki z której przytoczyłeś 600 mln szachistów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, ernie9005 napisał: Dla mnie Zidane lepszy. Wyzej cenie rozgrywajacych niz napastnikow na poziomie mistrzowskim. Zidane - topowa technika, przeglad pola, podanie, strzal, charyzma, zdolnosci przywodcze, prawdziwy lider. Ronaldo - do czasu kontuzji w Interze swiatowa czolowka, potem juz "tylko" topowy lis pola karnego ze swietnym wykonczeniem. Zidane wcale nie miał tak wspaniałej kariery jak się to pamięta po latach Razem raptem 3 tytuły mistrzowskie (2 z Juve i 1 z Realem) i 1 LM, to jest bardzo przeciętne resume jak na poziom ATFu- i byłoby to jescze do udźwignięcia gdyby grał w co najwyżej dobrych zespołach, ale on grał w najlepszych zespołach świata- zarówno Juve z końcówki wieku, jak i Real z początku kolejnego to było ówczesne top4? Europy. Legenda Zidana jest zbudowana na finale z Brazylia- gdzie grał bardzo przeciętny turniej, bramce z Leverkusen (gdzie Leverkusen było lepszym zespołem od Realu w finale) i tym ostatnim zrywie na Mundialu 06’ - ja tak to zapamiętałem, on nawet w Juventusie w swoich latach nie był najlepszym graczem, w Realu zreszta tez wyżej miałem innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Staty z tej samej stronki z której przytoczyłeś 600 mln szachistów xD https://www.transfermarkt.pl/zinedine-zidane/profil/spieler/3111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: No jakby zidane napierdalal latami asysty grając z topowymi napastnikami świata to tak, ale on ma 140 asyst w 700 meczach kariery. Przy takim kdb ( to chyba nie spojler) chociażby to wygląda dramatycznie Dramatycznie wygladaja osiagniecia kdb w porownaniu do Zizou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Razem raptem 3 tytuły mistrzowskie (2 z Juve i 1 z Realem) i 1 LM, to jest bardzo przeciętne resume jak na poziom ATFu- i byłoby to jescze do udźwignięcia gdyby grał w co najwyżej dobrych zespołach, ale on grał w najlepszych zespołach świata- zarówno Juve z końcówki wieku, jak i Real z początku kolejnego to było ówczesne top4? Europy. Ronaldo ma Puchar UEFA i mistrzostwo Hiszpanii, a Ronaldinho ma dwa mistrzostwa Hiszpanii i jedną LM. Oni wszyscy są przereklamowani, ale pewnie trzeba było iść w recency bias, a nie starych dziadów, ale wiadomo, bez presji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: on nawet w Juventusie w swoich latach nie był najlepszym graczem, w Realu zreszta tez wyżej miałem innych Kto był lepszym zawodnikiem Realu gdy sięgali po LM? Kto był lepszy w Juventusie gdy grali finały LM z BvB i Realem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, ernie9005 napisał: Dramatycznie wygladaja osiagniecia kdb w porownaniu do Zizou. A do Xaviego czy Iniesty ? Zizou to mistrz momentów + spory bust zyskał za bycie trenerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Ronaldo ma Puchar UEFA i mistrzostwo Hiszpanii Jeszcze PZP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi