julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: ? to totalnie z dupy argument To tak jakbyś zapytał, dlaczego MJ nie rozjebał Zibiego Bońka w piłce nożnej. co nie zmienia faktu ze skutecznosc boksu jako sportu walki jest odwrotnie proporcjonalna do kasy jaka historycznie w boks wpompowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Z dwoma, poza tym ilu ciężkich zunikifowalo pasy? Dwóch? Bardziej problem w tym, że Mike ma na swoim rozkładzie jazdy mało super gości pokonanych w ich prime. 4 minuty temu, BMF napisał: Nie no, Qcin ma rację, nie powinno mieć jakiegokolwiek znaczenia czy team byłby podpisany team fluber czy team Qcin czy team BMF. Wiadomo, nie zmienia to faktu, że to po prostu było słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Miałem napisać tu coś o picku Rappara w tym kontekście, ale chyba już wystarczająco nabroilem i nie chce żeby @Pablo81 żyłka pękła Ale dlaczego ma mi pęknąć? Jesteś jaki jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał: ? to totalnie z dupy argument To tak jakbyś zapytał, dlaczego MJ nie rozjebał Zibiego Bońka w piłce nożnej. Skoro uważasz że piłka nożna do koszykówki ma się jak boks do kickboxingu to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Bardziej problem w tym, że Mike ma na swoim rozkładzie jazdy mało super gości pokonanych w ich prime. Trudno o takich jak ma się wszystkie pasy. Jasne, że moja główną motywacją to eyetest z jego najlepszych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Straszna nuda w tym Izraelu, co? Wiem, że jak Ty w Niemczech, to antysemita. Ogólnie u Ciebie bardzo łatwo nienawidzić innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @Braveheart22 wybieraj bo zaczynaja sie dymy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Skoro uważasz że piłka nożna do koszykówki ma się jak boks do kickboxingu to ok no dobra, czyli wchodzimy na poziom dyskusji ze kickboxing (zna ktoś jakiegokolwiek kickboxerskiej poza JC van Dammem?) jest lepszy niż boks bo można kopać, zaczyna się robić coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 11 minut temu, Pablo81 napisał: BMFowi ciążyło kłamstwo. Fluberowi nie. Przecież Bmfowi ciążyło że wybrałem Tysona i ludzie myśleli, że to on zrobił busta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: no dobra, czyli wchodzimy na poziom dyskusji ze kickboxing (zna ktoś jakiegokolwiek kickboxerskiej poza JC van Dammem?) jest lepszy niż boks bo można kopać, zaczyna się robić coraz ciekawiej Wiadomo, ze kazdy dobry zawodnik MMA najebalby dobremu bokserowi, bo by go sprowadzil na ziemie i udusil jak kure. Ale najlepsi nawet zawodnicy UFC moga miec ciezko tutaj, bo nikt ich nie zna/kazdy ma wyjebane/dalej mimo wszystko liczy sie boks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Wiem, że jak Ty w Niemczech, to antysemita. Ogólnie u Ciebie bardzo łatwo nienawidzić innych Ojp Dobra, bo spam leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Trudno o takich jak ma się wszystkie pasy. Jasne, że moja główną motywacją to eyetest z jego najlepszych czasów Grzesiu Proksa też wyglądał zajebiście na tle Sebastiana Sylvestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: no dobra, czyli wchodzimy na poziom dyskusji ze kickboxing (zna ktoś jakiegokolwiek kickboxerskiej poza JC van Dammem?) jest lepszy niż boks bo można kopać, zaczyna się robić coraz ciekawiej Ja znam całą czołówkę w większości wag i oglądałem wszystkie ikony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: MMA najebalby dobremu bokserowi, bo by go sprowadzil na ziemie i udusil jak kure A dlaczego uważasz ,że oni by grali wg zasad MMA? Może nie wlaczą wg zasad bokserskich? Wygraliby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, ely3 napisał: A dlaczego uważasz ,że oni by grali wg zasad MMA? Może nie wlaczą wg zasad bokserskich? Wygraliby? Mowie o spotkaniu typowo na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Grzesiu Proksa też wyglądał zajebiście na tle Sebastiana Sylvestra No ale co to za porównanie? Tyson był mistrzem wszystkich federacji a nie przystawką przed walkami Marco hucka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Przecież Bmfowi ciążyło że wybrałem Tysona i ludzie myśleli, że to on zrobił busta;) Ale jednak nie był w stanie kłamać w obronie nie swoich wyborów, do których nie ma przekonania Ty nie miałeś z tym problemu Sam BMF napisal: "nie jestem tak cyniczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Tyson level-wise miał zajebisty peak, tzn. niszczył bardzo dobrych zawodników, ale jego resume jest nie tak dobre, kto jest najlepszym nazwiskiem? Larry Holmes pod 40-tkę? Szpilka by najebał Carlsenowi w szacho-boksie, straszny bust z tym Norwegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, ely3 napisał: A dlaczego uważasz ,że oni by grali wg zasad MMA? Może nie wlaczą wg zasad bokserskich? Wygraliby? Zasady bokserskie ograniczają. Zasady MMA nie. To tak jakby grać w kosza z zakazem rzutów powyżej 2 m od kosza albo kozłować tylko jedną ręką Teraz, BMF napisał: Tyson level-wise miał zajebisty peak, tzn. niszczył bardzo dobrych zawodników, ale jego resume jest nie tak dobre, kto jest najlepszym nazwiskiem? Larry Holmes pod 40-tkę? Szpilka by najebał Carlsenowi w szacho-boksie, straszny bust z tym Norwegiem. Yup, wyżej bym cenił legendy z szachów. Jestem pewny że pójdzie co najmniej 4 szachistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Tyson level-wise miał zajebisty peak, tzn. niszczył bardzo dobrych zawodników, ale jego resume jest nie tak dobre, kto jest najlepszym nazwiskiem? Larry Holmes pod 40-tkę? Szpilka by najebał Carlsenowi w szacho-boksie, straszny bust z tym Norwegiem. Mysle, że nie. Magnus wygląda na sprawnego fizycznie, Szpilka na sprawnego intelektualnie - niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi