BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Też nie dramatyzujcie, najgorszą rzeczą jaką zrobił fluber to jednak ten Mike Tyson w drugiej rundzie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: nie spojluj picków Rappara! Mówisz ,że go wybiorzę w sportach siłowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Skąd wiesz że to nie eksperyment, który sprawdza kto oberwie za te zamianę?:) Gdzie jest ignor na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Gdzie jest ignor na forum? Najeżdżasz w tym wątku na pseudonim artystyczny użytkownika i wyświetli ci sie okienko z informacjami a na dole jest ignoruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Z ciekawości kto uważał, że BMF wygrywał ATFy ze względu na nick? Jakoś mnie ominęły te wpisy. Z boku to było zupełnie niezauważalne, ale wiadomo, że jak kogoś dotyka bardziej osobiście to inaczej to widać. Ja ostatnio nawet szyderę z byłego gracza NBA Marcuca Camby wziąłem do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Z ciekawości kto uważał, że BMF wygrywał ATFy ze względu na nick? Jakoś mnie ominęły te wpisy. Z boku to było zupełnie niezauważalne, ale wiadomo, że jak kogoś dotyka bardziej osobiście to inaczej to widać. Ja ostatnio nawet szyderę z byłego gracza NBA Marcuca Camby wziąłem do siebie Wszystko jest subiektywne. Ignazz uważa, że głosowałem nisko na jego wyboru, bo go nie lubię. Ja uważam, że tak głosowałem, bo były mega c***owe Takie oceny siłą rzeczy są względne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 25 minut temu, ignazz napisał: Czyli nie każdy umie się bawić. I jak tu uwierzyć fluberowi ze w imię „wyższych idei” nie robił „małej” tabeli pod głosowanie? To znaczy?:) 17 minut temu, BMF napisał: Też nie dramatyzujcie, najgorszą rzeczą jaką zrobił fluber to jednak ten Mike Tyson w drugiej rundzie. ;] Pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: To znaczy?:) Uśmieszki wróciły Kolejny eksperyment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Z ciekawości kto uważał, że BMF wygrywał ATFy ze względu na nick? Jakoś mnie ominęły te wpisy. Z boku to było zupełnie niezauważalne, ale wiadomo, że jak kogoś dotyka bardziej osobiście to inaczej to widać. Ja ostatnio nawet szyderę z byłego gracza NBA Marcuca Camby wziąłem do siebie Jeżeli ktokolwiek, to ktoś z jakimiś kompleksami/problemami z własną samooceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Uśmieszki wróciły Kolejny eksperyment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 mnie to generalnie wali od zawsze jaka ksywka jest przy danym picku, liczy się pick, dziwie się ludziom, którzy się tym kierują. Carl Lewis imo lepszy pick niż Gretzky @fluber , Tysona pewnie ciężko będzie w top3 obronić, bo choc highlighty top, to prime króciutki, coś jak Tracy McGrady (ale z pierścionkiem!). Generalnie zjebaliscie se się z tym ujawniliście, już mogliście do końca temat pociągnąć w konspirze, ja tam nie widzę w tym nic godnego ostracyzmu, ale patrząc jak spięci są tu niektórzy to chyba wzięliście pod uwagę ze stąpacie po cienkim lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Generalnie zjebaliscie se się z tym ujawniliście, już mogliście do końca temat pociągnąć w konspirze, ja tam nie widzę w tym nic godnego ostracyzmu, ale patrząc jak spięci są tu niektórzy to chyba wzięliście pod uwagę ze stąpacie po cienkim lodzie To, że Ty nas popierasz to jest najmniejsze zaskoczenie w tym wszystkim. XD Naah, słabe było dla mnie, że nie mogę bronić swoich wyborów/musiałbym bronić nie swoje, a te dyskusje to najciekawsza część ATF-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Nie brak pytan, czy Fluber ma az tak duze ego, zeby myslec iz ktos moze mu obnizac ocene za picki mimo 1 miejsca w ostatnim drafcie? Eksperci zauwazaja, ze BMF mogl zostac wciagniety w brudna rozgrywke i pomysl byl Flubera. TVP enba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Carl Lewis imo lepszy pick niż Gretzky @fluber , Tysona pewnie ciężko będzie w top3 obronić, bo choc highlighty top, to prime króciutki, coś jak Tracy McGrady (ale z pierścionkiem!). Z dwoma, poza tym ilu ciężkich zunikifowalo pasy? Dwóch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 BMFowi ciążyło kłamstwo. Fluberowi nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Z dwoma, poza tym ilu ciężkich zunikifowalo pasy? Dwóch? Dlaczego bał się walki w formule k1 albo MMA? Teraz, Pablo81 napisał: BMFowi ciążyło kłamstwo. Fluberowi nie. Widzisz, jesteś bliższy Fluberowi niż BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, Reikai napisał: Eksperci zauwazaja, ze BMF mogl zostac wciagniety w brudna rozgrywke i pomysl byl Flubera. Dałem się ZMANIPULOWAĆ. ;]]]] Nie no, Qcin ma rację, nie powinno mieć jakiegokolwiek znaczenia czy team byłby podpisany team fluber czy team Qcin czy team BMF. Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Dlaczego bał się walki w formule k1 albo MMA? ? to totalnie z dupy argument To tak jakbyś zapytał, dlaczego MJ nie rozjebał Zibiego Bońka w piłce nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Dlaczego bał się walki w formule k1 albo MMA? Widzisz, jesteś bliższy Fluberowi niż BMF Straszna nuda w tym Izraelu, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: ? to totalnie z dupy argument To tak jakbyś zapytał, dlaczego MJ nie rozjebał Zibiego Bońka w piłce nożnej. Miałem napisać tu coś o picku Rappara w tym kontekście, ale chyba już wystarczająco nabroilem i nie chce żeby @Pablo81 żyłka pękła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi