Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Mamy jeszcze troche czasu do PO, ATF GOAT WOLDWIDE zostawmy sobie na okres po sezonie, dostaje zapytania na priv o kolejny ATF i rozne propozycje, wiec proponuje ruszyc z kolejnym ATF akurat do startu playinow powinnismy sie wyrobic ze wszystkim, lacznie z glosowaniem. Pojdzmy za propozycja @fluber, czyli wyluzujmy sie z Moniuszko i innymi Chopinami cobysmy sie zbytnio nie zasapali od tej inteligencji i idzmy w prosty temat, czyli sport. Moja propozycja: -Wsrod kilku kategorii wybieramy GOAT sportowca w swojej dyscyplinie -Uwazam, ze trzeba bedzie niektore z tych kategorii polaczyc, tzn nie bawmy sie w rozdzielenie tenisa na meski i zenski, bo zwyczajnie bedzie za duzo glosowania i wyborow. A uwazam, ze latwiej wybrac czy lepszy byl Federer, czy Williams, w sensie jest to osiagalne do porownania. -Formula taka sama jak przy GOAT Polaku -Kategorie: Pilka nozna, Koszykarz(kolejna debata LBJ vs Jordan...), Siatkowka, Tenis, Sztuki walki(rozdzielamy na MMA i boks? Mma nie kazdy sledzi i jest to jednak dosc nowa dyscyplina, ja bym zostawil po prostu sztuki walki ale to do negocjacji), Lekkoatletyka(tu @fluber proponowal rozdzielenie tego na konkurencje biegowe i techniczne, ale nie mam przekonania, w koncu @julekstep ostatnio mowil ze nikt nie oglada lekkoatletyki weic ciezko nam bedzie wybierac xD ja jestem za tym, zeby zostawic po prostu lekkoatletyke jako calosc i porownywac Usainow Boltow z Wlodarczykami), Plywanie, Skoczek narciarski, Kierowca(F1, WRC, Dakar, wszystko). Padla tez propozycja zuzla, ale to chyba tylko ely musialby wybierac i glosowac. To nam daje 9 kategorii, przydalaby sie jeszcze jedna. Wtedy idealnie by bylo np 10 uczestnikow, 10 kategorii i wybieramy 100 najlepszych sportowcow na swiecie. Oznaczam potencjalnych chetnych: @fluber @RappaR @ignazz @Braveheart22 @MarcusCamby @LAF @Pablo81 @julekstep @ely3 @DRK @Qcin_69 @jack @BMF @P_M @Sewer @eMeS 1. Reikai Edytowane 31 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Skoki narciarskie tutaj to trochę mem xD, gdy nie ma np. hokeja, ale in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Jak to tak bez żużla? In. Zrobiłbym tyle kategorii ilu będzie uczestników. Wtedy rozdział na panie i panów byśmy ewentualnie dokładali w niektórych konkurencjach. Oznacze @agresywnychomik i @Sylvinho. Edytowane 31 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Skoki narciarskie tutaj to trochę mem xD, gdy nie ma np. hokeja, ale in. Myslalem wlasnie o hokeju, a skoki to chyba tylko dlatego ze sport narodowy nasz, jakies tam emocje sa zwiazane z nim. Tylko czy ktos z nas ogarnia hokej? Sport malo popularny u nas, ale mozna zawsze zrobic research i go dodac. Teraz, fluber napisał: Jak to tak bez żużla? In. Zrobiłbym tyle kategorii ilu będzie uczestników. Wtedy rozdział na panie i panów byśmy ewentualnie dokładali w niektórych konkurencjach. Oznacze @agresywnychomik i @Sylvinho. Mozna dac zuzel, tez niby popularny sport u nas. Po prostu zle sie kojarzy po ostatnim ATF dlatego go pominalem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Myslalem wlasnie o hokeju, a skoki to chyba tylko dlatego ze sport narodowy nasz, jakies tam emocje sa zwiazane z nim. Tylko czy ktos z nas ogarnia hokej? Sport malo popularny u nas, ale mozna zawsze zrobic research i go dodac. Mozna dac zuzel, tez niby popularny sport u nas. Po prostu zle sie kojarzy po ostatnim ATF dlatego go pominalem xD Żużel jest bardzo polski. Nie mam nic przeciwko hokejowi. W sumie to szachy chyba też byłyby ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Żużel jest bardzo polski. Nie mam nic przeciwko hokejowi. W sumie to szachy chyba też byłyby ok? A to tam ktos gra oprocz Kasparowa? Ja bym szachy odpuscil z prywatnych pobudek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Mogę spróbować , ale jednak nie bawiłbym się w te rozdzielanie pomiędzy płciami. Za dużo jebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 5 minut temu, fluber napisał: Żużel jest bardzo polski. Nie mam nic przeciwko hokejowi. W sumie to szachy chyba też byłyby ok? Dejta spokój z szachami, więcej ludzi zna hokeistów czy nawet żużlowców niż wymieni 10 szachistów imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, Sewer napisał: Dejta spokój z szachami, więcej ludzi zna hokeistów czy nawet żużlowców niż wymieni 10 szachistów imo. No ja prędzej wymienię 10 szachistów niż 10 pływaków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1. Reikai 2. @BMF 3. @fluber 4. @LAF Potwierdzajcie sie miski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) in ale z tym pływaniem to grubo - jak ja z głowy to znam tylko Otylię i Phelpsa xD może dać zamiast tego kategorię zbiorczą - 'sporty niszowe' / 'inne' czy coś takiego xD aha i 'sztuki walki' zmienic na 'sporty walki' bo to jednak cos innego Edytowane 31 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Za dużo kategorii, będzie ocenianie na podstawie wpisów z Wiki. Ja mogę grać pod warunkiem że gramy na: Piłka nożna Koszykówka Siatkówka Sztuki walki Inne sporty Sporty nie fizyczne Sporty motorowe I to dla mnie max, więcej kategorii to nie bawię się w udawanie mędrca niczym karły z poznańskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Za dużo kategorii, będzie ocenianie na podstawie wpisów z Wiki. Ja mogę grać pod warunkiem że gramy na: Piłka nożna Koszykówka Siatkówka Sztuki walki Inne sporty Sporty nie fizyczne Sporty motorowe I to dla mnie max, więcej kategorii to nie bawię się w udawanie mędrca niczym karły z poznańskiego To jest rozsądne bardzo, bo mi też nie leżą hokeje i pływania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Zgadzam się z @RappaR im mniej kategorii tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Za dużo kategorii, będzie ocenianie na podstawie wpisów z Wiki. Ja mogę grać pod warunkiem że gramy na: Piłka nożna Koszykówka Siatkówka Sztuki walki Inne sporty Sporty nie fizyczne Sporty motorowe I to dla mnie max, więcej kategorii to nie bawię się w udawanie mędrca niczym karły z poznańskiego No bez jaj że lekkoatletyka czy tenis miałyby być w innych sportach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No bez jaj że lekkoatletyka czy tenis miałyby być w innych sportach. No tak, te trzeba dodać koniecznie. Ale inne Sporty można wrzucać Phelpsow I innych Kasparowow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @Reikai Pisz mnie, zanim slotów braknie. In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 jeszcze raz sporty walki nie sztuki walki inaczej pickuje bruce'a lee lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jeszcze raz sporty walki nie sztuki walki inaczej pickuje bruce'a lee lol Chuck Norris byłby tu bezkonkurencyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 i proponuje zmienic 'siatkowka' na 'inne sporty druzynowe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi