vero1897 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 18 minut temu, mac napisał: Heat uzywaja Duncana Robinsona jak Stephana Currego. Szkoda, że jednak nim nie jest bo już by było po zawodach. Ale miał dwie okazje... Wogóle co oni tam odwalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Jak banda frajerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Ten Horford w końcu masakra Butler nabrał go jak chciał i powymuszał na nim faule bo nie wiadomo czemu nie krył go nikt inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Teraz, vero1897 napisał: Szkoda, że jednak nim nie jest bo już by było po zawodach. Ale miał dwie okazje... Wogóle co oni tam odwalają... No jedyne co ma blisko do niego to rzut oczywiscie, i chodzilo mi o te jego bieganie i cala reszta tylko czekac az sie uwolni by mu podac by rzucil. Jak probowal co innego niz rzut to wiadomo ze slabo. Tak czy siak ciezko sie emocjonowac tym sportem, gdzie prawie kazda akcja to moze byc faul defensywny czy ofensywny wedle widzi mi sie sedziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 No, tak rozegrać te finałowe minuty jak Boston to jednak trzeba umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Trzeba White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Uciekli spod topora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Ale słaby Butler dziś. Celtics chyba przejdą do historii i jako pierwsi odwrócą 0:3 na 4:3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 4 minuty temu, mac napisał: No jedyne co ma blisko do niego to rzut oczywiscie, i chodzilo mi o te jego bieganie i cala reszta tylko czekac az sie uwolni by mu podac by rzucil No ja zaczaiłem o co ci chodzi w tym porównaniu. Nie wiem jak określić tą końcówkę. Chyba ze 3 razy z bycia w totalnej d do euforii i spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Przegrają jak nie ogarną tych głupich strat przy kreowaniu rzutów za 3p, które i tak nie wchodzą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Straty stratami ale skutecznością dziś Celtics nie grzeszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Adebayo i butler nadal kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Powoli się budzą i hala też. Pytanie czy Miami jest w stanie utrzymać powyżej 50% za3, mam nadzieję że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Ktoś z dwojki JB, BA tez musi sie obudzić. Ten pierwszy już powoli to robi. Dobra druga połowa się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 -18 można iść spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 White to kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Adebayo gra fatalnie ale taki brzydki wymęczony mecz to woda na młyn dla Miami. Tatum przez tą kostkę nie jest w stanie nikogo minąć, jedyna szansa Bostonu to, że White przejmie mecz a to już trochę desperacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Strus ruchany i bum nagle tatum dostaje call z dupy Teraz oddali za niegwizdnieta niesiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 co za żadziole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Brown..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi