vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: też się tego obawiam, z perspektywy ratingów finały cs-nuggets to ostry meeeh A co powiesz na Nuggets - Heat? Butler vs Jok, znowu by szły iskry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Teraz, vero1897 napisał: A co powiesz na Nuggets - Heat? Butler vs Jok, znowu by szły iskry. Bam to jest jakieś 29 dziecko Joka w tej lidze licząc tylko starterów, każdy wynik niż Nuggets w 5 brałbym tu za sensacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 2 minuty temu, vero1897 napisał: A co powiesz na Nuggets - Heat? Butler vs Jok, znowu by szły iskry. Butler jest zajebisty, ale common, bez Herro to tam Heat mają z 4 graczy na poziomie rotacji PO, braknie talentu im po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Miałem na myśli inne aspekty chłopaki: Sportowo to wiadomo, że Nuggets ich robi ale może by były jakieś zadymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 minutę temu, vero1897 napisał: Miałem na myśli inne aspekty chłopaki: Sportowo to wiadomo, że Nuggets ich robi ale może by były jakieś zadymy. bez jaj, Wielki fajter Jimmy nawet nie wyszedł na mecz w Miami po tej akcji, a Jok świętował urodziny w klubie po tym jak Heat znowu dostali blowout następnie skacowany na maksa zagrał top3 najgorszych meczów w rs (Orlando) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 No ja wiem, że te "walki" to kabaret ale może by było właśnie kolorowo przez takie akcje, kto wie? Zresztą obaj na tym etapie grają życiówkę a bezpośredni pojedynek dwóch najlepszych graczy tych PO mających sobie coś tam do udowodnienia to wciąż całkiem fajna opcja nawet pomimo różnicy w talentach obydwu ekip. No i 1 seed vs 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 2 minuty temu, vero1897 napisał: No ja wiem, że te "walki" to kabaret ale może by było właśnie kolorowo przez takie akcje, kto wie? Naaah, sezon później bodaj Jok już udzielał sobie z Butlerem miłe pogawędki, on już tak ma, że nigdy nie eskaluje konfliktów poza parkietem seria mogłaby być twarda, nawet brutalna, ale nie z powodu akcji z Kieffem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Jasne to byłby ewentualny dodatek a wysoka stawka zawsze generuje dodatkowe emocje. W każdym razie sportowo było by całkiem fajnie i można by to opakować niewiele gorzej niż tą przywoływaną serię o 18 tytuł Celtics - Lakers. Dwie największe indywidualności tych Playoffs, obaj wybierani daleko w swoich draftach, 1 vs 8 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: Ej dobra, ale teraz serio, jaka jest wina Doca, że taka drużyna dostaje po piździe 30+ do 10 czy ile tam w 3Q wiadomo, że to średni/c***owy trenerio, ale tak samo jak w bańce dwóch superstarów robi mu alltimerski choke szkoda mi chłopa trochę Masz dużo racji Ciężka sprawa ogólnie z Dociem też go lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 No dobra ale pecha można mieć raz czy 2 razy ale jak to już się dość regularnie powtarza to czy to wciąż jest pech? Schemat jest dość podobny: przychodzi kluczowy moment i gwiazdy dostają regularnie zapaści a drużyny Doca dostają w tym czasie potężnego runa. Jak mu się łamali liderzy to rozumiem ale oni często wyglądają raczej na złamanych mentalnie w tych fragmentach spotkań. Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 pozdrawiam @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Jamal Murray (non-COVID illness) is still questionable tonight. wykończy mnie te Twitter kiedyś, lepiej pójde spać Edytowane 16 Maja 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Jamal Murray (non-COVID illness) is still questionable tonight. wykończy mnie te Twitter kiedyś, lepiej pójde spać O kurde Murray może nie zagrac rly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Trzymamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 ... no nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Zobaczymy czy w tej serii Ham przelamie swoją ulubioną strategie granie na trzech guardow. Póki co mam wrażenie, że Lakers wyszli jakby mieli ciągle zaprogramowania taktykę na Warriors. Nuggets są zbyt wysocy, zbyt atletyczni na skrzydłach żeby tak grać, a to już nie seria gdzie AD może się skupić na obronie z pomocy tylko na swoim indywidualnym matchupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Punktujemy na nich na luzie ale nie można dawac wszystkiego Jokowi 27 minut temu, n_i_m_h napisał: ... no nie bardzo Cały czas się wacha między 10 a 15 a 20 już było parę momentów żeby ich dogonić Denver nic nie broni ale Lakers tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Lakers mam wrażenie brakuje jednego wysokiego więcej. Dużą różnicę w Bańce robił ten Howard, Mcgee. Denver zrobiło świetne ruchy po tego KCP, Browna i Gordona to są idealni gracze pod Jokicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 No prawda, Denver niw broni ale Lakers mega nie broni. Coś tam Schroeder próbuje ale reszta na stojaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi