Reikai Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał: Kibicuj , kibicuj. Możliwe , że to jedyne PO Twoich ulubionych drużyn ; D Jakos czuje, ze Anwil tez sie dostanie, zaczeli grac. Mam nadzieje, ze JVG komentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak tam Jeziorany i Misiaki, stresik jest? mnie już zaczyna lekko "gilać" w brzuchu, a niestety nie będę mógł oglądać na żywo, bo mam jutro sprawy do ogarnięcia, także szykuje się darcie ryja od 8 rano, z tego miejsca pozdrawiam sąsiadów bardzo gorąco No niezła podjarka u mnie, kto wie czy to nie ostatnia szansa na jakiś run, czyli znając życie jakieś -20. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jest na C+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Ja też się skuszę i obejrzę. Liczę na zacny pojedynek za trzy Malik vs Desmond Malik to w tej serii może nie pograć za dużo, Dlo Schroeder i AR to priorytet. JVG Jazda z fake gangsterami i wack Brooksami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 9 minut temu, ptak napisał: Jest na C+? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Widzieliście staty Davisa z meczów vs Memphis?JJJ niby idealny obrońca na niego, a tu dominacja genetyczna straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 21 minut temu, Reikai napisał: Jest. Jednak ogladanie playoffow jak ma sie zespol, ktoremu kibicuje sie troche bardziej, niz ''chcialbym zeby wygrali'', to jednak jest inny level ogladania i poziomu emocji. Latwo na pewno nie bedzie. Ja mam zespół w tych PO taki ze „chce żeby przegrali” nawet i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 dej ktoś link do dobrego strima thanks from the mountain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 10 minut temu, Reikai napisał: JVG Ja może duzo nie oglądam, ale JVG w duecie z Jacksonem jak dla mnie nie do zniesienia. Za często odlatują w jakieś inne tematy i nie zajmują się meczem. Doris Burke jako ten color comentator jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: dej ktoś link do dobrego strima thanks from the mountain https://reddit1.nbastreamlinks.net/detail-match/11202194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 jazda bron bron strims.top jesli chodzi o stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Dlo w swojej plejofowej formie na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Davis to broni nawet kibicow w Memphis gosc jest niesamowity od x meczy w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 3 minuty temu, airmax napisał: Dlo w swojej plejofowej formie na początek Soft soft soft, Od zawsze 1 minutę temu, Kubbas napisał: Davis to broni nawet kibicow w Memphis gosc jest niesamowity od x meczy w obronie Chore gówno co on robi w d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 4 minuty temu, airmax napisał: Dlo w swojej plejofowej formie na początek jest większa cipka w lidze od niego? chyba tylko Devin Booker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Lebron Jacksona na klate wzial jak jakis stary wujas z wesela i mu powiedzial pchaj sie tylko fuks sprawil ze to trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Teraz, the_secret napisał: jest większa cipka w lidze od niego? chyba tylko Devin Booker Inny rodzaj cipkowatosci czysto sportowo Booker to kilka poziomów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Nie chce mi się sprawdzać, ale Miśki mają centra? Bo to wygląda jak mecz76 Celtics gdzie Grant Williams krył Embiida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Źle zagłosowałem. Lakers wygra serie na miękko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Źle zagłosowałem. Lakers wygra serie na miękko daj im się trochę zmęczyć, zobaczymy jaka będzie intensywność pod koniec meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi