MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: mordo to że Ty mając do wyboru Gaya i Bargnaniego wybierasz Bargnaniego to nie znaczy że drafty były słabe xD Gay poszedł z dwójką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: mordo to że Ty mając do wyboru Gaya i Bargnaniego wybierasz Bargnaniego to nie znaczy że drafty były słabe xD xd ja wtedy nie wiedziałem jeszcze ze jest coś takiego jak arkusz xd myślałem ze gracze są robieni na podstawie ich przeddraftowych rankingów haha, a jako ze Włoski Ogier poszedł z 1 to byłem przekonany ze to będzie steal xd Teraz, MarcusCamby napisał: Gay poszedł z dwójką ja na pewno miałem pierwszy pick po tych graczach, chyba 6 albo 7, już nie pamietam, ale najbardziej chciałem Roya to pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Gay poszedł z dwójką już skończ bronić tego qcina wszędzie gdzie możesz zakochańcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 W dniu 24.11.2019 o 22:00, Qcin_69 napisał: Chwila moment , jak to k**** , ja tu tankuje , subforum umiera, odpuszczam zupełnie Safari , a tu powiadomienie ze wybieram i to z numerem 6 a nie 1? Dajcie mi czas do jutra bo jestem w alkotybie i nie ogarniam co i jak Ale żeby nie zatrzymywać , biorę Andre Bargnaniego , nie wiem kto następny , Jokicstep ogarnie xdddd k**** pamietam ten wybór, leżałem w wannie po powrocie z jakiegoś melanżu, tu musiał być piątek albo sobota i nawet nie wiedziałem ze jest draft xd (o arkuszu nie wspominając haha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 10 minut temu, SlaKB napisał: W rankingu Thomas jest przed Iversonem, jutro wrzucę może, albo w piątek. Ogolnie przeszedłem przez wszystkie dostępne sejwy, tematy itd więc zrobiłem porządny research Curry jest w top 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 24 minuty temu, Krzemo napisał: To zupełnie nie do porównania. Shaq przy swoich skillach miał masę i size To ma masa i size ma znaczenie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: To ma masa i size ma znaczenie czy nie? Ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, SlaKB napisał: Ma na PG tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, SlaKB napisał: Ma @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: @eMeS no jak na moje to jest plemienny przesąd starych indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, eMeS napisał: no jak na moje to jest plemienny przesąd starych indian Nope, twórca gry się na ten temat wypowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nope, twórca gry się na ten temat wypowiadał tez przegladalem to forum i z tego co pamietam to nie bylo tam nic takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, eMeS napisał: tez przegladalem to forum i z tego co pamietam to nie bylo tam nic takiego Było było, już nie pamiętam wątku, ale czytałem o tym https://youtu.be/AOWWcPxgcc8 Z resztą zobacz takiego Muresana, od jakiegoś czasu skillsy słabe, ale box score mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 19 minut temu, julekstep napisał: mordo to że Ty mając do wyboru Gaya i Bargnaniego wybierasz Bargnaniego to nie znaczy że drafty były słabe xD Qcin to pytał co to arkusz jak ja już byłem w grze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał: Było było, już nie pamiętam wątku, ale czytałem o tym nie chce mi sie szukac, bo tam byl burdel okropny ale wydaje mi sie ze nie, ewentualnie o innej wersji gry to bylo. Tak czy inaczej mozna latwo zrobic testy, jak bedzie po FA to moge puscic kilka simek i sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Qcin to pytał co to arkusz jak ja już byłem w grze xD GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, eMeS napisał: nie chce mi sie szukac, bo tam byl burdel okropny ale wydaje mi sie ze nie, ewentualnie o innej wersji gry to bylo. Tak czy inaczej mozna latwo zrobic testy, jak bedzie po FA to moge puscic kilka simek i sprawdzic Jestem w 200% pewien że to ma znaczenie i pisał o tym twórca gry, ale jak masz ochotę to możesz testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 6 minut temu, eMeS napisał: tez przegladalem to forum i z tego co pamietam to nie bylo tam nic takiego No i nie wiadomo jak to jest z expem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał: tak 1 post w FA, wszystko jest napisane W sumie to wiem, ale chcialem, zeby @julekstep sie dowartosciowal i uwierzyl, ze jest kowalem wlasnego losu bez placenia fluberowi grubego hajsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 13 minut temu, eMeS napisał: no jak na moje to jest plemienny przesąd starych indian Poważnie? Ktoś podważa, że warunki fizyczne mają znaczenie w simce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi