Skocz do zawartości

[2040] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, eMeS napisał:

to popularny, a nie niezly :D

.. ale to nie za popularność go simka wybrała do ASG ;) a nie był u Julka nawet w top15 pg przed sezonem, zatem czasami warto trochę inaczej na gracza spojrzeć niż przez samego exela. On ma słaby passing i z sezonu na sezon minimalnie ale mu się zmniejsza, jednak dotychczasowe jego sezony pokazują, że to bardzo dobry gracz. No nie mam niestety napompowanych w skillach graczy z top3 czy tam top5 draftu - no sorry :)

Teraz, Alonzo napisał:

.. ale to nie za popularność go simka wybrała do ASG ;) a nie był u Julka nawet w top15 pg przed sezonem, zatem czasami warto trochę inaczej na gracza spojrzeć niż przez samego exela. On ma słaby passing i z sezonu na sezon minimalnie ale mu się zmniejsza, jednak dotychczasowe jego sezony pokazują, że to bardzo dobry gracz. No nie mam niestety napompowanych w skillach graczy z top3 czy tam top5 draftu - no sorry :)

zmierzam do tego, ze to niezly SG, nie wiem dlaczego na PG gra :P

1 minutę temu, eMeS napisał:

zmierzam do tego, ze to niezly SG, nie wiem dlaczego na PG gra :P

Testowałem go swojego czasu na sg i wtedy Flynn na pg w s5 ale miałem słabą zbiórkę (jeszcze z Bynumem w s5). Teraz tez myślałem nad nieco innym ustawieniem, ale ja nie robię próbnych simek i u mnie te experymenty dłużej trwają, bo są bezpośrednio w grze i ich wynik ma swoje konsekwencje. :P

Obaczymy czym ostatecznie po FA będę dysponował i wtedy będe kombinował z najlepszą możliwą taktyka.

1 godzinę temu, julekstep napisał:

Lakers tankowali przecież w zeszłym sezonie i chyba w poprzednim też xD

Fakt że są w tym słabiutcyi brak im cierpliwości, ale tankowali!

Nic nie poradzę na to że wybrany z numerem 27 w drafcie C.Payne został wybrany do s5 debiutantów, M. Turner z 5 numerem MVP meczu rookich i druga piątka debiutantów i Delon Wright z 17 numerem - druga piątka debiutantów.

Chłopaki ciągneli wynik 😀

Ciekaw jestem Twojego tankowania z Andrzejem w roli głównej, obstawiam że będzie podobnie jak u mnie.

3 godziny temu, ignazz napisał:

No. Reinkarnacja jazz to jeden z cichych a ważnych epizodów tej gry. Co rok. Inni kraczą głośno a ten fakt cicho unosi się od zaplecza ;)

Sam nie wiem skąd tak zła prasa o Jazz. Ja poprostu zawsze mówię chłopakom, że gramy o misia. Cyferki nie mają absolutnie żadnego znaczenia <wink> 

30 minut temu, gimmie napisał:

Sam nie wiem skąd tak zła prasa o Jazz. Ja poprostu zawsze mówię chłopakom, że gramy o misia. Cyferki nie mają absolutnie żadnego znaczenia <wink> 

zawsze Jazz sa niedoceniani, a Ty jestes jak prawdziwy ol'skul Jazz gm co to wie jak z rolsow zrobic legit ekipę 👏

6 minut temu, Braveheart22 napisał:

Meyers Leonard, 1.35mln, 2 lata, 10%, BR
Pau Gasol, 1.44mln, 2 lata, 10% *LLE
Shannon Brown - MLE
Delonte West - min
Henry Sims - min
Ian Mahinmi - min
Josh Boone - min
Chris Kaman - min
Jared Sullinger - min

Phoenix Suns

ale hipsterska FA-oferta xD

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Na układy nie ma rady. 

Tej maszyny nic nie zatrzyma. 

Spokojnie, w historii simki mało kto b2b robił, Nuggets mają chory potencjał dzięki 3x1st, ale zaraz wjadą maxy dla tych graczy itd.. 

Co nie zmienia faktu, że Ellis fajny chlop więc niech ktoś mu co rzuci :P