julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Teraz, eMeS napisał: czy to oznacza, ze dzisiaj bedzie start? jak @Krzemo albo @kuba2419 ogarną wklepywanie taktyk u mnie choróbsko jakieś w domu i totalnie mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @kuba2419 podpierdalaczu musisz! ojczyzna Cię wzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jak @Krzemo albo @kuba2419 ogarną wklepywanie taktyk u mnie choróbsko jakieś w domu i totalnie mi się nie chce Ja najwcześniej jutro ogarnę lapka i wtedy w ciągu dnia mogę ogarnąć taksy i ruszyć byśmy mogli wieczorem. Zresztą GRIZZLIES teraz gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zaktualizowałem taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Godzinę temu, eMeS napisał: @profésora - missclick jakis sie wdarl do taktyki, przez przypadek Bosha na lawke poslalas. Nie ma za co! trener sobie jaja zrobił, muszę go przywołać do porządku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 28 minut temu, julekstep napisał: jak @Krzemo albo @kuba2419 ogarną wklepywanie taktyk u mnie choróbsko jakieś w domu i totalnie mi się nie chce ja dziś nie dam rady % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 8 godzin temu, kuba2419 napisał: Ja najwcześniej jutro ogarnę lapka i wtedy w ciągu dnia mogę ogarnąć taksy i ruszyć byśmy mogli wieczorem. Zresztą GRIZZLIES teraz gra Nie prawda, nie graliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @Principe ustaw backup pg i sg w taktyce. @kuba2419 na IL masz 2x Huntera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Czy sezon rusza dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Czy sezon rusza dzisiaj? @kuba2419 @Krzemo ? ja ciągle trochę chory więc średnio mi się widzi wklepywanie taktyk przed day 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: @kuba2419 @Krzemo ? ja ciągle trochę chory więc średnio mi się widzi wklepywanie taktyk przed day 1 Ale to Ty jesteś Jezusem Simbasketu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale to Ty jesteś Jezusem Simbasketu! gott ist tot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: gott ist tot! Współczuję. Może nie jest tak źle jak masz siłę się kłócić przez internet Zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał: gott ist tot! Tylko Ty możesz zrobić, tylko nasz Julek! Bądź jak Tony Hawk wykonujący obrót o 900 stopni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 gdzie się kłóci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: @kuba2419 @Krzemo ? ja ciągle trochę chory więc średnio mi się widzi wklepywanie taktyk przed day 1 jest taka możliwość Trejdy począwszy od wczorajszego Cavs - Kings będą wklepane po day1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 17 minut temu, Krzemo napisał: jest taka możliwość Trejdy począwszy od wczorajszego Cavs - Kings będą wklepane po day1 wrzuciłem na serwer save gdzie jest wszystko do trejdu Magic - Raptors (czyli ten sam stan co na stronce z taktykami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: wrzuciłem na serwer save gdzie jest wszystko do trejdu Magic - Raptors (czyli ten sam stan co na stronce z taktykami) no to analogicznie j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Chyba nie ruszymy dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Chyba nie ruszymy dzisiaj z tego co widzę to Krzemo przed chwilą zaczął wklepywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi