kuba2419 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Ice23 napisał: Róbmy normalnie co 2 dni jak zawsze, nie kazdy jest Julkiem u teścia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Ice23 napisał: Róbmy normalnie co 2 dni jak zawsze, nie kazdy jest alkoholikiem..... Mogą być dobre oferty i co poniektórzy podpiszą kontrakty życia! ja tam jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 III ETAP FA na forum e-nba simbasket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, RDG2 napisał: philly 76ers 1. luol deng- 9 000 000 - 3 lata - 10% 2. jamal sampson (br) - 1 200 000 - 2 lata 3. willie reed (*mle) - 1 200 000 - 2 lata 4. andre drummond - mle 5. luol deng- 9 000 000 - 3 lata - 12,5% brak kasy na MLE dla Drummonda brak bidów w II etapie: @Ashigaru Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Hawks największymi wygranymi 2 Tury FA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Braveheart22 napisał: Qcin to pytał co to arkusz jak ja już byłem w grze xD xd nie zaprzeczam ze tak mogło być xd pamietam ze na początku bazowałem na tych literkach na stronie xd liczę, ze @Alonzo mnie docenisz za podpisanie Ewinga, Benoita, Silasa i Caboclo Kultura Organizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: xd nie zaprzeczam ze tak mogło być xd pamietam ze na początku bazowałem na tych literkach na stronie xd liczę, ze @Alonzo mnie docenisz za podpisanie Ewinga, Benoita, Silasa i Caboclo Kultura Organizacji! Jeszcze Jamaal Franklin i będzie lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 17 minut temu, Alonzo napisał: Jeszcze Jamaal Franklin i będzie lajk a właśnie, zapomniałem o tym game changerze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Tomas Satoransky rezerwowym PG w Nuggets, 25 lat, trochę potencjału, gra na dobrych %, legancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 no to plan na fa po częsci wykonany, z Khrisem 5 jest kompletna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 8 minut temu, elwariato napisał: no to plan na fa po częsci wykonany, z Khrisem 5 jest kompletna aż ciężko to napisać, ale jak Tyus będzie miał kolejne fajne campy to nawet sensownie to wygląda..... do kolejnego trejdu z Pablem zapewne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, julekstep napisał: aż ciężko to napisać, ale jak Tyus będzie miał kolejne fajne campy to nawet sensownie to wygląda..... do kolejnego trejdu z Pablem zapewne xD Przestań robić koledze, Pablo tj, czarny pr z całego tego grona tylko Noel zawędrował do Indy z poza Teksasu Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Btw wczoraj zobaczylem ze ETwaun Moore zniknal z ligi:/ Zgarnął 9 mln za zeszly sezon i koniec przygody z NBA w wieku 22-3 lat:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 6 minut temu, Cichy napisał: Btw wczoraj zobaczylem ze ETwaun Moore zniknal z ligi:/ Zgarnął 9 mln za zeszly sezon i koniec przygody z NBA w wieku 22-3 lat:( a jebany McGrady pazera dalej na kontrakcie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 24 minuty temu, Cichy napisał: Btw wczoraj zobaczylem ze ETwaun Moore zniknal z ligi:/ Zgarnął 9 mln za zeszly sezon i koniec przygody z NBA w wieku 22-3 lat:( Mój człowiek. Widocznie nie dogadywaliście się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 12 godzin temu, julekstep napisał: WYNIKI: Khris Middleton -> Pacers Darren Collison -> Heat Tyreke Evans -> Wolves Joakim Noah -> Kings Amare Stoudemire -> Wizards JaMychal Green -> Wizards Dwyane Wade -> Lakers Miles Plumlee -> Rockets Tomas Satoransky -> Nuggets Nikola Pekovic -> Knikcs Danny Granger -> Pistons Reggie Jackson -> Warriors Brad Wanamaker -> Wolves Jonathan Blood -> Wizards Patrick Ewing Jr -> Hawks Patrick Patterson -> Jazz Xavier Silas -> Hawks KJ McDaniels -> Sonics Mitch McGary -> Rockets Bruno Caboclo -> Hawks Malachi Richardson -> Spurs Etap do powtórzenia McGary miał mieć LLE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Etap do powtórzenia McGary miał mieć LLE! Weź się chłopie zastanów. Z Tobą cały czas są problemy a tam niesłusznie podpierdalasz a to coś źle złożyłeś ofertę -> człowiek chodzący problem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Ale wałek z tym McGary. Zabrać Kubie to LLE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale wałek z tym McGary. Zabrać Kubie to LLE!!! A co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 26 minut temu, Pablo81 napisał: A co się stało? Dał LLE McGary, ale Julek wpisał minimum. I teraz dysponuje sobie Kuba w najlepsze drugim LLE bez cienia żenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi