Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Widać że nie czytałeś jej "dzieł" jo, Tokarczuk zmanierowana pizda, nie propsujemy Teraz, fluber napisał: Widać że nie czytałeś jej "dzieł" jo, Tokarczuk zmanierowana pizda, nie propsujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: Ale 11 miejsce noblistki Tokarczuk to skandal. Opinia numeru 1 była decydującą Tokarczuk do tego stopnia obraziła mój rozum, że chciałem napisać polemikę, ale uznałem, że gra jest niewarta świeczki, bo musiałbym jej książkę doczytać do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Japa tam tankerze. Jakby nie wasze antyreklamy moich picków miałbym kilka medali za „japa tankerze” zasłużyłem na literaturę niemniej niż Delta na Antypolaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Szok i niedowierzanie. Absolutny debiutant nie skończył w bottom half. Thank U. I LOVE U ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Widać że nie czytałeś jej "dzieł" A myślisz że brałem Abakanowicz bo mi się jej maszkarony z papieru toaletowego podobają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 ahh ciekawe czy się uda wskoczyć na podium (tej gorszej klasyfikacji) , ale będzie ciężko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Czy Gombrowicz z 10 to nie jest troche za malo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, jack napisał: A myślisz że brałem Abakanowicz bo mi się jej maszkarony z papieru toaletowego podobają? Miło że wspominasz Abakanowicz jako Pick niezgodny ze swoim sumieniem a nie kogoś innego;) Edytowane 26 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @BMF propsy za opisy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Czy Gombrowicz z 10 to nie jest troche za malo? Nobla nie ma więc nawet za wysoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Czy Gombrowicz z 10 to nie jest troche za malo? Do tego Sobieski z 7,H. Rubinstein z 10, Holland z 8... Naprawdę mocny bias, tu wyszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @julekstep to Gajos jest żydem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Do tego Sobieski z 7,H. Rubinstein z 10, Holland z 8... Naprawdę mocny bias, tu wyszedł... Za dużo bab wrzuciłeś do teamu, zabrakło atletyzmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 buuu, bojkot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: buuu, bojkot! Nic nie poradzisz, byli lepsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 zostali Fluber, BMF i Reikai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @BMF przyznaję, że suchar o byciu confident zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ej ale ta Gorniak to bez przesady, zeby dostala tyle hejtu, na pewno nie jest gorsza od kilku pickow tam. No tak czy siak, nie bede narzekal na podium :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Jestem najlepszy spośród tych, którzy nie liczyli punktów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 5 minut temu, fluber napisał: Nic nie poradzisz, byli lepsi... tak wg jedynej sensownej klasyfikacji Reikai i tylko on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi