julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, DRK napisał: Dwa złota i 10 miejsce? dlatego tylko klasyfikacja medalowa! stop promocji średniactwa! (ofc dla performensu ranking od BMFa można lukać!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, DRK napisał: Dwa złota i 10 miejsce? jak polska reprezentacja skoczków z czasów Małysza. Tez zawsze pod koniec stawki, Małysz/Mateja/Skupien/Kruczek! Dlatego Małysz GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Roxie i Delta byli wkalkulowanym ryzykiem. Ale że Hurwicz, Kot i Rosiński skończą tak nisko, to się serio nie spodziewałem. Stawiać Kulczyka nad noblem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Kopernik prawie GOAT, a kończy w teamie z 9 miejsca. Sensacja goni sensację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Stawiać Kulczyka nad noblem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: jak polska reprezentacja skoczków z czasów Małysza. Tez zawsze pod koniec stawki, Małysz/Mateja/Skupien/Kruczek! Dlatego Małysz GOAT Tonio Tajner, Tomuś Pochwała i Stefanek Hula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Roxie i Delta byli wkalkulowanym ryzykiem. Ale że Hurwicz, Kot i Rosiński skończą tak nisko, to się serio nie spodziewałem. Stawiać Kulczyka nad noblem? Poszło bardzo dużo wyborów ludzi którzy są bogaci teraz. Więc siłą rzeczy żeby nie wyjść na hipokrytów to jak ktoś brał kogoś bogatego teraz to do rankingu do topki wrzucał ludzi bogatych teraz. Chętnie bym zobaczył ten ranking bo wyjdzie że 5 z 6 najlepszych biznesmenów w historii Polski żyło w 21 wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Tonio Tajner, Tomuś Pochwała i Stefanek Hula. Julekstep musiał tam być selekcjonerem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Julekstep musiał tam być selekcjonerem! Ty byś nawet tam tankował, więc japa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @ignazz ten Twój team to taka Atlanta hawks wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Tak już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: Ty byś nawet tam tankował, więc japa! Leżę w wannie i słucham Rubinsteina, a Ty idź tam rób tabelki w paincie tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Leżę w wannie i słucham Rubinsteina, a Ty idź tam rób tabelki w paincie tankerze w paincie to Ciebie zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Leżę w wannie i słucham Rubinsteina, a Ty idź tam rób tabelki w paincie tankerze Mam niedaleko z Torunia. Przywieźć Ci wodę abyś nalał ja do wanny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: Mam niedaleko z Torunia. Przywieźć Ci wodę abyś nalał ja do wanny? lepiej przywiozlbys wódę i nalał do kieliszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @P_M zrobił upper-half bez żadnego podium? lol KWINTESENCJA PRZECIĘTNOŚCI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Z Rodowicz to faktycznie dałem ciała, tak to jest jak się draftuje zaraz po przebudzeniu. Ale 11 miejsce noblistki Tokarczuk to skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Z Rodowicz to faktycznie dałem ciała, tak to jest jak się draftuje zaraz po przebudzeniu. Ale 11 miejsce noblistki Tokarczuk to skandal. Widać że nie czytałeś jej "dzieł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Z Rodowicz to faktycznie dałem ciała, tak to jest jak się draftuje zaraz po przebudzeniu. CIEKAWE CO CI SIĘ ŚNIŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: @P_M zrobił upper-half bez żadnego podium? lol KWINTESENCJA PRZECIĘTNOŚCI! Japa tam tankerze. Jakby nie wasze antyreklamy moich picków miałbym kilka medali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi