LAF Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Tak na szybko. Ta u góry. Była by spokojnie lepsza od 3/4 wyborów tutaj. A to nie mój kandydat. Edytowane 4 Maja 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: @RappaR ten pick to jakis bez kolejki zalegly, czy o co kaman? Ostatnia kolejka, praktycznie każdy ma już wszystkie kategorie. Fluber już picknął Ulama, ja biorę Kota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, eMeS napisał: a zasług dla kraju nie można mu odmówić Jak najbardziej można mu odmówić bo niby w jakim stopniu jego szpiegowanie pomogło Polsce? Pomogło Ameryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Tyle obroncow bylo Monici Bellucci a tu same wybory o odmiennej urodzie ( chude i blond kontra kragla brunetna) Nawet w tym jestem odmiencem, masakra. Juz tylko koty mi zostaly tylko gdzie mam poglady jak wiekszosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, eMeS napisał: Szpieg to w sumie sporo polityki i aktorstwa razem, ale imo podpada pod naszą definicje, a zasług dla kraju nie można mu odmówić No, dostarczał informację Amerykanom gdzie najlepiej zrzucać bomby atomowe na Polskę. Ja wiem, że obecnie mamy orientację proamerykańską, NATO itd Ale ogółem to zdrajca, który trafił na dobre czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 17 minut temu, LAF napisał: To i tak nic nie zmienia. Bo machasz tym wyborem na prawo i lewo a przecież to nie jest żadnym wyznacznikiem. A co jest? Bloki z pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ely chyba sobie za punkt honoru wzial wkurwic kazdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, ely3 napisał: Ja po prostu wolę kobiety z pazurem a nei takie cukierkowate Dymna to idealny przykład delikatnej dziewczęcej urody. A to, że za tym delikatną fasadą jest kawał baby jest jeszcze ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 10 minut temu, RappaR napisał: Ostatnia kolejka, praktycznie każdy ma już wszystkie kategorie. Fluber już picknął Ulama, ja biorę Kota. W sumie to teraz wpisałem, bo i tak już nikt z nauki nie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 11 minut temu, fluber napisał: A co jest? Bloki z pomocy? Zobaczymy jak inni wezmą to pod uwagę. Dla mnie ten wybór niczym się nie różni od pozostałych. 1. Raksa / Marcelina 2.Reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 4 minuty temu, ely3 napisał: Jak najbardziej można mu odmówić bo niby w jakim stopniu jego szpiegowanie pomogło Polsce? Pomogło Ameryce 3 minuty temu, RappaR napisał: No, dostarczał informację Amerykanom gdzie najlepiej zrzucać bomby atomowe na Polskę. Ja wiem, że obecnie mamy orientację proamerykańską, NATO itd Ale ogółem to zdrajca, który trafił na dobre czasy To miejmy nadzieję, że jak najmniej takich zdrajców będzie w przyszłości i będziemy mogli mieć niedługo orientację prorosyjską : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, eMeS napisał: To miejmy nadzieję, że jak najmniej takich zdrajców będzie w przyszłości i będziemy mogli mieć niedługo orientację prorosyjską : ) Dawaj, I dare you. Wymyśl głupszy argument. Ale osobiście nie wierzę, że dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, eMeS napisał: To miejmy nadzieję, że jak najmniej takich zdrajców będzie w przyszłości i będziemy mogli mieć niedługo orientację prorosyjską : ) Długo był to mój pick ale na szczęście znalazłem Bezpryma i nie będę musiał się tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 18 minut temu, LAF napisał: Tak na szybko. Ta u góry. Była by spokojnie lepsza od 3/4 wyborów tutaj. A to nie mój kandydat. podobna do Roxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Godzinę temu, P_M napisał: Niby są gusta i gusciki, ale Mołek!? joooo, Molek uważam ze jest przepiękna i ma wrodzona klasę + zajebista stołówkę. Nie wiem jak wyglada topless ani czy kształty bioder byłyby tutaj odpowiednie dla niektorych, ale jeśli chodzi o moje ulubione combo buzia + stylóweczka to ona jest dla mnie w ścisłym topie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 19 minut temu, LAF napisał: Tak na szybko. Ta u góry. Była by spokojnie lepsza od 3/4 wyborów tutaj. A to nie mój kandydat. A kto to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: A kto to jest? jakaś laska z tindera pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: joooo, Molek uważam ze jest przepiękna i ma wrodzona klasę + zajebista stołówkę. Nie wiem jak wyglada topless ani czy kształty bioder byłyby tutaj odpowiednie dla niektorych, ale jeśli chodzi o moje ulubione combo buzia + stylóweczka to ona jest dla mnie w ścisłym topie ona się uśmiecha? Nataszka super wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 9 minut temu, RappaR napisał: Dawaj, I dare you. Wymyśl głupszy argument. Ale osobiście nie wierzę, że dasz radę. to w ogóle nie był argument, tylko kpina ze zdania "że obecnie mamy orientację proamerykańską, NATO itd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 W końcu kurde Przybylska poszła, widać Emes ze rozmowy na Discordzie pomagają! Jooo Natasza tez super wybór, się w niej kochałem mocno! Za to Dereszewska kiep 4 minuty temu, Koelner napisał: ona się uśmiecha? Nataszka super wybór ja nie lubię uśmiechniętych dziewczyn, lubię smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi