LAF Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał: Nie, chętnie się czegoś na jego tematu dowiem. Jakie są trzy najważniejsze pod względem znaczenia i rankingów europejskie rozgrywki międzyligowe? Zajebiście skonstruowane pytanie. Tak k**** Anwil będzie grał w Eurolidze i wygrał tam. Ta drużyna z Turcji ma w swoim składzie graczy po najlepszych ligach Europy. Tam jeden ma tyle samo pewnie co 5 graczy Anwil razem wziętych więc to jest sukces polskiego sportu jakby nie patrzeć. A reszta drużyn biorących udział w tym pucharze jest poziomem zbliżona więc równie dobrze zamiast Anwilu w tym półfinale mogła by być inna drużyna. Edytowane 15 Marca 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 (edytowane) @RappaR Ale dlaczego tak niemiło. Laf jest gorącym kibicem Anwilu i cieszy się z dosyć istotnego jak na nasze warunki awansu. Jeżeli coś jest śmieszne to nasze gorliwe przekonywania czy lepszy Moniuszko Matejko czy Ksiądz Robak. Jakby to za tydzień miało jakiekolwiek znaczenie. Tu masz kibica na gorąco w objęciach namiętności i ekstazy. Fajna sprawa taka podnieta. Zdrowsza niż nad Chmielnickim Edytowane 15 Marca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @BMF Tyszkiewicz to jako najpiękniejsza Polka czy sztuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Najpiękniejsza sztuka. Btw. 78 stron tematu, forumek mocno past prime, ale ATF-y mają jeszcze potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Mój następny wybór będzie kontrowersyjny, ale cóż, taka kategoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 fajnie że wybieracie te stare dupy ale obecnie randomowa dupa z insta lepiej się prezentuje niż te sarkofagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 26 minut temu, BMF napisał: Najpiękniejsza sztuka. Btw. 78 stron tematu, forumek mocno past prime, ale ATF-y mają jeszcze potencjał. Tez o tym myslalem, dawno nie było tak aktywnego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 kurcze tylu pisarzy polskich, którzy ocierali się o literackiego Nobla zostało do wyboru, że nie wiem którego wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: fajnie że wybieracie te stare dupy ale obecnie randomowa dupa z insta lepiej się prezentuje niż te sarkofagi Jak wolisz Karla Townsa od Kareema, to Twoja sprawa. Ale owszem, robi się trochę z tego najładniejsza Polka PRL-u. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Teraz, BMF napisał: Jak wolisz Karla Townsa od Kareema, to Twoja sprawa. Ale owszem, robi się trochę z tego najładniejsza Polka PRL-u. ;] zabawne. rozumiem docenienie w 2023 roku umiejetność wyszukiwania w internecie rankingów i prześwietlenie Wikipedii ale brać obecnie laskę której nawet nie widzieliśmy dupy ani cycka w dodatku nie jest jakaś rewelka na dzisiejsze standardy to lol , dupe wybierać z excela xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 (edytowane) Fajnie, że W. Kossak poszedł. U mnie będzie wysoko. Akurat jak chodzi o sztukę to podoba mi się przede wszystkim malarstwo historyczne, ilustrujące ważne wydarzenia czy batalistyczne. No i dochodzi wielki bonus za Panoramę Racławicką. Szkoda, że Kilar nie poszedł w muzyce, bo myślałem, że będzie pewniakiem. O niego mi chodziło właśnie jak pisałem, że jeszcze jest ktoś fajny z pokolenia Pendereckiego. Góreckiego w sumie Ely też słusznie podsunął. Oj, mocne było to pokolenie polskiej szkoły kompozytorskiej bliskie (czy już nawet) naszych czasów. Btw, ktoś czytał tego Singera oprócz Julka? Przy takim bogactwie jakie mamy w literaturze, iść w taki wybór... @julekstep co Tobą kierowało? ps. Fajnie, że Esperanto poszedł Edytowane 15 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: zabawne. rozumiem docenienie w 2023 roku umiejetność wyszukiwania w internecie rankingów i prześwietlenie Wikipedii ale brać obecnie laskę której nawet nie widzieliśmy dupy ani cycka w dodatku nie jest jakaś rewelka na dzisiejsze standardy to lol , dupe wybierać z excela xD No to sobie wybierz jakąś instagramerkę, przecież nikt Ci nie broni. Za to niewątpliwie ludzie 30/40+ statystycznie częściej kierują się trochę innymi kryteriami niż podrasowana dupa i cycki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Btw, ktoś czytał tego Singera oprócz Julka? Przy takim bogactwie jakie mamy w literaturze, iść w taki wybór... @julekstep co Tobą kierowało? pochodzenie kandydata no i Nobel też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 10 minut temu, Reikai napisał: Tez o tym myslalem, dawno nie było tak aktywnego forum. Ostatni raz to chyba jak piłkarskiego ATF'a graliśmy. Ponad 100 stron luźno zrobiliśmy, ale temat zniknął jak kucio usunął konto. Szkoda, bo kopalnia ciekawych dyskusji to była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Szkoda, że Kilar nie poszedł w muzyce, bo myślałem, że będzie pewniakiem. O niego mi chodziło właśnie jak pisałem, że jeszcze jest ktoś fajny z pokolenia Pendereckiego. Miałem wybrać Kilara, mega lubię jego muzykę filmową (ścieżka w Dziewiątych Wrotach to arcydzieło imo) i fitował by z Polańskim ale wybrałem Korę, teraz postawiłbym jeszcze na kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 5 minut temu, BMF napisał: No to sobie wybierz jakąś instagramerkę, przecież nikt Ci nie broni. Za to niewątpliwie ludzie 30/40+ statystycznie częściej kierują się trochę innymi kryteriami niż podrasowana dupa i cycki. ;] A jakimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 1 minutę temu, Sewer napisał: Miałem wybrać Kilara, mega lubię jego muzykę filmową (ścieżka w Dziewiątych Wrotach to arcydzieło imo) i fitował by z Polańskim ale wybrałem Korę, teraz postawiłbym jeszcze na kogoś innego Wybrać Korę nad Kilarem!? (facepalm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Wybrać Korę nad Kilarem!? (facepalm) Uwielbiam Manaam ale chyba dostałem zaćmienia psychofizycznego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 1 minutę temu, Sewer napisał: Uwielbiam Manaam ale chyba dostałem zaćmienia psychofizycznego xd Zdecydowanie musiałeś być pod wpływem jakichś środków psychoaktywnych. Notabene nie rozumiem fenomenu Maanam i Kory, muzycznie, tekstowo, wokalnie to takie meh/słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 (edytowane) 11 minut temu, julekstep napisał: no i Nobel też spoko Akurat w literaturze jest takie bogactwo, że tu Nobel imho nie będzie żadnym gamechangerem, tylko inne aspekty zadecydują. 11 minut temu, julekstep napisał: pochodzenie kandydata a to tak myślałem Edytowane 15 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi