RappaR Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ogólnie Ulam zjada jakiegoś Rejewskiego(nawet jak mu dajemy jego sidekicków i całe kółko matematyczne do pomocy), no bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 7 minut temu, fluber napisał: @julekstep nie uzupełniłeś Szczepanika thx chyba już powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, ely3 napisał: A mozesz mi powiedzieć ile osób trenuje 200 metrów w Polsce? Czy po prostu jebłeś babola i wszystkich ludzi biegający rekreacyjnie podciągnąłeś jako potencjlaną konukrencje Urbasia. Nie wiem czy zdajesz sobie srpawę ale tych co trenują biegi na 200 metrów jest pewnie mniej niż tych trneują rzuty młotem. Moja córka chodziła na zajęcia do Urbasia i kolo musiał porzucić trenowania dzieci w biegach na 100 i 200 bo z tego to by nie opłacił stadionu a co dopiero zarobił. Zajął się robieniem obozów sportowych. Ma akademię lekkoatletyczną ale to jest raczej ogólnorozwojówka niż nauka biegania na 100 i 200 ale spoko możesz nadal wierzyć w masowość biegów na 200 metrów w Polsce Urbas to giga babol, nie wiem po co P_M w to brnie Chyba za duży sentyment do Sevilli 99’ i ten bieg poniżej 20 sekund co był w telefysku potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: no wybrać Tarskiego przed Ulamem to mógł tylko 1 użytkownik forum xd aż tak złą masz opinię o forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: aż tak złą masz opinię o forum? nie mam dzisiaj czasu na przepychanki słowne, oglądam rzeźby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 swoją drogą niesamowicie runęło legacy Lewego po tych MŚ, po dwóch sezonach z rzędu na poziomie ZP do dyskusji czy przypadkiem nie powinien z top5 alltime wypaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: swoją drogą niesamowicie runęło legacy Lewego po tych MŚ, po dwóch sezonach z rzędu na poziomie ZP do dyskusji czy przypadkiem nie powinien z top5 alltime wypaść dla Niemców to i Klose potrafił strzelać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: swoją drogą niesamowicie runęło legacy Lewego po tych MŚ, po dwóch sezonach z rzędu na poziomie ZP do dyskusji czy przypadkiem nie powinien z top5 alltime wypaść Nah, tzn. ja przynajmniej trolluję, dla mnie Lewy top2, ot co dylemat GOAT pop-sportu czy GOAT najpopularniejszego sportu olimpijskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: dla Niemców to i Klose potrafił strzelać! mhm, typ jest liderem strzelców LaLiga choč zagrał ze dwa mecze od listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Ogólnie Ulam zjada jakiegoś Rejewskiego(nawet jak mu dajemy jego sidekicków i całe kółko matematyczne do pomocy), no bez jaj No ulam ogarnął metodę Monte Carlo, położył podstawy pod analizy numeryczne które są teraz podstawa w naukach ścisłych , czy wpadł do zespołu robiącego bombę wodorową, po czym z tellerem wykazali że projekt jest zły i zrobili działający własny. O jakichś osiągnięciach w topologii, teorii mnogości czy innych dziedzinach matmy nie wspomnę, jak na współczesność ziomek był geniuszem w tylu gałęziach matmy czy fizy że wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No ulam ogarnął metodę Monte Carlo, położył podstawy pod analizy numeryczne które są teraz podstawa w naukach ścisłych , czy wpadł do zespołu robiącego bombę wodorową, po czym z tellerem wykazali że projekt jest zły i zrobili działający własny. O jakichś osiągnięciach w topologii, teorii mnogości czy innych dziedzinach matmy nie wspomnę, jak na współczesność ziomek był geniuszem w tylu gałęziach matmy czy fizy że wow ale nie było logikiem! 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: mhm, typ jest liderem strzelców LaLiga choč zagrał ze dwa mecze od listopada liga farmerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Nah, tzn. ja przynajmniej trolluję, dla mnie Lewy top2, ot co dylemat GOAT pop-sportu czy GOAT najpopularniejszego sportu olimpijskiego. ja już nie wiem kto pisze serio, szkoda, że zamiast patrzeć na sprawę z dwóch stron, naszej i reszty świata, to zaczęło się liczenie basenów w Dakocie i skoczni w Alabamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 http://l24.lt/pl/ciekawostki/item/334509-taksonomowie-uczcili-genialnych-przedstawicieli-lwowskiej-szkoly-matematycznej Banach i Tarski to dwa zajebiste chrząszcze Ulam to jakiś k**** małż bitch pls OSTATECZNY ARGUMENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 8 minut temu, BMF napisał: Nah, tzn. ja przynajmniej trolluję, dla mnie Lewy top2, ot co dylemat GOAT pop-sportu czy GOAT najpopularniejszego sportu olimpijskiego. Jakbyś był obiektywny, to byś głosował na GOAT polskiego zainteresowania sportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Jakbyś był obiektywny, to byś głosował na GOAT polskiego zainteresowania sportem Dziękuję w imieniu Roberta*! * wbrew pozorom nie chodzi o Roberta Korzeniowskiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 19 minut temu, ely3 napisał: A mozesz mi powiedzieć ile osób trenuje 200 metrów w Polsce? Czy po prostu jebłeś babola i wszystkich ludzi biegający rekreacyjnie podciągnąłeś jako potencjlaną konukrencje Urbasia. Nie wiem czy zdajesz sobie srpawę ale tych co trenują biegi na 200 metrów jest pewnie mniej niż tych trneują rzuty młotem. Moja córka chodziła na zajęcia do Urbasia i kolo musiał porzucić trenowania dzieci w biegach na 100 i 200 bo z tego to by nie opłacił stadionu a co dopiero zarobił. Zajął się robieniem obozów sportowych. Ma akademię lekkoatletyczną ale to jest raczej ogólnorozwojówka niż nauka biegania na 100 i 200 ale spoko możesz nadal wierzyć w masowość biegów na 200 metrów w Polsce Ziomek, ale czemu mówisz tu tylko o Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: http://l24.lt/pl/ciekawostki/item/334509-taksonomowie-uczcili-genialnych-przedstawicieli-lwowskiej-szkoly-matematycznej Banach i Tarski to dwa zajebiste chrząszcze Ulam to jakiś k**** małż bitch pls OSTATECZNY ARGUMENT Czyja to fotka tam jest?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Czyja to fotka tam jest?;) fota pocieszenia dla małża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 13 minut temu, Qcin_69 napisał: dla Niemców to i Klose potrafił strzelać! z drugiej strony to argument pro Lewy, bo Niemcy dla Niemców jakoś k**** nie potrafią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: fota pocieszenia dla małża Informacje o wyróżnieniach Banacha i Tarskiego ilustruje fotka ulama, niezłe podsumowanie tego pojedynku:) 22 minuty temu, RappaR napisał: Ogólnie Ulam zjada jakiegoś Rejewskiego(nawet jak mu dajemy jego sidekicków i całe kółko matematyczne do pomocy), no bez jaj Ja się dziwię że nie poszedł ( i już nie pójdzie) funk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi