jack Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 20 minut temu, ely3 napisał: Kowalczyk poszła w TOP12 sportowców ????? Sportowo to ona jest lepsza od Małysza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Małysz ma wadę w postaci wyników w IO. Stoch go tu bije na głowę. Wyniki drużynowe nie pomagają choc tu akurat można bronić Orła z Wisły że Piotr Fijas za szybko się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Braveheart22 napisał: Absolutnie się nie zgadzam, bdb wybór. Bardzo zły wybór. 2 razy złoto olimpijskie to ma się nijak do innych . A sport niszowy dośc bardzo .I jeszcze na jednej olimpiadzie masz chyba 4 biegi indywidualne. W skali światowego narciarstwa to jest kobieta spoza pewnie TOP 20 all time A mamy sportowców którzy są w TOP3 histoii a niekótrzy może nawet nr 1 44 minuty temu, jack napisał: Sportowo to ona jest lepsza od Małysza Nie jest. Ma więcej medali bo taka specyfika biegów. Małysz mógł zrobić góra 2 medale bo drużyna nie istniała za jego czasów Małysz ma najwięcej złota na normalnej skoczni w historii tej dysycpliny Nie chcę spojlerować ale Kowalczyk jest w swojej dyscyplinie przeciętna w skali świata . Nie była najlepsza nawet w swoich czasach a Małysz był. Nie poszli jeszcze sportowcy obecni i przeszli którzy osiągneli o niebo niebo wiecej i byli absolutnymi dominatorami i nie mam tu na myśli Kawy czy innych brydżystów albo innych szachistwów urodzonych na obecnym terytorium Polski Ba Małysz indywidulanie ma najwięcej złotych medali w historii tej dyscypliny... Nikt nie ma 4 złotych medali z MŚ . Gdzie tu niby Kowalczyk ma podejście? Edytowane 14 Marca 2023 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 15 minut temu, ely3 napisał: Bardzo zły wybór. 2 razy złoto olimpijskie to ma się nijak do innych . A sport niszowy dośc bardzo .I jeszcze na jednej olimpiadzie masz chyba 4 biegi indywidualne. W skali światowego narciarstwa to jest kobieta spoza pewnie TOP 40 all time a moze i TOP 50 A mamy sportowców którzy są w TOP3 histoii a niekótrzy może nawet nr 1 Nie jest. Ma więcej medali bo taka specyfika biegów. Małysz mógł zrobić góra 2 medale bo drużyna nie istniała za jego czasów Małysz ma najwięcej złota na normalnej skoczni w historii tej dysycpliny Nie chcę spojlerować ale Kowalczyk jest w swojej dyscyplinie przeciętna w skali świata . Nie była najlepsza nawet w swoich czasach a Małysz był. Nie poszli jeszcze sportowcy obecni i przeszli którzy osiągneli o niebo niebo wiecej i byli absolutnymi dominatorami i nie mam tu na myśli Kawy czy innych brydżystów albo innych szachistwów urodzonych na obecnym terytorium Polski Ba Małysz indywidulanie ma najwięcej złotych medali w historii tej dyscypliny... Nikt nie ma 4 złotych medali z MŚ . Gdzie tu niby Kowalczyk ma podejście? myślałem, ze się nie doczekam racjonalnego komentarza od użytkownika Ely3 w tym wątku, a jednak się udało. Kowalczyk słaby pick, z zimowych sportów poza Malyszem i Stochem nie ma nikogo w top12 (choć imo nawet Stoch nie powinien się tam łapać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) 13 minut temu, Qcin_69 napisał: myślałem, ze się nie doczekam racjonalnego komentarza od użytkownika Ely3 w tym wątku, a jednak się udało. Kowalczyk słaby pick, z zimowych sportów poza Malyszem i Stochem nie ma nikogo w top12 (choć imo nawet Stoch nie powinien się tam łapać) Moim zdaniem Czerkawski mógłby się znaleźć, nie ma pucharu w NHL ale mecz gwiazd, solidna kariera i do dzisiaj jest rozpoznawalną postacią w środowisku hokejowym za oceanem.Dla mnie jednak to co osiągnął jest fenomenem, patrząc na to w jakich warunkach zaczynał. Edytowane 14 Marca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 3 minuty temu, Sewer napisał: Moim zdaniem Czerkawski mógłby się znaleźć, nie ma pucharu w NHL ale mecz gwiazd, solidna kariera i do dzisiaj jest rozpoznawalną postacią w środowisku hokejowym za oceanem.Dla mnie jednak to co osiągnął jest fenomenem, patrząc na to w jakich warunkach zaczynał. No to jeśli mówimy o trudnych warunkach, to jest inny typek na łyżwach, który w dodatku legitymuje się czymś więcej w gablocie niż jakimś asg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 @Reikai te opisy gdzie będziemy wrzucać? Na priv czy prosto do wątku? @BMF googlujesz rankingi wykonawców drzeworytów?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Opisy ja proponuję normalnie do wątku, żeby głosujący mogli się zapoznać z argumentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 17 minut temu, fluber napisał: @BMF googlujesz rankingi wykonawców drzeworytów?:) Spałem, ale możecie mi wysłać na priv tych rzeźbiarzy-malarzy ą-ę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 @eMeS z Trynkiem pomyliłeś kategorie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 30 minut temu, Sewer napisał: Moim zdaniem Czerkawski mógłby się znaleźć, nie ma pucharu w NHL ale mecz gwiazd, solidna kariera i do dzisiaj jest rozpoznawalną postacią w środowisku hokejowym za oceanem.Dla mnie jednak to co osiągnął jest fenomenem, patrząc na to w jakich warunkach zaczynał. A Do tego ma córkę z innym zawodnikiem tego ATF, Izabelą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 11 minut temu, BMF napisał: Spałem, ale możecie mi wysłać na priv tych rzeźbiarzy-malarzy ą-ę. https://artinfo.pl/artinformacje/kompas-sztuki-2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: A Do tego ma córkę z innym zawodnikiem tego ATF, Izabelą Tyle, że oni dobrze ze sobą fitowali jakieś 3-4 lata. Teraz to mogliby rozsadzic team od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 13 minut temu, julekstep napisał: @eMeS z Trynkiem pomyliłeś kategorie: @julekstep A masz już kogoś w polityce? Bo Kononowicz wygląda na twój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, ely3 napisał: Bardzo zły wybór. 2 razy złoto olimpijskie to ma się nijak do innych . A sport niszowy dośc bardzo .I jeszcze na jednej olimpiadzie masz chyba 4 biegi indywidualne. W skali światowego narciarstwa to jest kobieta spoza pewnie TOP 20 all time Po pierwsze jej główna rywalka to prawdopodobnie najlepsza zawodniczka w historii zimowego sportu (ogólnie wybitnie mocne Norweżki, bo przecież oprócz Bjoergen była jeszcze Johaug, a jeszcze świetna Szwedka Kalla, którą można dodać, wybitna konkurencja) . Po drugie, Justyna i tak potrafiła kilkukrotnie ją pokonać. Dalej. Jeśli chodzi o MŚ to indywidualnie all-time jest 6 w ilości medali, 9 pod względem złotych. W IO pewnie niewiele gorzej (nie mogę znaleźć na szybko klasyfikacji bez drużynowych medali, wieczorem postaram się uzupełnić). 3 miejsce w historii pod względem zwycięstw i liczby podium w PŚ. 4 kryształowe kule (tylko jedna zawodniczka miała więcej, 5), 4 razy Tour de Ski (najlepszy wynik). Kobieta spoza top20 all time? Sam sobie odpowiedz. Dla mnie to jest bdb wybór. Edytowane 14 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 2 minuty temu, eMeS napisał: @julekstep A masz już kogoś w polityce? Bo Kononowicz wygląda na twój pick Kazimierz Wielki mordko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 8 minut temu, fluber napisał: https://artinfo.pl/artinformacje/kompas-sztuki-2020 @julekstep mam dla Ciebie challenge. Znajdź mitoraja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: @julekstep mam dla Ciebie challenge. Znajdź mitoraja! o rany! Typ którego value jest ze sztuki w przestrzeni publicznej (głównie za granicą) jest nisko w rankingu bazującym w pełni na sztuce wystawianej w galeriach (wyłącznie polskich) zabiłeś mi ćwieka! mordo Matejki tam w ogóle nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: o rany! Typ którego value jest ze sztuki w przestrzeni publicznej (głównie za granicą) jest nisko w rankingu bazującym w pełni na sztuce wystawianej w galeriach (wyłącznie polskich) zabiłeś mi ćwieka! mordo Matejki tam w ogóle nie ma! W rankingu najlepszych WSPOLCZESNYCH artystów? Niesamowite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: W rankingu najlepszych WSPOLCZESNYCH artystów? Niesamowite! prawie tak jak to że w rankingu bazującym na galeriach nisko jest kolo którego najważniejsze prace są wystawiane poza galeriami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi