BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Owszem, dlatego Trynkiewicz to po prostu bust, Ty masz jakieś ~50% szans (bo pewnie tak się rozkładają poglądy polityczne), że ktoś sobie pomyśli ''ojezu, co za szumowina". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Owszem, dlatego Trynkiewicz to po prostu bust, Ty masz jakieś ~50% szans (bo pewnie tak się rozkładają poglądy polityczne), że ktoś sobie pomyśli ''ojezu, co za szumowina". tu nie ma korelacji stricte politycznej bo temat zakładał słynny forumowy antypisowiec i antyklerykał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Nie wiem o jaki temat chodzi, pisałem ogólnie o odbiorze typa. Możliwe, że jest paru większych zdrajców od Bieruta i się pospieszyłem, nie analizowałem tego tbh, ale na razie w antypolaku poszli: - nielubiany przez prawicę historyk - randomowy pedofil-morderca - max drugi tier komunistów znany dzięki bratu - Ukrainiec - i chyba user e-nba (xd) Piękna jest nasza historia. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) 2 minuty temu, BMF napisał: - nielubiany przez prawicę historyk socjolog, który udaje historyka ŻEBY SZKODZIĆ POLSCE! 4 minuty temu, BMF napisał: Nie wiem o jaki temat chodzi Edytowane 12 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 6 godzin temu, P_M napisał: Legendy mówią, że ktoś obejrzał całą transmisję jak Korzeniowski te medale zdobywał, na szczęście to tylko legendy, nawet w Kiejkutach byli bardziej wyrozumiali i nie katowali oglądaniem tego Taaaa bo ktoś obejrzał cały mecz Świątek lol 6 godzin temu, julekstep napisał: fatalny fatalny to Ty jesteś, następne pytanie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Jestem ciekawy na ile w ogóle Korczak jest znany i jaki jest jego impakt bo to że mam go wyżej niż inni ( chodziłem do szkoły jego imienia) i byłem tłuczony historiami o nim całe dzieciństwo to jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 19 minut temu, fluber napisał: Jestem ciekawy na ile w ogóle Korczak jest znany i jaki jest jego impakt bo to że mam go wyżej niż inni ( chodziłem do szkoły jego imienia) i byłem tłuczony historiami o nim całe dzieciństwo to jestem pewien. Ja go znam ale do Faustyn i innych wynalazków nie chce mi się nawet googlować P.s. Zapomniałem że on też Żyd , ja pi****le 3/4 tutejszych picków to Icki i Mośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 7 godzin temu, BMF napisał: - nielubiany przez prawicę historyk - randomowy pedofil-morderca - max drugi tier komunistów znany dzięki bratu - Ukrainiec - i chyba user e-nba (xd) #StopukrainizacjipolskiCHANTYPOLAKÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał: Jestem ciekawy na ile w ogóle Korczak jest znany i jaki jest jego impakt bo to że mam go wyżej niż inni ( chodziłem do szkoły jego imienia) i byłem tłuczony historiami o nim całe dzieciństwo to jestem pewien. Myślę, że postać dobrze znana i fajne value picku, bo został wybrany dopiero jako 8 w tej kategorii, a raczej powinien być zdecydowanie wyżej. @DRK tyle świetnych postaci było/jest do wzięcia, mocno zasłużonych, szczególnie z okresu II WŚ, a tu taka wtopa z Owsiakiem Edytowane 13 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 10 minut temu, Braveheart22 napisał: @DRK tyle świetnych postaci było/jest do wzięcia, mocno zasłużonych, szczególnie z okresu II WŚ, a tu taka wtopa z Owsiakiem jednak Owsiak jest ogólnopolski a nawet gdzieś poza kraj wylatuje a bohaterowie IIWŚ są fajni ale przeważnie lokalni i często zasługi są hajpowane "bo ktoś tam w lesie ukrył sąsiadów" , wiadomka że heroizm ale mała skala a jednak w szpitalach naklejek WOŚP na urządzeniach widziało się sporawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 5 minut temu, Koelner napisał: jednak Owsiak jest ogólnopolski a nawet gdzieś poza kraj wylatuje a bohaterowie IIWŚ są fajni ale przeważnie lokalni i często zasługi są hajpowane "bo ktoś tam w lesie ukrył sąsiadów" , wiadomka że heroizm ale mała skala a jednak w szpitalach naklejek WOŚP na urządzeniach widziało się sporawo Akurat Pilecki ma uznanie międzynarodowe i jednak jego działalność w Oświęcimiu i raporty to coś więcej niż "bo ktoś tam w lesie ukrył sąsiadów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 ale pozno Malysz poszedl a to jest mocny kandydat do top3 w sporcie wybor Korzeniowskiego przed nim to gruby mindfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 11 minut temu, RappaR napisał: Akurat Pilecki ma uznanie międzynarodowe i jednak jego działalność w Oświęcimiu i raporty to coś więcej niż "bo ktoś tam w lesie ukrył sąsiadów" Pilecki no doubt. 10 minut temu, julekstep napisał: wybor Korzeniowskiego przed nim to gruby mindfuck podgryzaj podgryzaj a karawana jedzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: podgryzaj podgryzaj a karawana jedzie dalej CHYBA IDZIE xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 14 minut temu, RappaR napisał: Akurat Pilecki ma uznanie międzynarodowe i jednak jego działalność w Oświęcimiu i raporty to coś więcej niż "bo ktoś tam w lesie ukrył sąsiadów" bardziej niż heroizm też u niego zapunktowała działalność już po wojnie. m.in ujawnianie działalności ówczesnych władz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: ale pozno Malysz poszedl a to jest mocny kandydat do top3 w sporcie wybor Korzeniowskiego przed nim to gruby mindfuck Małysz jako fenomen socjologiczny i bohater narodowy to imo #1 i to mino tego, ze Stoch miał całościowo lepsza karierę to jednak Adaś to Adaś. Legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: CHYBA IDZIE xD on szybciej idzie niż Ty biegniesz po kebaba Teraz, Qcin_69 napisał: Małysz jako fenomen socjologiczny i bohater narodowy to imo #1 i to mino tego, ze Stoch miał całościowo lepsza karierę to jednak Adaś to Adaś. Legenda zapomniałem o nim jak c*** ;] chociaż Stoch lepszy i Korzeniowskiego wejście na stadion w Atlanta 96 pamiętam jak oglądałem live po tym jak go wyjebali wcześniej ( jakiś hipszański sędzia? ) i wtedy był duży hajp na niego, no i ma najwięcej polskich złotych medali a to samo przez siebie jest mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 29 minut temu, Braveheart22 napisał: tyle świetnych postaci było/jest do wzięcia, mocno zasłużonych, szczególnie z okresu II WŚ, a tu taka wtopa z Owsiakiem Kombinowalem dokladnie tak jak Ty. Jest mnóstwo postaci z DWŚ (IMHO najlepszy rotmistrz Witold, który poszedł przed moim pickiem) ale właśnie dlatego liczę że może głosy z takim poglądem rozłożą się na większa liczbę kandydatów i o win powalczy rodzynek Owsiak z innej epoki. Choć nie bardzo fituje mi z Prezesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Małysz jako fenomen socjologiczny i bohater narodowy to imo #1 i to mino tego, ze Stoch miał całościowo lepsza karierę to jednak Adaś to Adaś. Legenda po czesci zgoda ale jednak Lewy nr 1 (mega popularny u nas i topka na swiecie, najwazniejszy sport) na drugim Malysz (bo fenomen) albo Szewinska (jako goat lekkkatletyki) a obiektywnie to drugi i tak powinien byc Boniek pewnie xD (bo pilka nozna to w ogole inna skala niz pozostale sporty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: po czesci zgoda ale jednak Lewy nr 1 (mega popularny u nas i topka na swiecie, najwazniejszy sport) na drugim Malysz (bo fenomen) albo Szewinska (jako goat lekkkatletyki) a obiektywnie to drugi i tak powinien byc Boniek pewnie xD (bo pilka nozna to w ogole inna skala niz pozostale sporty) hahahahhaha @julekstep i jego logika Nauka: Alfred Tarski (67) gość od logiki Sport: Robert Lewandowski (6) - wybiera gościa bo to "najwazniejszy" sport Muzyka: Artur Rubinstein (43) - wybiera pianistę zamiast gwiazdę POP mistrz logiki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi