ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Twarz przepiękna ale można zauważyć braki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) W dniu 12.03.2023 o 21:52, P_M napisał(a): Legendy mówią, że ktoś obejrzał całą transmisję jak Korzeniowski te medale zdobywał, na szczęście to tylko legendy, nawet w Kiejkutach byli bardziej wyrozumiali i nie katowali oglądaniem tego Rozwiń przecież tego nawet nie transmiowali w pełni start kilka urywków w przerwie innych dyscyplin końcówka jak wchodził na stadion xD fatalny pick Edytowane 12 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Longevity słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) W dniu 12.03.2023 o 21:56, julekstep napisał(a): fatalny pick Rozwiń A tak serio to mocna średniawka. Edytowane 12 Marca 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:21, Kily napisał(a): Więcej niż 3 premierów Rozwiń Beata, Matti, Marcinkiewicz. Kogo zapomniałem? Chyba, że Olszewskiego liczyć to tak. Masz rację. Ale wtedy Donaldowi też wypada zaliczyć jeszcze jednego, Waldka. Bez Tuska inicjatywy nie udałoby się wtedy policzyć głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Z drugiego kata aby sprawdzić czy był faul bo to koszykarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) W dniu 12.03.2023 o 21:51, RappaR napisał(a): Mam 3 kozackie picki, zastanawiam się kto mi je zajebie Rozwiń Edytowane 12 Marca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:58, RappaR napisał(a): Longevity słabe Rozwiń W tej kategorii bez znaczenia. A tu pick jest nie do podważenia. Ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 22:00, Sewer napisał(a): Rozwiń W 2 z nich masz już, jeden to mega sleeper i mam nadzieję, że dotrwa do kolejnego obiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:59, ignazz napisał(a): Z drugiego kata aby sprawdzić czy był faul bo to koszykarskie forum Rozwiń VAR wykazał 0 braków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:59, ignazz napisał(a): Z drugiego kata aby sprawdzić czy był faul bo to koszykarskie forum Rozwiń Fatalnie tutaj wyszła (mówię o twarzy). Serio, nie ma czym się zachwycać. Peak Dymnej to "Nie ma mocnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Na ten moment Raksa na pierwszym miejscu , ale to tak jak wybrać Douga spośród Huntera i PJa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 21:59, DRK napisał(a): Beata, Matti, Marcinkiewicz. Kogo zapomniałem? Chyba, że Olszewskiego liczyć to tak. Masz rację. Ale wtedy Donaldowi też wypada zaliczyć jeszcze jednego, Waldka. Bez Tuska inicjatywy nie udałoby się wtedy policzyć głosów. Rozwiń Dokładnie Olszewskiego miałem na myśli i jest to w pełni uzasadnione. Olszewski to klasyczny premier z partii Jarkacza, wysunięty przez niego na to stanowisko. A że Jaro dał radę to zrobić mając zaledwie kilkudziesięciu posłów w rozdrobnionym Sejmie to tym bardziej sytuacja pasuje jako przykład skuteczności w roli rozgrywającego, o której pisałeś. Co do Olszewski vs Pawlak to rozumiem, że to taki żarcik z tym "policzmy głosy" Tuska, bo sytuacje oczywiście zupełnie inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 22:11, LAF napisał(a): Na ten moment Raksa na pierwszym miejscu , ale to tak jak wybrać Douga spośród Huntera i PJa. Rozwiń Pierwszy raz się chyba zgodzę, Pola top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 22:18, BMF napisał(a): Kazimierz Jagiellończyk - najładniejszy Polak @P_M Rozwiń o .... chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Gross - pewnie będzie sporo kandydatów którzy realnie bardziej zaszkodzili, albo byli po prostu mega zwyrolami.... ale jednak Gross to dla mnie twarz tej kategorii no i to jedyny antypolak który przez swoją działalność doczekał się swojego (bardzo aktywnego) wątku na eksperckim forum e-nba -> mocny punkt w resume! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) W dniu 12.03.2023 o 22:20, RappaR napisał(a): o .... chodzi Rozwiń Uderza w nisze. P.s. mam ciekawy pick w "nauce" - Polak z krwi i kości mnie dziwi że nikt nie wziął chociażby ze względu na potencjał... Edytowane 12 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Gross wybór a'la Trynkiewicz, ot co nadzieja, że ludzie pójdą za emocjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 22:41, BMF napisał(a): Gross wybór a'la Trynkiewicz, ot co nadzieja, że ludzie pójdą za emocjami. Rozwiń Trynkiewicz nie miał swojego tematu na e-nba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi