P_M Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: mocny peak, na pewno lepszy niż Rubinstein Szczerze ciężko mi stwierdzić, natomiast sztuka to jedna z tych kategorii gdzie nie mamy nikogo z globalnym impactem, więc wziąłem local hero z mocnym nazwiskiem, bo na tym etapie gry value picku wydawało mi się dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 5 minut temu, fluber napisał: W peaku została wybrana miss świata. Lata 80te to kiepski czas dla kobiecego wzorca urody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Szczerze ciężko mi stwierdzić, natomiast sztuka to jedna z tych kategorii gdzie nie mamy nikogo z globalnym impactem, więc wziąłem local hero z mocnym nazwiskiem, bo na tym etapie gry value picku wydawało mi się dobre. Wyspianski klasa, tak jak Paderewski, elite rols z niego, może switchowac, myśle ze ma szanse na wysokie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, jack napisał: Lata 80te to kiepski czas dla kobiecego wzorca urody wdrukowany obiekt seksualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) 7 minut temu, jack napisał: Lata 80te to kiepski czas dla kobiecego wzorca urody A teraz jest lepiej. Ja tylko czekam aż w konkursie wystąpi pani z siusiakiem i broda walczącą o swoje. I aby wygrać te rzeczy musi mieć odwrotnie umiejscowione. Edytowane 12 Marca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) @Qcin_69 widzę ocenia wybory po tym czy daną osobę pamięta z podręczników c*** z kategorią i innymi rzeczami xD pewnie by k**** Kajko i Kokosza zapropsował jako aktywistów Edytowane 12 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: A teraz jest lepiej. Ja tylko czekam aż w konkursie wystąpi pani z siusiakiem i broda walczącą o swoje. I aby wygrać te rzeczy musi mieć odwrotnie umiejscowione. Nie trzeba czekać. Na Eurowizji już była baba z brodą. W dodatku w pokonanym polu zostawiła Cleo ze Słowiankami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: @Qcin_69 widzę ocenia wybory po tym czy daną osobę pamięta z podręczników c*** z kategorią i innymi rzeczami xD pewnie by k**** Kajko i Kokosza zapropsował jako aktywistów niegorszy niz pozowanie na erudytę z wszystkich dziedzin sztuki, chyba ze wpierdalasz Big Maca tylko jeśli w tle wybrzmiewa wiolonczela Dvoraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, DRK napisał: Nie trzeba czekać. Na Eurowizji już była baba z brodą. W dodatku w pokonanym polu zostawiła Cleo ze Słowiankami. To jednak konkurs po części wokalu. A w miss jednak kobiecości i raczej trudniej będzie zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: niegorszy niz pozowanie na erudytę z wszystkich dziedzin sztuki, chyba ze wpierdalasz Big Maca tylko jeśli w tle wybrzmiewa wiolonczela Dvoraka do Big Maca słucha się Prokofjewa barbarzyńco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Nie wiem kto wpadł na pomysł z tą kategorią biznes, straszne rzeźbienie w prowincjonalnym gównie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: do Big Maca słucha się Prokofjewa barbarzyńco a ja myślałem, że Mr. Big Teraz, BMF napisał: Nie wiem kto wpadł na pomysł z tą kategorią biznes, straszne rzeźbienie w prowincjonalnym gównie. ;] Potwierdzam, dlatego bachnąłem Helenę, która chyba jako jedyna (nie znalazłem przynajmniej nikogo innego prócz braci Warner, którzy niestety zostali zablokowani) zrobiła coś na skalę światową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, BMF napisał: Nie wiem kto wpadł na pomysł z tą kategorią biznes, straszne rzeźbienie w prowincjonalnym gównie. ;] Poza jednym pickiem co umiał podczepić się pod Hollywood i potężny rynek konsumpcyjny równocześnie dając koncept wynalazki i nowe trendy kulturowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: Poza jednym pickiem co umiał podczepić się pod Hollywood i potężny rynek konsumpcyjny równocześnie dając koncept wynalazki i nowe trendy kulturowe. Ma rozmach ten Rydzyk jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: a ja myślałem, że Mr. Big Potwierdzam, dlatego bachnąłem Helenę, która chyba jako jedyna (nie znalazłem przynajmniej nikogo innego prócz braci Warner, którzy niestety zostali zablokowani) zrobiła coś na skalę światową. Max Factor Teraz, BMF napisał: Ma rozmach ten Rydzyk jednak. Nie to medium Ps. Jaka dyscyplina draftowa. Pace all time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Czyli mówicie że wbrew temu co pisze Sebstein i inne rekiny biznesu beka z 'polskiego przedsiębiorcy' jest w pełni uzasadniona i to nie tylko przez działania PiSu czy tam PO im źle idzie? xD ZASKOCZENIE NIE POWIEM xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał: Max Factor Trochę inna skala, Factor zatrudniał 250 osób, Helena 26 tys. Ale przyznaję Factor to również spoko pick w porównaniu do dostępnej reszty. Edytowane 12 Marca 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Dla mnie wrzucanie do kategorii biznes-najwięksi Polacy -- Polaków, którzy 500 lat temu mieli jakiś impakt tylko dlatego, że wyjechali z Polski i o których nikt nie słyszał zanim nie wpisał w Google ,,najwięksi Polacy w historii'', to wątpliwy koncept, ale ta cala kategoria jest z dupy patrząc na historie PL, więc wziąłem najbogatszego Polaka, który chyba miał najmniej systemowego wsparcia, więc nie będzie przypału w głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Factor ma mniej wspolnego z Polska niz Chmielnicki. Zyd, ktory za cara wyjechal na stale do USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał: Factor ma mniej wspolnego z Polska niz Chmielnicki. Zyd, ktory za cara wyjechal na stale do USA. Prawie jak Polanski Różnie bywa w różnych czasach Dopiero teraz przy rządzących możemy robić światowe kariery bez wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi