fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Ja się póki co dobrze bawię, ubaw po pachy. A czytanie flubera w tym wątku, gdy mowa o religii, to "smiechom nie było końca" W ogóle fluber nie powinien głosować w tej kategorii, bo jemu się Monica Bellucci nie podobała xD Bo jestem patriotą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Bo jestem patriotą! dokładnie! to ci których forumowe teczki zawierają zachwalanie obcych bab będą tu mieli pod górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: przy dupach to będą właśnie największe inby coś czuję xD W sztuce Matejko to taki goat że nikt nawet nie ośmielił się wybrać drugiego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: W sztuce Matejko to taki goat że nikt nawet nie ośmielił się wybrać drugiego zawodnika nie Matejko taki GOAT tylko w kategorii taka bieda (szkoda że Stwosza nie naturalizowali!) xD ale fakt w związku z tym Matejko to był super pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 po prostu mało znana dziecina a Matejko to żaden GOAT - jego konkurencja jest mocna tylko mało popularna i niszowa 24 minuty temu, julekstep napisał: dokładnie! to ci których forumowe teczki zawierają zachwalanie obcych bab będą tu mieli pod górę! nie rucha się dupy z grupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 22 minuty temu, julekstep napisał: nie Matejko taki GOAT tylko w kategorii taka bieda (szkoda że Stwosza nie naturalizowali!) xD ale fakt w związku z tym Matejko to był super pick Gdyby to BMF wybrał Matejkę, to pewnie każdy by tak napisał. A tu ktoś ( nie pamiętam kto) tylko napisał że mój pick był słaby. Trudno będzie tu powalczyć z wizerunkiem bmf-a, który pewnie Kieślowskiego wciśnie do top 2 w kategorii film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Gdyby to BMF wybrał Matejkę, to pewnie każdy by tak napisał. A tu ktoś ( nie pamiętam kto) tylko napisał że mój pick był słaby. Trudno będzie tu powalczyć z wizerunkiem bmf-a, który pewnie Kieślowskiego wciśnie do top 2 w kategorii film to kategoria film/teatr przypominam, Kieślowski to ok pick, ale nie top 2 btw robimy opisy normalnie? jak to bedzie wygladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Gdyby to BMF wybrał Matejkę, to pewnie każdy by tak napisał. A tu ktoś ( nie pamiętam kto) tylko napisał że mój pick był słaby. Trudno będzie tu powalczyć z wizerunkiem bmf-a, który pewnie Kieślowskiego wciśnie do top 2 w kategorii film true @BMF jedzie tylko na opinii, zero skilla! cieszę się że jesteśmy zgodni co do tego kto był true winnerem ostatniego atf-a! 2 minuty temu, eMeS napisał: to kategoria film/teatr przypominam, Kieślowski to ok pick, ale nie top 2 btw robimy opisy normalnie? jak to bedzie wygladac? ja bym dał krótką notkę, ot w celach edukacyjno-pr'owych a w sumie jak ktoś chce to może opisywać taktykę i rotacje xDDD Edytowane 12 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 hahahaha @BMF jaki ma fan club, dawaj podpisz im się na cyckach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: ja bym dał krótką notkę, ot w celach edukacyjno-pr'owych a w sumie jak ktoś chce to może opisywać taktykę i rotacje xDDD fajnie byloby zebrac te notatki i wrzucic do jednego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: @BMF ja bym dał krótką notkę, ot w celach edukacyjno-pr'owych a w sumie jak ktoś chce to może opisywać taktykę i rotacje xDDD Jakiś opis kto chce jak najbardziej, ale to już chyba decyzja @Reikai Mam nadzieję też na powtórkę w wersji światowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Akurat dla mnie BMF bez szału pickuje w tej zabawie, zdecydowanie najbardziej mi się na razie podobają teamy Julka, Koelnera i Sewera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 28 minut temu, fluber napisał: Gdyby to BMF wybrał Matejkę, to pewnie każdy by tak napisał. A tu ktoś ( nie pamiętam kto) tylko napisał że mój pick był słaby. Trudno będzie tu powalczyć z wizerunkiem bmf-a, który pewnie Kieślowskiego wciśnie do top 2 w kategorii film I komu to przeszkadza? Nie no, nawet jakbym miał roster na wygrana to i tak wjedzie voter fatigue i nie będzie atf-owego three-peata. Matejko jest git, tzn. nic nie wiem o sztuce, więc możliwe, że leci na picu, ale brałbym z #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Co do literatury, wiecie ile adaptacji polskich pisarzy wygrało więcej niż jednego Oskara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Akurat dla mnie BMF bez szału pickuje w tej zabawie, zdecydowanie najbardziej mi się na razie podobają teamy Julka, Koelnera i Sewera Pocałunek śmierci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 7 minut temu, RappaR napisał: Akurat dla mnie BMF bez szału pickuje w tej zabawie, zdecydowanie najbardziej mi się na razie podobają teamy Julka, Koelnera i Sewera Zaczęło się szukanie wsparcia i robienie spółdzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Pocałunek śmierci... Yup, wiem że od BMF teraz dostanę gorsze oceny Teraz, P_M napisał: Zaczęło się szukanie wsparcia i robienie spółdzielni Z Koelnerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Ale biadolicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Zaczęło się szukanie wsparcia i robienie spółdzielni To już jest od początku draftu. @jack wybrał JP2 z 3 pickiem żebym wyżej oceniał jego team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: To już jest od początku draftu. @jack wybrał JP2 z 3 pickiem żebym wyżej oceniał jego team Jack tym pickiem pokazał, że jest niewierzący, ale praktykujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi