fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: No a jakie mam argumenty podawać w kategorii religia? Jakbyśmy robili ATF mitologicznych bóstw to też propsowałbym Zeusa, czy kogo bym tam wybrał No ale ja zapytałem czy wierzysz w to że prosta zakonnica zmieniła całą duchowość w Kościele ( pod wpływem rzeczywistego objawienia Jezusa) i rzeczywiście ma impakt czy ktoś inny ( np Wojtyła) wykorzystał jej chorobę psychiczną i urojenia i to te osoby odpowiadają za tę zmianę duchowości. A może jest jakaś opcja c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No ale ja zapytałem czy wierzysz w to że prosta zakonnica zmieniła całą duchowość w Kościele ( pod wpływem rzeczywistego objawienia Jezusa) i rzeczywiście ma impakt czy ktoś inny ( np Wojtyła) wykorzystał jej chorobę psychiczną i urojenia i to te osoby odpowiadają za tę zmianę duchowości. A może jest jakaś opcja c? Wierzę, że kościół klepnął ten impakt i wykorzystuję tę ich oficjalną wersję i to jawnie wykorzystuję w tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Wierzę, że kościół klepnął ten impakt i wykorzystuję tę ich oficjalną wersję i to jawnie wykorzystuję w tej grze Czyli wybrałeś marionetkę a rzeczywisty impakt w tej sprawie miały inne osoby? Myślę że musisz solidnie przygotować argumentację, przeczytaj dzienniczek siostry Faustyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Czyli wybrałeś marionetkę a rzeczywisty impakt w tej sprawie miały inne osoby? Myślę że musisz solidnie przygotować argumentację, przeczytaj dzienniczek siostry Faustyny. Nie, napisałem, że wierzę, że kościół zalegitymizował jej impakt i przypisał go jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 9 minut temu, P_M napisał: Nie, napisałem, że wierzę, że kościół zalegitymizował jej impakt i przypisał go jej. Kościół czyli kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 25 minut temu, julekstep napisał: w internecie dla Kolbego pewnie można znaleźć analogiczne albo i lepsze cytaty ale to niech jego 'owner' się męczy Wziąłem go, bo ma mocno uniwersalny impakt, można byłoby go wrzucić do ,,aktywizm'' i to obronić - św. Faustyna to pitu-pitu, które za jedno pokolenie będzie zapomniane IMHO, ale się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Heveliusza nie dało się pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Wiem, że już o to pytałem ale chcę mieć pewność. Wałęsa już poszedł jako aktywista. Czy mogę go wybrać jako polityka? Czy już poszedł i go nie ma. Chyba ma to więcej sensu a jego wkład w politykę międzynarodową jest bonusem do wyboru jako aktywista. Dobrze kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Wiem, że już o to pytałem ale chcę mieć pewność. Wałęsa już poszedł jako aktywista. Czy mogę go wybrać jako polityka? Czy już poszedł i go nie ma. Chyba ma to więcej sensu a jego wkład w politykę międzynarodową jest bonusem do wyboru jako aktywista. Dobrze kumam? Możesz go wybrać jako polityka Zaliczmy tego Chmielnickiego, najwyżej w głosowaniach będziemy odbijać stopień polskości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Możesz go wybrać jako polityka Trochę to bez sensu. Bo zaraz wezmę MCS jako piękną polkę i będę bonusował na noblach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Możesz go wybrać jako polityka O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Mamy chyba lukę w przepisach. Bo skoro wybieramy kogoś w danej kategorii to tylko w tej kategorii powinien punktować jeśli można go wziąć również w innej w której będzie punktował za to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Mamy chyba lukę w przepisach. Bo skoro wybieramy kogoś w danej kategorii to tylko w tej kategorii powinien punktować jeśli można go wziąć również w innej w której będzie punktował za to samo. Nie będzie punktował za to samo. Ja Wałęsę jako polityka mam poza polskim top 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Chmielnicki to co najmniej tak samo Polak jak Heweliusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, Chytruz napisał: Chmielnicki to co najmniej tak samo Polak jak Heweliusz. Albo równie nie jest Polakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @Koelner to wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Nie będzie punktował za to samo. Ja Wałęsę jako polityka mam poza polskim top 100 Moim zdaniem lepiej byłoby gdyby dana osoba była brana raz. We wskazanej kategorii a dodatkowo punktowała w innych. Tak jak pisałem wyżej - MCS może nie była najpiękniejsza ale bonusy za naukę by zgarnęła. Zabrońmy brać ja drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Moim zdaniem lepiej byłoby gdyby dana osoba była brana raz. We wskazanej kategorii a dodatkowo punktowała w innych. Tak jak pisałem wyżej - MCS może nie była najpiękniejsza ale bonusy za naukę by zgarnęła. Zabrońmy brać ja drugi raz Moim zdaniem możesz wybierać mcs w kategorii najpiękniejsza z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Moim zdaniem możesz wybierać mcs w kategorii najpiękniejsza z czystym sumieniem I wkład w naukę będzie się liczył? A czy Paderewski brany jako muzyk będzie dostawał bonus z polityki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: I wkład w naukę będzie się liczył? A czy Paderewski brany jako muzyk będzie dostawał bonus z polityki? Oczywiście że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi