julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 6 minut temu, BMF napisał: dla julekstep MSC to bust. nie tylko dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 5 godzin temu, Reikai napisał: Nauka, Sport, Polityka, Religia, Literatura, Sztuka, Aktywizm, Piosenkarz/Piosenkarka, Aktor/Aktorka, Antypolak. Yas, mamy 10. Aktywizm to dla mnie osoba, ktora swoim dzialaniem nie zwiazanym z polityka, aktorstwem czy sztuka przyczynila sie jakos do rozwoju kraju i zrobila cos dobrego. Aktywista/Filantrop. Ruchy spoleczne i te sprawy. 1 minutę temu, P_M napisał: Czym jest kategoria aktywizm!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Czym jest kategoria aktywizm!? EXTRAORDINARY THINGS BY ORDINARY PPL coś w ten deseń (ogólnie takie tam działania na plus poza jakąś konkretną ścieżką zawodową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ogółem pierwsze 4 picki najłatwiejsze, jak sprawdziłem sobie na necie listę top100 to jednej z osób nawet nie znałem, a pozostałe tak niesamowicie kontrowersyjne, że będą dobre dyskusje, ale na pewno nie stateczne picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 8 minut temu, BMF napisał: Nie widzę tego, ale tu może fajnie wyjść kompletny subiektywizm w postrzeganiu tych postaci historycznych. Aż sobie wygooglowałem i Polacy uważają Kopernika i MSC za ten sam tier dla przykładu, a dla julekstep MSC to bust. MCS 20x > Kopernik. Maria była na 20000 pln, a Mikołaj tylko na tysiaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Ruchy społeczne niezwiązane z polityką? Czuję tu grube inby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Ruchy społeczne niezwiązane z polityką? Czuję tu grube inby Hmm miałem na myśli bardziej , które nie wywodzą się stricte z jakiejkolwiek innej kategorii, wiadomo ze będą zahaczac o inne. Chodziło mi o wszelkich JO, MK, Teresa z kalkuty i takie tam. Edytowane 10 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Ruchy społeczne niezwiązane z polityką? Czuję tu grube inby Dobra, zapytam wprost czy mogę wziąć Wałęsę w kategorii aktywizm? bo jeżeli tak to biorę, jeżeli nie to myślę dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ja w sumie spodziewam się inby przy prawie każdym moim picku, będzie zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Dobra, zapytam wprost czy mogę wziąć Wałęsę w kategorii aktywizm? bo jeżeli tak to biorę, jeżeli nie to myślę dalej. To jest jeden z 2 oczywistych pozostałych numerów 1 wg mnie więc moim zdaniem jeżeli mogą być ruchy społeczne to oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Dobra, zapytam wprost czy mogę wziąć Wałęsę w kategorii aktywizm? bo jeżeli tak to biorę, jeżeli nie to myślę dalej. Tak, Aktywizm= osoba która przysłużyła się społeczeństwu, z takim zamysłem to tworzyłem, jebac ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Tak, Aktywizm= osoba która przysłużyła się społeczeństwu, z takim zamysłem to tworzyłem, jebac ograniczenia To Wałęsa nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: To jest jeden z 2 oczywistych pozostałych numerów 1 wg mnie więc moim zdaniem jeżeli mogą być ruchy społeczne to oczywiście że tak ja też tak myślę, ale ta definicja podana przez Reikaia z jednej strony pasuje a z drugiej nie, a imho Wałęsa w kategorii aktywizm to o wiele bardziej wartosciowy pick niz w kategorii polityka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Dobra, zapytam wprost czy mogę wziąć Wałęsę w kategorii aktywizm? bo jeżeli tak to biorę, jeżeli nie to myślę dalej. no on tylko do tej kategorii pasuje tbh 3 minuty temu, fluber napisał: To jest jeden z 2 oczywistych pozostałych numerów 1 wg mnie więc moim zdaniem jeżeli mogą być ruchy społeczne to oczywiście że tak nie jest ja mam tutaj mocnego steala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: no on tylko do tej kategorii pasuje tbh nie jest ja mam tutaj mocnego steala ahhahahahha Lewy i mocny steal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: ahhahahahha Lewy i mocny steal? miałem na myśli nr 1 w aktywizmie ale że to steal to trzymam na dalsze rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: miałem na myśli nr 1 w aktywizmie ale że to steal to trzymam na dalsze rundy Jaś Kapela to nie steal w kategorii aktywizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Jaś Kapela to nie steal w kategorii aktywizm Kapela to literatura mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Kusiło mnie by zrobić grę na trollingu i użyć rady Delty w kategorii aktywizm, ale się powstrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Grubo z tym Wałęsą poszło. Już na piątym picku taka kontrowersjyjna postać. To już lepiej było wziąć Kiszczaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi