eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: @eMeS jesteś w zasięgu discorda? mogę to szybko kliknąć tak żeby jakiś świadek był moge byc in 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @agresywnychomik wylosowal, mozemy jechac z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: https://ibb.co/x6m5tL2 Jakbyście chcieli użyć. xD no i git, osoba spoza gry -> więc ja bym przyjął (choć ofc pick nr 6 bardzo średnio mnie podnieca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: no i git, osoba spoza gry -> więc ja bym przyjął (choć ofc pick nr 6 bardzo średnio mnie podnieca ) why? jest 12 osob i 12 kategorii, z tego co tam w dyskusji czytalem to kazdy dostanie jeden 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, eMeS napisał: why? jest 12 osob i 12 kategorii, z tego co tam w dyskusji czytalem to kazdy dostanie jeden 1st pick nie pickujemy per kategoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Tzn wg tego losowania w pierwszej kategorii wybieram jako drugi, w następnej jako jedynasty, później drugi itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: nie pickujemy per kategoria łoo, to ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Mam Polaka z nauko wymyslec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, DRK napisał: Tzn wg tego losowania w pierwszej kategorii wybieram jako drugi, w następnej jako jedynasty, później drugi itd? nie głosujemy per kategoria! po prostu wybierasz drugi (a w kolejnej rundzie drugi od końca i tak na zmianę zgodnie z ABBA) a czy sobie wybierzesz naukowca czy poliityka to kwestia Twojej strategii Teraz, Koelner napisał: Mam Polaka z nauko wymyslec? z jakiej chcesz kategorii (tylko musisz ją zaznaczyć przy wyborze) Edytowane 10 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) @julekstep napisz w draft poscie jak draftowac tak na wszelki wypadek. 2 minuty temu, Koelner napisał: Mam Polaka z nauko wymyslec? Nie, overall, masz goat gotow pick xD Edytowane 10 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Masz goat gotow pick xD Pudzian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: @julekstep napisz w draft poscie jak draftowac tak na wszelki wypadek. dopisałem kilka punktów, czegoś brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: dopisałem kilka punktów, czegoś brakuje? zeby zaznaczac kategorie przy wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Wpisujemy tu, czy w draft poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ci z Hollywood kuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 W draft poście, tutaj piszemy kto jest bustem. ;] 9 minut temu, Koelner napisał: Pudzian? Bez spoilerów wrr, bo się nie ostanie do #4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, DRK napisał: Wpisujemy tu, czy w draft poście? W draft poscie, tutaj tylko dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @Koelner stypiarz zamulacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Jeszcze czas na pick można dodać tak żeby @Koelner wiedział co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Koelner, bierz tego Shaqa i jedziemy. Btw. top3 value względem konkurencji/kategorii jest dla mnie klarowne, tak że ciekawe czy ktoś się utrzyma do mojego wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi