jack Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 32 minuty temu, julekstep napisał: ale chyba nie pickujemy per kategoria? to bez sensu bo psuje masę strategii @Reikai piosenkarz/piosenkarka można zmienić na 'muzyka' po prostu? czy muzyka jest pod sztuką? Ja rozumiem, że wybieram w każdej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: nie będę ci picków podpowiadał xD 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: Kulesza Boys Shaza xD meeeh jak już kto inny sprzedał to zdecydowanie numerem jeden jest Marcin Miller i Boys przebojów chyba jeszcze więcej niż Akcent a jakość występów na żywo jakieś 20x wyższa Edytowane 10 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 dokładnie - Boys wygrywają i gdzieś Bayer Full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Ja rozumiem, że wybieram w każdej kategorii 39 minut temu, jack napisał: Proponuję by nr 1 w pierwszej kategorii wybierał jako 2 w następnej, jako 3 w kolejnej i tak dalej. Tylko wybierających musi być tyle co kategorii. W ten sposób nie będzie nikogo kto wybierałby tylko z nr 5 i 6. z tego posta wychodzi że chcesz żeby pickować kategoria po kategorii co jest bez sensu i ogranicza strategie różne 1 minutę temu, Koelner napisał: dokładnie - Boys wygrywają i gdzieś Bayer Full Bayer Full strasznie stracili na tej szopce z Chinami no i frontman jest bardzo non-like'able (ważna rzecz w atfach!), gdzie Millera ciężko nie lubić już Milano lepsze z klasyków a z 'new-wave-of-polish-disco-polo' to taki D-Bomb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @Reikai jak macie jeszcze miejsca to chetnie wezme udzial Krzysztof Krawczyk to bylby dobry pick pod disco polo, sneaky value po topce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, eMeS napisał: @Reikai jak macie jeszcze miejsca to chetnie wezme udzial Krzysztof Krawczyk to bylby dobry pick pod disco polo, sneaky value po topce longevity i boxscore jak Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ten Atf to może być najlepsze wydarzenie na tym forum od lat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 a takim Bill Russelem mógłby być Liroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: longevity i boxscore jak Lebron + moze grać na centrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Idealny topic pod weekend Macie już 10 więc prosze pickować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 6 minut temu, eMeS napisał: @Reikai jak macie jeszcze miejsca to chetnie wezme udzial @Reikai brzmi jak komplet! ROZPOCZYNAJ EKSPERYMENT! tylko jeszcze bym te kategorie przemyślał (ja bym zmienił sztukę na biznes/ekonomia poza tym jest git) o tak to widzę: Nauka, Sport, Polityka, Religia, Literatura, Biznes, Aktywizm, Muzyka, Film/Teatr ,Antypolak. a jak inni to widzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Luźno in, miło, że podłapałeś. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: z tego posta wychodzi że chcesz żeby pickować kategoria po kategorii co jest bez sensu i ogranicza strategie różne Bayer Full strasznie stracili na tej szopce z Chinami no i frontman jest bardzo non-like'able (ważna rzecz w atfach!), gdzie Millera ciężko nie lubić już Milano lepsze z klasyków a z 'new-wave-of-polish-disco-polo' to taki D-Bomb A jak ty chcesz pickowac? Wydawało mi się że lecimy po kolei, najpierw nauka, potem sport itd. Tbh dobry 5 Pick jest bezpieczniejszy niż skrajna 9 co drufa rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Reikai napisał: A jak ty chcesz pickowac? Wydawało mi się że lecimy po kolei, najpierw nauka, potem sport itd. no to chyba bez sensu? niech się inni wysrają na naukę np kiedy ja swojego steala potrzymam do ostatniej rundy i ogarnę tam 5 punktów jednocześnie wygrywając inne kategorie - i tym podobne taktyki! normalne ABBA i każdy po prostu podaje osobę + kategorię pod jaką się dana osoba wpisuje gdzie ofc każdy może wybrać tylko raz per dana kategoria (btw mogę założyć temat do pickowania i go uzupełniać regularnie bo jestem topowym forumowym estetą w tych sprawach!) Edytowane 10 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Film/Teatr to Zulugula może być x factor a w muzyka Norbi - jeden sezon jak Dirk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Jak o tym pisałem wczoraj, to rozumiałem to podobnie jak @julekstep- mamy te kategorie i np. ja biorę w pierwszej rundzie Pudziana (sport), a julekstep bierze sobie Dodę (muzyka), każdy musi wybrać po jednym z danej kategorii. Bo inaczej to tak jakby robić ATF-a, gdzie najpierw bierzemy PG, potem SG, potem SF, a potem centra. Wtedy można w dziesiątej rundzie przystealować, a w pierwszej zrobić busta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, BMF napisał: ja biorę w pierwszej rundzie Pudziana (sport), a julekstep bierze sobie Dodę (muzyka) mi pasuje! dla każdego coś miłego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 przypomniało mi się że moim pierwszym prawdziwym realnym koncertem na żywo to była Majka Jezowska za który wychowawczyni zapłaciłem jedna moneta 2 zł ( wtedy to były dwa Marsy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Gitara, macie racje. Jako, że z Bmf mamy 11 osób, to dopisuje siebie jako dwunastego bo może być zbyt legendarne zeby odpuścić. Za godzinę będę w domu to zrobię losowanie i możemy startować o 17 polskiego czasu, takze do tego czasu proszę składać propozycje i chęć uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: mi pasuje! dla każdego coś miłego! wrzucaj foty i filmiki nie bądź c***! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi