blackmagic Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 godziny temu, fluber napisał: Mamy 11 zespołów i odpowiedź od każdego zainteresowanego. Dam jednak jeszcze to jutro, może ktoś jeszcze jednak zagra. W czwartek rano wystartujemy z draftem tak czy siak Jak w czwartek rano start to ja niestety odpadam bo od jutra jestem na urlopie i nie dam rady wybierać w tempie z ostatniego atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Zwolnijmy odrobine. I zbierzmy więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 4 godziny temu, blackmagic napisał: Jak w czwartek rano start to ja niestety odpadam bo od jutra jestem na urlopie i nie dam rady wybierać w tempie z ostatniego atf Masz na myśli tempo 12 godzin na pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Tak. Mam na myśli przeszukiwanie b-r żeby takie picki dobre znaleźć. Nie bede miał na to czasu. Nie chce stopować gry a nie chce tez brać byle kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Trochę dziwne te zasady. Może średnia 24 punktów dzisiaj nie wydaje się dziś imponująca, ale nie bardzo wiem jak niby ma wykluczyć najlepszych graczy z przed dekady. Przemyślałeś to @fluber? A wolicie zrobić jakieś 22ppg, albo 20ppg? Bo możemy zmienić w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 5 minut temu, fluber napisał: A wolicie zrobić jakieś 22ppg, albo 20ppg? Bo możemy zmienić w razie czego. Być może kompromisem było by 22ppg choć dalej zostanie problem z dosłownie paroma graczami z top 15 All-time w prime . Wiec pierwsze 3-4 osoby będą miały na starcie kolosalna przewagę. Może gdyby wprowadzić ograniczenia w zależności od pozycji było by lepiej ale to znowu zbyt skomplikuje. Tzn mam na mysli PG < 11APG, SG <24PPG itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 17 minut temu, Gregorius napisał: Być może kompromisem było by 22ppg choć dalej zostanie problem z dosłownie paroma graczami z top 15 All-time w prime . Wiec pierwsze 3-4 osoby będą miały na starcie kolosalna przewagę. Może gdyby wprowadzić ograniczenia w zależności od pozycji było by lepiej ale to znowu zbyt skomplikuje. Tzn mam na mysli PG < 11APG, SG <24PPG itd Podział na pozycje skończyłby się zadymą, bo w wielu przypadkach byłoby to baaaardzo dyskusyjne. Założę ankietę w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Ok, zgodnie z wynikami ankiety zmieniamy format na under 20ppg. Do tego nie będzie można wybrać Duncana, Garnetta, ani Magica. Jeżeli kogoś jeszcze to zachęca do grania, to zapraszam. O 22 zamykam listę, na której póki co jest 10 drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Hmm, może Wypisz mnie, bedzie wtedy równe 10’zespolow, mi się aż tak rzeźbić nie chce/nie mam czasu się przyłożyć do wyborów, a po tych zmianach bedzie sporo rzeźbienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Koniec końców chyba nic nie wyjdzie z tego formatu teraz. Spróbuję z jakimś geekowym rolesowym formatem po finałach NBA, teraz też sporo osób pisało, że średnio z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Klątwa CambyGOATa. Przełamałem się, zgłosiłem i zabawa nie doszła do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Klątwa CambyGOATa. Przełamałem się, zgłosiłem i zabawa nie doszła do skutku Simka trwa nadal na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Simka trwa nadal na szczęście 5 ZETA I KASUJE WSZYSTKO Z SERWERA! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 15 minut temu, julekstep napisał: 5 ZETA I KASUJE WSZYSTKO Z SERWERA! xD dziewczyny są tylko kasy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Pomysł na formułę, wybieramy zawodników z puli tych, którzy nigdy nie zdobyli tytułu Pozbędziemy się problemu winning bias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 12 minut temu, P_M napisał: Pomysł na formułę, wybieramy zawodników z puli tych, którzy nigdy nie zdobyli tytułu Pozbędziemy się problemu winning bias Tutaj jest kilka fajnych opcji tylko trzeba zrównoważyć żeby nie zrobił się z tego sport dla geekow. Raczej bym poszedł w coś w stylu graczy którzy w danym sezonie np. nie byli w all NBA ( plus solidny limit meczów zagranych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi