BMF Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 22 minuty temu, P_M napisał: Uważam, że to jest mega problematyczne, bo niektórzy zawodnicy zwiększali swój poziom w PO i będzie śpiewka, że rs robili under 24, ale w PO czyli warunkach zbliżonych poziomem do atfa prezentowali się lepiej, ergo traktujmy ich jako lepszych scorerow, co sprawia, że główne założenie czyli under 24 jest wyrzucane przez okno... Nom, też mi się to nie podoba, minuta na bkref i już masz listę ~28-30ppg playoff scorerów, którzy robili sobie 23,9ppg w regularze, bo grali np. w najlepszym teamie w lidze -- ale też pula talentu jest nieporównywalnie większa niż w U-24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Od wczoraj popoludnia mam ferie, tzn córka ma, żona pracuje więc do końca tygodnia nie mam czasu, wszystko zaplankwane. @fluber nastepnym razem bardzo chętnie. Edytowane 21 Lutego 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Nom, też mi się to nie podoba, minuta na bkref i już masz listę ~28-30ppg playoff scorerów, którzy robili sobie 23,9ppg w regularze, bo grali np. w najlepszym teamie w lidze -- ale też pula talentu jest nieporównywalnie większa niż w U-24. To nie startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 A mogę, Birmingham Barons. ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 38 minut temu, BMF napisał: A mogę, Birmingham Barons. ;]] Loool, no to ja The Hague Royals ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 btw - fajnie jakby chociaż te 15 osób się udało zebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: btw - fajnie jakby chociaż te 15 osób się udało zebrać Pooznaczaj kogoś jeszcze w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: btw - fajnie jakby chociaż te 15 osób się udało zebrać Za dużo jak na taki format tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Tak pół na pół ze mną. Na razie mnie wpiszcie. NAVY ANNAPOLIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 17 minut temu, ignazz napisał: Tak pół na pół ze mną. Na razie mnie wpiszcie A mnie wypiszcie na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 3 godziny temu, fluber napisał: No moim zdaniem właśnie takich zawodników trzeba szukać w tym formacie To moze chociaż zróbmy to per 36minut albo per 100 poss, bo per game jest mega niesprawiedliwym formatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @elwariato dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 na odpadam, jednak nie będę miał wystarczająco czasu w najbliższych dniach żeby godnie reprezentować Jazz! Ale przy kolejnych ATFach liczę na udział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 3 godziny temu, BMF napisał: Nom, też mi się to nie podoba, minuta na bkref i już masz listę ~28-30ppg playoff scorerów, którzy robili sobie 23,9ppg w regularze, bo grali np. w najlepszym teamie w lidze -- ale też pula talentu jest nieporównywalnie większa niż w U-24. bez subskrypcji na bref to niemozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 44 minuty temu, P_M napisał: To moze chociaż zróbmy to per 36minut albo per 100 poss, bo per game jest mega niesprawiedliwym formatem Czemu niesprawiedliwym? Im więcej kombinowania tym ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Tu głównym problemem jest dysproporcja picków jak się zgłosi kilkanaście osób - jest pięciu MVP łapiących się pod kryteria, z czego dwóch to ~top5 gracze alltime w peaku, kompletne przeciwieństwo poprzedniego ATF-a (gdzie poziom 1-10 picku był bardzo wyrównany). Więc w sumie nie wiem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Standardowo Minnesota bo Lakers zawsze ktoś ukradnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Mamy 11 zespołów i odpowiedź od każdego zainteresowanego. Dam jednak jeszcze to jutro, może ktoś jeszcze jednak zagra. W czwartek rano wystartujemy z draftem tak czy siak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Trochę dziwne te zasady. Może średnia 24 punktów dzisiaj nie wydaje się dziś imponująca, ale nie bardzo wiem jak niby ma wykluczyć najlepszych graczy z przed dekady. Przemyślałeś to @fluber? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Trochę dziwne te zasady. Może średnia 24 punktów dzisiaj nie wydaje się dziś imponująca, ale nie bardzo wiem jak niby ma wykluczyć najlepszych graczy z przed dekady. Przemyślałeś to @fluber? Tak, dosyć długo to rozważałem jaki zrobić kompromis między dostępnością graczy ( im niższy pułap tym bardziej nie ma z czego wybierać) a wyrównaniem szans. I celowo chciałem dać pułap który będzie bardziej promował graczy z przeszłości gdy nie było 50 graczy w lidze robiących 20ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi