P_M Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ok, ale w takim razie wyniki dopiero jutro wieczorem A ile jest głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Dostałem 5 głosów. Co robimy z tym fantem? @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Teraz, fluber napisał: @P_M No to dajemy czas do konca dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 A nie możemy poczekać dużo dłużej z tymi glosami? W sensie, nie lepiej poczekać? Ja tam mam przygotowane głosy, więc wyślę/wrzucę na forum z komentarzem dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Ja zaglosowalem, ale poza nr 1 u mnie mialem totalne losowanie, tzn staralem sie to jakos uporzadkowac, ale po 5 min namyslu nr 8 mogl byc u mnie nr 2, no mega wyrownany poziom druzyn i ogolnie loteria jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 39 minut temu, Reikai napisał: Ja zaglosowalem, ale poza nr 1 u mnie mialem totalne losowanie, tzn staralem sie to jakos uporzadkowac, ale po 5 min namyslu nr 8 mogl byc u mnie nr 2, no mega wyrownany poziom druzyn i ogolnie loteria jak dla mnie. Ja miałem mega problem z top 4, ale pozostała piątka raczej była dość łatwa na zasadzie, który skład najmniej mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Ja zaglosowalem, ale poza nr 1 u mnie mialem totalne losowanie, tzn staralem sie to jakos uporzadkowac, ale po 5 min namyslu nr 8 mogl byc u mnie nr 2, no mega wyrownany poziom druzyn i ogolnie loteria jak dla mnie. Ja zrobiłem h2h każdego. Podliczyłem bilans i tabela sama się ułożyła. Ale ogólnie przy takiej małej liczbie głosów jest c***nia i ci, którzy nie zagłosowali, mają handi nad resztą. Bo ode mnie każdy zapunktował mniej lub więcej, a ja na 0, z kolei jak X nie zagłosuje wcale, to wyjdzie mu to na plus, bo nie zeruje swojej pozycji przy podbiciu punktów pozostałym. @fluber mam nadzieję, że ogarnie ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 17 minut temu, matek napisał: @fluber mam nadzieję, że ogarnie ten problem każdy z defaultu powinien od siebie dostawać 1sze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 CambyGOAT zagłosował w tej piątce, także wyniki są dość legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 14 minut temu, julekstep napisał: każdy z defaultu powinien od siebie dostawać 1sze miejsce W moim rankingu zaznaczyłem, że każdemu można dopisać L ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 głos poszedł! możecie już brzydko pisać na mój team! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Ja tez oddałem. @julekstep Imho twój team jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 9 godzin temu, matek napisał: Ja zrobiłem h2h każdego. Podliczyłem bilans i tabela sama się ułożyła. Ale ogólnie przy takiej małej liczbie głosów jest c***nia i ci, którzy nie zagłosowali, mają handi nad resztą. Bo ode mnie każdy zapunktował mniej lub więcej, a ja na 0, z kolei jak X nie zagłosuje wcale, to wyjdzie mu to na plus, bo nie zeruje swojej pozycji przy podbiciu punktów pozostałym. @fluber mam nadzieję, że ogarnie ten problem Tak jak napisał Julek, z automatu miałem zamiar dawać 1 miejsce glosujacemu i przy tym zostaję. Najwyższy i najniższy wynik się nie liczy więc i tak to 1 miejsce będzie obcięte. Wyniki będą dziś od 18 po 1 miejscu co 15 minut do godziny 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Mam wyniki! Tak jak zapowiadałem, będę je umieszczał od 18 w 15-minutowych odstępach. O 20 poznamy zwycięzcę. Wtedy też opublikuję wszystkie głosy. Sposób punktowania: 10 punktów za 1 miejsce, 9 punktów za 1 itd. Każdemu głosującemu z gry liczyłem 10 punktów dla jego zespołu, głosującym spoza gry liczyłem wyniki normalnie tak jak podawali. Odcinałem najlepszy i najsłabszy wynik z głosowania. Oddano 11 głosów, a zatem każdemu do wyniku liczyło się 9 głosów. Mimo obaw nie było żadnego remisu, także nie decydowałem w żaden sposób o ostatecznej kolejności. Z ciekawostek: NIkt nie podał poprawnie TOP 3. Każda drużyna została przynajmniej przez 1 głosującego umieszczona na podium ( nie licząc głosów własnych oczywiście) 5 drużyn zostało przynajmniej przez 1 głosującego wytypowana przynajmniej raz na 1 miejsce ( nie licząc głosów własnych oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 37 minut temu, fluber napisał: NIkt nie podał poprawnie TOP 3 Biorąc pod uwagę, że nie można głosować na siebie i ilość głosów to w sumie nic dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 59 minut temu, P_M napisał: Biorąc pod uwagę, że nie można głosować na siebie i ilość głosów to w sumie nic dziwnego Ale to, że każdy był na podium w przynajmniej jednym głosowaniu ( nie licząc własnego głosowania), to już jednak duże zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 10 minut temu, fluber napisał: Ale to, że każdy był na podium w przynajmniej jednym głosowaniu ( nie licząc własnego głosowania), to już jednak duże zaskoczenie. I tak i nie, pokazuje jak mocno subiektywni jesteśmy w swoich ocenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 nie wiem czy fluber będzie wrzucał posty z głosami jak nie to tylko powiem że gdyby nie opisy (jeden z 4 czynników jakie punktowałem) to @Sylvinho. by u mnie wygrał -> a tak spadł na 3cie miejsce ot taka ciekawostka -> ale skład miał mega (poza Millerem ofc, który był u mnie jedynym grajkiem na czerwono -> w sensie jak bardzo się jego faktyczne value różniło od 'value nazwiska' xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jak nie to tylko powiem że gdyby nie opisy (jeden z 4 czynników jakie punktowałem) to @Sylvinho. by u mnie wygrał -> a tak spadł na 3cie miejsce Wysoko, u mnie dolna polowa np. przegrał z Tobą, i to nie tylko przez brak opisu generalnie nie jestem fanem tego backcourtu a i fit Tima z Jokiem so-so. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi