Sylvinho. Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ja jestem za tym żeby głosowali wszyscy, którzy chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 5 minut temu, fluber napisał: Proponuję głosowanie @matek @BMF @blackmagic @Reikai @julekstep @Qcin_69 @LAF @Sylvinho. @Koelner @P_M Jak najbardziej, kto chce niech głosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mogą nawet osoby niepełnoletnie i z wyrokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 12 minut temu, Koelner napisał: Mogą nawet osoby niepełnoletnie i z wyrokami. A @Zdzisław Ptak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 29 minut temu, fluber napisał: A @Zdzisław Ptak ? Czyje to multikonto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 5 minut temu, Reikai napisał: Czyje to multikonto? legendy dziennikarstwa śledczego w begm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Czyje to multikonto? Kucina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 3 minuty temu, matek napisał: Kucina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Czym więcej głosów, tym lepiej, tak że każdy chętny in plus, nawet jak ktoś tam ma mnie nie lubić, więc poza jakimiś nowymi userami każdego bym akceptował @fluber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Sorki panowie, ale zaden opis sie nie wydarzy odemnie, podupadlem na zdrowiu i znikam na jakis czas, a do piatku na pewno nie bede mial sily na jakikolwiek opis. Szkoda, ale cieszcie sie bo przynajmniej wam Jordan dupsk nie przetrzepie, a szykowalo sie piekne peklowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Sorki panowie, ale zaden opis sie nie wydarzy odemnie, podupadlem na zdrowiu i znikam na jakis czas, a do piatku na pewno nie bede mial sily na jakikolwiek opis. Szkoda, ale cieszcie sie bo przynajmniej wam Jordan dupsk nie przetrzepie, a szykowalo sie piekne peklowanie. Zdrowia życzymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 @fluber wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: @fluber wyczyść skrzynkę Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć To co tam na privie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć Niezłym jesteś dzbanem jak nigdy do Ciebie nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Niezłym jesteś dzbanem jak nigdy do Ciebie nie pisałem No a jak niby miałeś skoro byłeś zablokowany einsteinie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz, fluber napisał: No a jak niby miałeś skoro byłeś zablokowany einsteinie??? To nie próbowałem bo nawet nie znałem tych opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: To nie próbowałem bo nawet nie znałem tych opcji Tak serio to po prostu przy wrzucaniu na ignora blokowane było wszystko a po odblokowaniu postów reszta ( wiadomości, sygnatury itp.)została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 21 minut temu, fluber napisał: Tak serio to po prostu przy wrzucaniu na ignora blokowane było wszystko a po odblokowaniu postów reszta ( wiadomości, sygnatury itp.)została. A spoko ja to się nie znam na tych pedalskich sztuczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Mozemy wydluzyc czas do konca weekends? Chyba ze tylko Ja jeszcze nic nie napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi