fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Dla mnie szok, że w under 24 Magic tak nisko. Chyba najlepsze accolades z dostępnych graczy... Zdecydowanie Magic to topka w tym formacie. Do tego 2 x MVP finałów a doświadczenia mistrzowskiego to tu dużo nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Ja zastanawiałem się właśnie między nim a Duncanem. Ja tak samo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 mnie się podoba wybór Shaqa - go musiał bronić Hakeem w prime a 24 latków def prawie nie ma @fluber to że nam zorganizowałeś atf i dajesz lajki oraz jesteś miły to nie oznacza że nie będziemy Cię nadal jechać za fluberologie w dziale inne - zadbam o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 jakby odwrocic kolejnosc pickow na ten moment to byloby 10 razy sensowniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @fluber czy ten sezon Wade'a jest legit jezeli chodzi o zasady, bo ma tam 24+ i czy w związku z tym w razie czego mogę wybrać sezon Magic 83/84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: @fluber czy ten sezon Wade'a jest legit jezeli chodzi o zasady, bo ma tam 24+ i czy w związku z tym w razie czego mogę wybrać sezon Magic 83/84 ofc nie jest xD @blackmagic nie pickuj jeszcze bo @Qcin_69 cos zjebal jak zwykle xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 4 minuty temu, P_M napisał: @fluber czy ten sezon Wade'a jest legit jezeli chodzi o zasady, bo ma tam 24+ i czy w związku z tym w razie czego mogę wybrać sezon Magic 83/84 2 minuty temu, julekstep napisał: ofc nie jest xD @blackmagic nie pickuj jeszcze bo @Qcin_69 cos zjebal jak zwykle xDDD Jest. A ostatni sezon magica wybrałeś. Przecież w zasadach jest drukowanymi ROCZNIKOWO. @Qcin_69 wybrał poprawnie. Teraz @blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 spoldzielnia z begm wiecznie zywa jak widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Jest. A ostatni sezon magica wybrałeś. Przecież w zasadach jest drukowanymi ROCZNIKOWO. @Qcin_69 wybrał poprawnie. Teraz @blackmagic To nie kumam, bo Lebron w sezonie 08/09 ma na koniec sezonu w ostatnim meczu 24 lata i 151dni ( a podales, ze 07/08 to ostatni jego sezon), a D-Wade w 05/06 ma 24 i 154 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 kierowałem się wiekiem w bo ref, ale cieszę się ze z 7 pozwoliliście mi wybrać gracza którego brałbym tez z 1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: To nie kumam, bo Lebron w sezonie 08/09 ma na koniec sezonu w ostatnim meczu 24 lata i 151dni ( a podales, ze 07/08 to ostatni jego sezon), a D-Wade w 05/06 ma 24 i 154 dni... Zawodnik urodzony w roku 1990 ma jako ostatni brany pod uwagę sezon który kończy się w 2014 roku. Niezależnie czy urodził się w styczniu czy w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: To nie kumam, bo Lebron w sezonie 08/09 ma na koniec sezonu w ostatnim meczu 24 lata i 151dni ( a podales, ze 07/08 to ostatni jego sezon), a D-Wade w 05/06 ma 24 i 154 dni... odejmuj rok urodzenia od roku w ktorym sie sezon konczy - jak bedzie 24 albo mniej to git tez myslalem ze jest jak piszesz ale widac fluber chce promowac ludzi urodzonych w styczniu itp 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: kierowałem się wiekiem w bo ref, ale cieszę się ze z 7 pozwoliliście mi wybrać gracza którego brałbym tez z 1! japa tankerze masz i tak na wejsciu minus 10 punktow za wrodzony brak kultury organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: tez myslalem ze jest jak piszesz ale widac fluber chce promowac ludzi urodzonych w styczniu itp kto w styczniu urodzony jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: kto w styczniu urodzony jest Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Zawodnik urodzony w roku 1990 ma jako ostatni brany pod uwagę sezon który kończy się w 2014 roku. Niezależnie czy urodził się w styczniu czy w grudniu No troszku słabo, bo w tej sytuacji, to Wade w tych warunkach mógł być top 3 pickiem, nie wiem czy reszta wiedziała, ale jeżeli tak to Qcin ładny steal, co prawda i tak nie zmieniłbym decyzji z Magica, ale taki CP3 to wygląda mizernie. 2 minuty temu, julekstep napisał: tez myslalem ze jest jak piszesz ale widac fluber chce promowac ludzi urodzonych w styczniu itp No właśnie to dla mnie trochę słabe, under 24 to under 24, przekraczasz w danym sezonie 24 to sezon nie powinien być brany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: No troszku słabo, bo w tej sytuacji, to Wade w tych warunkach mógł być top 3 pickiem, nie wiem czy reszta wiedziała, ale jeżeli tak to Qcin ładny steal, co prawda i tak nie zmieniłbym decyzji z Magica, ale taki CP3 to wygląda mizernie. Myślałem że poniższy zapis jest jednoznaczny: drafcie będziemy mogli wybierać wyłącznie zawodników, którzy ROCZNIKOWO w roku, w którym sezon się kończy mają maksymalnie 24 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: No troszku słabo, bo w tej sytuacji, to Wade w tych warunkach mógł być top 3 pickiem. pls te nooby z top3 i tak by go nie wziely xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: odejmuj rok urodzenia od roku w ktorym sie sezon konczy - jak bedzie 24 albo mniej to git tez myslalem ze jest jak piszesz ale widac fluber chce promowac ludzi urodzonych w styczniu itp japa tankerze masz i tak na wejsciu minus 10 punktow za wrodzony brak kultury organizacji OHO bolą wielkie Bulls widzę! 1 minutę temu, P_M napisał: No troszku słabo, bo w tej sytuacji, to Wade w tych warunkach mógł być top 3 pickiem, nie wiem czy reszta wiedziała, ale jeżeli tak to Qcin ładny steal, co prawda i tak nie zmieniłbym decyzji z Magica, ale taki CP3 to wygląda mizernie. wątpię by poszedł, po wyborach widać przecież ze do tej pory szły głównie medialne nazwiska, ale ja czekam aż przybędzie tu mój przyjaciel @MarcusCamby i przypomni gawiedzi jak zajebisty był to rok w wykonaniu Wade’a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 https://www.espn.com/nba/story?id=3801660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Myślałem że poniższy zapis jest jednoznaczny: drafcie będziemy mogli wybierać wyłącznie zawodników, którzy ROCZNIKOWO w roku, w którym sezon się kończy mają maksymalnie 24 lata no jak widzisz nie do końca, ja brałem twój przykład z Lebrona jako ostatni sezon i zobaczyłem jaki był jego wiek i analogicznie patrzyłem na resztę, żeby wiek rocznikowo był under 24 i wydawało mi się to sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi