Reikai Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Eh, nie ma c***a, tyle pickow jeszcze, na bank mi go ktos zajebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 11 minut temu, BMF napisał: Rzeczywiście ciężko jest znaleźć zajebistych w obronie obwodowych w tym wieku, którzy byli mocni w ataku, tak że uznałem, że All-NBA D wzwyż frontcourt to podstawa. Będziemy się masować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, matek napisał: Będziemy się masować Róbcie co tam chcecie razem, ale nie musicie się tym tu dzielić  Btw @fluber czy mógłbyś w pierwszym poście zrobić pod listą pickow, zrobić listę składów? Edytowane 1 Lutego 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 23 minuty temu, P_M napisał: Róbcie co tam chcecie razem, ale nie musicie się tym tu dzielić  Btw @fluber czy mógłbyś w pierwszym poście zrobić pod listą pickow, zrobić listę składów? Pewnie, już wrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 po wrzuceniu listy składów oczywiście nie licząc mojego zajebistego i najlepszego składu to podoba mi się skład @matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: po wrzuceniu listy składów oczywiście nie licząc mojego zajebistego i najlepszego składu to podoba mi się skład @matek pocałunek śmierci dla matka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: pocałunek śmierci dla matka pucuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 10 minut temu, Koelner napisał: po wrzuceniu listy składów oczywiście nie licząc mojego zajebistego i najlepszego składu to podoba mi się skład @matek A ja się zastanawiam, jaka jest różnica w poziomie między 24 letnim Artestem, a 24-letnim Iguodalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Najmocniejsze ekipy to: Royals, Bobcats, minny, bulls, celt, nets, suns, Clips, lakers i Heat. Swietne ekipy. Moc talentu. Zarówno w ataku jak i w obronie. Świetnie zestawienie. Gratulacje tym wymienionym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 47 minut temu, Reikai napisał: Eh, nie ma c***a, tyle pickow jeszcze, na bank mi go ktos zajebie.... @julekstep :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 W dniu 29.01.2023 o 12:11, P_M napisał: @Koelner już zapomniałeś, że Penny nie dostaje miłosci na tym forum? pick fajny, ale do LBJ'a? teraz wiesz dlaczego był wzięty. w alltime bez ograniczeń faktycznie mógłby być to problem ale patrząc na rostery ewidentnie widać dużo ballhogów, mniej passerów co jest czymś naturalnym dla młodych graczy under24 a lebronowi i pennyemu nie można odmówić grania zespołowego, dlatego ten niby lolkowy wybór Chrisa Paula broni się bardzo mocno. drugi problem że w tym roczniku jeszcze nie ma zadaniowców więc ciężko wziąć kozaka 3xd czy def anchora. ciekawy draft dla wyobraźni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: A ja się zastanawiam, jaka jest różnica w poziomie między 24 letnim Artestem, a 24-letnim Iguodalą. k**** obaj byliby niedługo moi, gdyby @julekstep nie zjebał teraz całego planu, i byś nie miał dylematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: A ja się zastanawiam, jaka jest różnica w poziomie między 24 letnim Artestem, a 24-letnim Iguodalą. Artest był w tym wieku lepszy m grajkiem, w ataku już był opcją a w obronie game changerem ( chociaż chyba rok później ) . Artest wtedy mógł też spokojnie kryć 2/3 a nawet wolne 1 a Andre raczej 3 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: w obronie game changerem ( chociaż chyba rok później ) Rok później to dostał DPOTY, a napierdalał już i w moim roczniku Defensywnie Iggy << Artest. Przewagę ma tylko w prowadzeniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 6 minut temu, fluber napisał: A ja się zastanawiam, jaka jest różnica w poziomie między 24 letnim Artestem, a 24-letnim Iguodalą. Iguodala był dobrym obrońcą grającą pierwsza opcję w ataku, inny gracz niż parę lat później, myślałem o nim, ale trzeba byłoby wciskać sporo kitu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Artest był w tym wieku lepszy m grajkiem, w ataku już był opcją a w obronie game changerem ( chociaż chyba rok później ) . Artest wtedy mógł też spokojnie kryć 2/3 a nawet wolne 1 a Andre raczej 3 w górę Nawet patrząc na suche liczby to Artest robił 15,5 punktu na poziomie TS% Westbrooka w tamtym sezonie. I rok później faktycznie był dużo lepszy Ale to już @BMF o tym wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) 16 minut temu, LAF napisał: Nosz Rozważałem Iggy , ale to nie była jego wersja prime więc odpuściłem. Bam też miał być , ale jako rezerwowy center to gdzieś 8/9 wybór. czemu nie była to jego wersja prime? fizyczny prime, jako lider i b.fajny two-way grajek wprowadził słabiutkich 76ers do PO -> tam już sobie nie poradził - ale jednak Philly trafiła na ciągle mocnych Pistons więc to raczej nie dziwi imho to właśnie mój kolejny grajek (po KJ, AK i Sprewellu) który jest w ścisłym prime (pozostała trójka jest tuż przed*, gdzie Kawhi jest i tak w prime 'defensywnym') * tzn co do Doncicia to nie wiemy, ale ta wersja i tak jest zajebista Edytowane 1 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Jest tu trochę dziwnych na moje oko picków, które wg mnie poszły albo za wcześnie ( właśnie wspomniany Artest, McGrady, Sabonis LaMelo, Brown Love) albo za późno ( Carter, Thomas, Hill). Ale to może po prostu moje preferencje albo zaburzony obraz poziomu gracza z tamtego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 @julekstep Prime Samaki Waler pod kosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) 20 minut temu, Koelner napisał: Artest był w tym wieku lepszy m grajkiem, w ataku już był opcją a w obronie game changerem ( chociaż chyba rok później ) . Artest wtedy mógł też spokojnie kryć 2/3 a nawet wolne 1 a Andre raczej 3 w górę lol -> w ataku to akurat niebo a ziemia na korzyść Iggiego (zarówno jeśli chodzi o scoring jak i playmaking) w obronie wiadomo - Artest topka, ale Iggy też daje radę (ot kolejny element mojej ośmiornicy) Teraz, matek napisał: @julekstep Prime Samaki Waler pod kosz? pls - przecież w 80's i 90's jest pełno kołków różnej maści, to nie będzie problem (ale tak - zdradzę swoją strategię -> dwa ostatnie picki to pewnie będą wysocy ) Edytowane 1 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi