Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 ma jeszcze 3 picki to może sobie znaleźć jakiś def kasztanów np Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Ale na limitowanych minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 49 minut temu, LAF napisał: Spojrzałem. Był 16 w lidze w rankingu APG a gdyby miał lepszych partnerów to pewnie byłby w TOPce o to mi się rozchodziło. Dlaczego ? Rynek SF jest już przetrzebiony. Chciałem Ron Ron , ale był już niedostępny. Sporo było graczy SF , ale czegoś brakowało. A to słaby D , a to słaby O a tutaj mamy obie te rzeczy na średnim poziomie i możliwość bycia na SF / PF przecież Rysiek to jest bottom 5 w DEF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 8 minut temu, LAF napisał: To samo DB. Spójrzcie jaki przeskok zrobił w DRAPTOR gdy zmieniło mu się otoczenie. Proponuję prewencyjnego bana na 24h dla każdego, kto będzie argumentować pt. ,,spójrzcie co robił rok później''. ;] Lewis zajebisty pick wcale nie pisane dlatego, że ostatnio jak krytykowałem wybory LAFa razem z Julkiem to dał mnie z Julkiem na ostatnim miejscu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 taaaaa z tym defem bym nie przesadzał. do 24 roku są jakie all-def i świetni obrońcy ale ogólnie w tej grze ( jak to u młodych bywa ) będzie więcej ofensywnych ekip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 15 minut temu, BMF napisał: Proponuję prewencyjnego bana na 24h dla każdego, kto będzie argumentować pt. ,,spójrzcie co robił rok później''. ;] Lewis zajebisty pick wcale nie pisane dlatego, że ostatnio jak krytykowałem wybory LAFa razem z Julkiem to dał mnie z Julkiem na ostatnim miejscu ;] true! ogólnie picki LAFa mocne, świetna ekipa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nom, plus Lewis nie był takim amebiarzem w obronie generalne jak się uważa, ale jest jeden ... <miejsce na semi-spoiler, którego nie zrobię>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Laf wyrasta na faworyta, a na pewno top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 zamuuuuła a mam takie asy w rękawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 14 minut temu, julekstep napisał: zamuuuuła a mam takie asy w rękawie! to zrób wieczorna simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 15 minut temu, julekstep napisał: zamuuuuła a mam takie asy w rękawie! to dobrze że odkopałeś Magic Basketballe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Chyba się autopick szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Parę godzin, wyluzujcie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 A jak ten autopick wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 7 godzin temu, ignazz napisał: A jak ten autopick wyglada? Nie autopick, tylko byłaby po prostu kolej następnego na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Po 59 wyborach i 42 dostępnych sezonach mamy 6 zawodników z ubiegłego sezonu. Widać, że liga jest na historycznym poziomie jeżeli chodzi o młody talent. Ale jestem szczerze zdziwiony jakich paru gości jeszcze nie poszło, a tu LaMelo idzie przed Kevinem Johnsonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 9 minut temu, fluber napisał: Ale jestem szczerze zdziwiony jakich paru gości jeszcze nie poszło, a tu LaMelo idzie przed Kevinem Johnsonem... Propozycja: Po drafcie wrzuć swój skład złożony z tych jakich gości, co nie poszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 2 minuty temu, matek napisał: Propozycja: Po drafcie wrzuć swój skład złożony z tych jakich gości, co nie poszli nie psuj mu eksperymentu @BMF Bam fajny pick - też rozważałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Tak, potrzebowałem wysokich obok Hakeema, którzy: 1) świetnie bronią; 2) dadzą impakt bez touches w ataku, a Davis i Adebayo spełniają te warunki, Bam miał 8 asyst/100 posiadań w tym 2021 roku, aż się zdziwiłem. Rzeczywiście ciężko jest znaleźć zajebistych w obronie obwodowych w tym wieku, którzy byli mocni w ataku, tak że uznałem, że All-NBA D wzwyż frontcourt to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 38 minut temu, fluber napisał: Po 59 wyborach i 42 dostępnych sezonach mamy 6 zawodników z ubiegłego sezonu. Widać, że liga jest na historycznym poziomie jeżeli chodzi o młody talent. Ale jestem szczerze zdziwiony jakich paru gości jeszcze nie poszło, a tu LaMelo idzie przed Kevinem Johnsonem... Podobnie było z IT, o którym tu chyba między wierszami wcześniej mówiłeś. Inna sprawa, że w obecnej lidze wysokie numery draftów, wchodzą do ligi młodsze i jak już wchodzą to nie grają ogonów, tylko drużyny często w nich inwestują, więc i statystycznie młodsze pokolenia wyglądają lepiej. Choć tu już ktoś mógłby debatować, na ile te staty przekładają się na realny impact na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi