memento1984 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Cavaliers! In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 godzinę temu, memento1984 napisał: Cavaliers! In W końcu jakaś atf-owska świeża krew. ;] Bo @P_M - niezrozumiały poeta po raz kolejny byłoby nudne. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 17 minut temu, BMF napisał: W końcu jakaś atf-owska świeża krew. ;] Bo @P_M - niezrozumiały poeta po raz kolejny byłoby nudne. xD Ja tworzę nowoczesne najlepsze składy, po prostu jestem jak Da Vinci, wyprzedzam swoje czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 2 godziny temu, BMF napisał: W końcu jakaś atf-owska świeża krew. ;] Bo @P_M - niezrozumiały poeta po raz kolejny byłoby nudne. xD @Qcin_69 może być ciekawy tankowania w atf jeszcze nie widziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 3 godziny temu, BMF napisał: W końcu jakaś atf-owska świeża krew. ;] Bo @P_M - niezrozumiały poeta po raz kolejny byłoby nudne. xD no i wuj, musze sie wycofac - cos w RL wypadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 @flubermamy 10 osób ja bym leciał z tym, więcej nie będzie a i tak najlepiej żeby grały osoby mocno zadeklarowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: @flubermamy 10 osób ja bym leciał z tym, więcej nie będzie a i tak najlepiej żeby grały osoby mocno zadeklarowane. i jedna tabelka zamiast pucharów i h2h! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 2 godziny temu, P_M napisał: @flubermamy 10 osób ja bym leciał z tym, więcej nie będzie a i tak najlepiej żeby grały osoby mocno zadeklarowane. Ok, zaczekajmy do końca dnia i jutro założę odpowiednie tematy. 2 godziny temu, julekstep napisał: i jedna tabelka zamiast pucharów i h2h! Mógłbyś rozwinąć, jak wg Twojej koncepcji by to dokładnie wyglądało? Bo drabinka pucharowa już wiemy że odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Ok, zaczekajmy do końca dnia i jutro założę odpowiednie tematy. Mógłbyś rozwinąć, jak wg Twojej koncepcji by to dokładnie wyglądało? Bo drabinka pucharowa już wiemy że odpada no każdy na koniec robi 'ligową tabelę' ekip (bez uwzględnienia swojej - można przyjąć że z automatu każdy daje sobie max punktów) gdzie im wyższe miejsce danej ekipy tym więcej punktów -> potem się to sumuje i wychodzi jedna tabelka decydująca o pozycjach optymalnie każdy słałby te tabelki do Ciebie a Ty byś na koniec opublikował (żeby nie robić kalkulacji w stylu 'a przesunę tego gamonia miejsce niżej to w overallu sam podskoczę' xD) Edytowane 27 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: no każdy na koniec robi 'ligową tabelę' ekip (bez uwzględnienia swojej - można przyjąć że z automatu każdy daje sobie max punktów) gdzie im wyższe miejsce danej ekipy tym więcej punktów -> potem się to sumuje i wychodzi jedna tabelka decydująca o pozycjach Ok, czy tabelka jest co 1 punkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ok, czy tabelka jest co 1 punkt? nie rozumiem pytania ale chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: nie rozumiem pytania ale chyba tak W sensie że nie jak np w PŚ w skokach 100 punktów za 1 miejsce 80 za 2 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: W sensie że nie jak np w PŚ w skokach 100 punktów za 1 miejsce 80 za 2 itd. a to już do dogrania, ale imho co 1 jest 'najpewniej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Ja bym poczekał jeszcze na 16 osób tak jak pisałem pierwotnie fluber, ten format ma duży potencjał, bo tutaj posiadanie Jordana czy LeBrona nie jest wcale dużym handicapem względem posiadania CP3 (jeśli w ogóle). Ale wszelkie rozbudowane fazy po drafcie skończą się na niczym tak z doświadczenia. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 18 godzin temu, BMF napisał: Ja bym poczekał jeszcze na 16 osób tak jak pisałem pierwotnie fluber, ten format ma duży potencjał, bo tutaj posiadanie Jordana czy LeBrona nie jest wcale dużym handicapem względem posiadania CP3 (jeśli w ogóle). Ale wszelkie rozbudowane fazy po drafcie skończą się na niczym tak z doświadczenia. ;] Jako, że od wczoraj nie pojawił się nikt nowy, założyłem temat z draftem. Nie ma co czekać, a weekend to dobry moment na wystartowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 to nie jest łatwe Stefan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @fluber czemu nie bierzesz udziału? Kolejny eksperyment ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 28 minut temu, RonnieArtestics napisał: @fluber czemu nie bierzesz udziału? Kolejny eksperyment ? jak to nie bierze udziału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: @fluber czemu nie bierzesz udziału? Kolejny eksperyment ? No przecież biorę udział jako organizator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 38 minut temu, fluber napisał: No przecież biorę udział jako organizator. lol założyłeś sobie kolejny temat do fluberowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi