julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 simka za 5 min Dzień 100 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 127 - Rockets 121 play-by-play Pistons 109 - Hornets 91 play-by-play Knicks 118 - Nuggets 112 play-by-play Warriors 76 - Jazz 114 play-by-play 76ers 121 - Bucks 123 play-by-play Grizzlies 96 - Suns 109 play-by-play Bulls 97 - Wizards 115 play-by-play Kings 105 - Pacers 81 play-by-play Clippers 106 - Spurs 120 play-by-play Heat 98 - Celtics 104 play-by-play Nets 89 - Cavaliers 111 play-by-play Mavericks 87 - Lakers 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Cory Joseph (Pacers) - 9 Baron Davis (Kings) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu[/url Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Co tam się odjebao w ostatniej kwarcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 6 minut temu, Krzemo napisał: Co tam się odjebao w ostatniej kwarcie... Nuggets -16 Rockets -14 fajnie jak @julekstep bawi się w simki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Nuggets -16 Rockets -14 fajnie jak @julekstep bawi się w simki xD komisz komiszowi komiszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: komisz komiszowi komiszem HWDKJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 8 minut temu, Krzemo napisał: Co tam się odjebao w ostatniej kwarcie... No Danny Green, już pokazywał swoje skille w tym sezonie powstrzymując koncertowo Bertansa , a teraz dopisuje sobie Davisa.Rose tylko dopełnił to w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 mam 12 zawodnikow w skladzie i mam jedna kontuzje teraz, moge po dniu 100 dobierac z FA zeby miec pelny roster czy moge grac 11stoma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Teraz, Ice23 napisał: mam 12 zawodnikow w skladzie i mam jedna kontuzje teraz, moge po dniu 100 dobierac z FA zeby miec pelny roster czy moge grac 11stoma? jak masz kasę to z FA można dobierać do końca RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 5 minut temu, julekstep napisał: jak masz kasę to z FA można dobierać do końca RS w sensie, ze salary cap musze miec ponizej 80M? Czy ogolnie miec salary ponizej 54M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 1 minutę temu, Ice23 napisał: w sensie, ze salary cap musze miec ponizej 80M? Czy ogolnie miec salary ponizej 54M? Poniżej 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 9 minut temu, Ice23 napisał: mam 12 zawodnikow w skladzie i mam jedna kontuzje teraz, moge po dniu 100 dobierac z FA zeby miec pelny roster czy moge grac 11stoma? możesz też nic nie robić i grać 11 osobową rotacją, nie musisz wrzucać połamańca na IL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Teraz, Krzemo napisał: możesz też nic nie robić i grać 11 osobową rotacją, nie musisz wrzucać połamańca na IL aha, to tak bedzie najlepiej, po co brac kogos kto i tak nie bedzie gral, dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 6 minut temu, Ice23 napisał: aha, to tak bedzie najlepiej, po co brac kogos kto i tak nie bedzie gral, dzieki za info. tzn w sytuacji Kings to lepiej byłoby se wziąć tych trzech typów z FA skoro i tak mają masę kasy poniżej salary cap - nawet jakby mieli nie grać (przecież to nic nie 'kosztuje' lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: tzn w sytuacji Kings to lepiej byłoby se wziąć tych trzech typów z FA skoro i tak mają masę kasy poniżej salary cap - nawet jakby mieli nie grać (przecież to nic nie 'kosztuje' lol) cudze piniadze najlatwiej wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 @MarcusCamby podpisz swoją legendę Ike Diogu, żeby czasem nie przepadł nie mając z nikim kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Widze, ze w opór wymian poszlo przed day 100, a takie nazwiska sie pojawialy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 12:06, Cichy napisał: Pomogliscie z Marcusem w tym, tracac mala przewage jaka mieliscie nad reszta Ja nie zrobiłem tego specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 btw. nie patrząc w excela i nie biorąc pod uwagę jak gra przyznaje nagrody (asysty uber alles) i patrząc w sam boxscore, bilansy drużyny, support itd to kto jest najlepszym graczem ligi na ten moment? Curry? Czy jest jakiś inny kandydat? Al Jefferson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 2 minuty temu, SlaKB napisał: btw. nie patrząc w excela i nie biorąc pod uwagę jak gra przyznaje nagrody (asysty uber alles) i patrząc w sam boxscore, bilansy drużyny, support itd to kto jest najlepszym graczem ligi na ten moment? Curry? Czy jest jakiś inny kandydat? przy takich kryteriach na obecna chwile chyba Curry rzeczywiście nr 1, ja bym Westbrooka dorzucił do konwersacji, ale akurat slaby sezon druzynowy gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) 17 minut temu, SlaKB napisał: btw. nie patrząc w excela i nie biorąc pod uwagę jak gra przyznaje nagrody (asysty uber alles) i patrząc w sam boxscore, bilansy drużyny, support itd to kto jest najlepszym graczem ligi na ten moment? Curry? Czy jest jakiś inny kandydat? Al Jefferson? ja jestem zblazowany przez simkę więc widzę tylko Curry'ego i Westbrooka gdzie Curry jest front-runnerem (bo zdrowie i bilans) obiektywnie (nie-simkowo) to pewnie można by jeszcze do wyścigu dorzucić Josha Smitha i może Love'a i Hardena (chociaż oni trochę gier poopuszczali) ogólnie Raptors śmieszna ekipa: - zdecydowanie najlepszy duet w lidze (i to świetnie do siebie pasujący) z grajkami którzy mogą być MVP i DPOTY na koniec sezonu - topowy defensywny kołek i topowy 'pure shooter' ligi jako ich uzupełnienie - CJ Miles, który pewnie będzie najgorszym starterem w PO (nie licząc może jakichś wypełniaczy na wypadek kontuzji) - mem Ilyasova grający największe minuty w karierze xDDD - banda jakichś kasztanów, która da pewnie najgorszą ławkę w PO dobrze że tego Noaha wzięli i już nie muszą Burksem na C grywać xD to będzie chyba moja ekipa do kibicowania w PO na wschodzie (na zachodzie Sonics, żebym mógł z czystym sumieniem rzucać na nich klątwy za rok xD)* * w ogóle sytuacja w której Ilyasova pogrąża Sonics w finale simki to chyba najśmieszniejszy scenariusz na te PO! aha i najważniejsze RIP for HoF class 2039! Edytowane 15 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi