Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 2 minuty temu, Alonzo napisał: Najlepiej się zaprezentowali bracia Lopez dokładnie, chociaż mnie ciekawi jakie foto wkleiłby za Bobana Marjanovicia ( Jokic to pewnie w serduszkach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 28 minut temu, Alonzo napisał: Goran i Brook to odpowiednicy Mitchella i KATa w innej gierce i oczywiście ostają ze mną do końca swoich karier! Tu simka decyduje i wyniki są racjonalniejsze - tam jest demokracja, czyli wiadomo, że wyniki będą zjebane super! Uspokoiles mnie trochę bo już zaczynałem się martwić o jakość pickow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jameer skorzystał na kontuzji Westbrooka i zadebiutował.. już w debiucie był realMVP niestety koledzy ze wschodu zawiedli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zdjęcie Paula Millsapa bezbłędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zach Randolph to był pewniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 (edytowane) 12 godzin temu, julekstep napisał: Jordan też długo był stat-padderem w simce i dopiero w ostatnim sezonie wygrał misia xD Jordan ok. 30 roku życia był w finałach grając w PTB, ale przegral z Sixers mimo fatalnego występu Shaqa w tamtych finałach. Ale fakt, kariery bardzo podobne, od rookie season świetne skille i świetne cyferki kręcone, ale bez przełożenia na sukcesy mimo tego, że poza początkowymi latami i jeden i drugi mieli może nie topowy, ale solidny support. Pytanie czy LeBron zakonczy tak efektownie jak MJ Edytowane 25 Stycznia 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 13 minut temu, SlaKB napisał: . Pytanie czy LeBron zakonczy tak efektownie jak MJ tylko jeśli trafi do Hawks, wschodniego odpowiednika Kings! Nie wiem jaki miał wcześniej support MJ, ale ja go dostałem w pakiecie z 35letnim Ewingiem który miał 25 potencjału i kosztował prawie 30 mln na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: tylko jeśli trafi do Hawks, wschodniego odpowiednika Kings! Nie wiem jaki miał wcześniej support MJ, ale ja go dostałem w pakiecie z 35letnim Ewingiem który miał 25 potencjału i kosztował prawie 30 mln na sezon Po moim trupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @julekstep dawaj simkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: @julekstep dawaj simkę! ja dzis w biurze wiec odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 To @kuba2419 lub @Krzemo Panowie! 30 GMów na wal liczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 12 minut temu, Alonzo napisał: To @kuba2419 lub @Krzemo Panowie! 30 GMów na wal liczy! to chyba z Ignacem liczysz ... albo z Cichym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 3 minuty temu, elwariato napisał: to chyba z Ignacem liczysz ... albo z Cichym Zwał, jak zwał - jest 30 A poza tym 30 ładniej wygląda niz 28, czy 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 46 minut temu, kolader napisał: Po moim trupie. akurat koniec kontraktu zbiega się z końcem kariery TMaca, wiec kto wie kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dawać simke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: ja dzis w biurze wiec odpadam hahahaha drugie dziecko to jebać Home office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Godzinę temu, Alonzo napisał: To @kuba2419 lub @Krzemo Panowie! 30 GMów na wal liczy! Dziś nie mam opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 6 godzin temu, Alonzo napisał: To @kuba2419 lub @Krzemo Panowie! 30 GMów na wal liczy! Ja dopiero wracam z roboty i musze najpierw mlodego odprawic spac i wtedy moge cos robic przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 simka za jakieś 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 27 minut temu, julekstep napisał: simka za jakieś 20 min Poranna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi