MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Kosiarz w tym sezonie bardzo mocna forma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 brawo Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 @Krzemo co za przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 1 minutę temu, Tecu napisał: @Krzemo co za przypadek Za 2 kolejki mamy rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Teraz, Krzemo napisał: Za 2 kolejki mamy rewanż Tak i dziwnym zbiegiem okoliczności także bez Hardena i Whitesida Chyba, że rewanż masz na myśli, że ktoś teraz połamie Twoich? To nie będę ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Teraz, Tecu napisał: Tak i dziwnym zbiegiem okoliczności także bez Hardena i Whitesida Chyba, że rewanż masz na myśli, że ktoś teraz połamie Twoich? To nie będę ja ZROBIĘ CO W MOJEJ MOCY! a Sanders taka kontuzja że pewnie potencjał poleciał gratki @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Rzucić 150 punktów nie mając gracza zdolnego rzucić. 25 oczek to trzeba być dobrym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Informacyjnie - na prosbe @kolader przejmuje na czas nieokreslony piecze nad Grizzlies (zgodnie z ustaleniami tylko kwestie taktyczne, bez transferow - wiec kazde zapytanie w tej kwestii skonczy sie odmowa ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 płatna protekcja od kosiarza oddaj swoj zespol pod wladanie julka chrzestnego, albo czapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Teraz, eMeS napisał: płatna protekcja od kosiarza oddaj swoj zespol pod wladanie julka chrzestnego, albo czapa ale to nie ja jestem glownym koszacym w tym sezonie! niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 no po Sandersie juz nikt sie Ciebie nie boi, stąd publiczne ogłoszenie z koladerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Tecu napisał: Tak i dziwnym zbiegiem okoliczności także bez Hardena i Whitesida Ja gram bez AD więc po prostu wyrównałem szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 51 minut temu, eMeS napisał: płatna protekcja od kosiarza oddaj swoj zespol pod wladanie julka chrzestnego, albo czapa Czekam na operację a później ok pół roku rehabilitacja. Chciałbym się skupić w najbliższym czasie na powrocie do zdrowia. Jak będzie już dobrze to wracam do gry ale czy to będzie miesiąc/trzy/pół roku nie mam pojęcia Godzinę temu, julekstep napisał: Informacyjnie - na prosbe @kolader przejmuje na czas nieokreslony piecze nad Grizzlies (zgodnie z ustaleniami tylko kwestie taktyczne, bez transferow - wiec kazde zapytanie w tej kwestii skonczy sie odmowa ). Potwierdzam i już dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 27 minut temu, kolader napisał: Czekam na operację a później ok pół roku rehabilitacja. Chciałbym się skupić w najbliższym czasie na powrocie do zdrowia. Jak będzie już dobrze to wracam do gry ale czy to będzie miesiąc/trzy/pół roku nie mam pojęcia Trzymaj się stary i życzę Ci szybkiej i skutecznej rehabilitacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 @kolader zdrowia i całkowitej rehabilitacji. I pamiętaj nie ufaj psycholożkom. Podkabluje i na stałe wylecisz z ligi. Duża pala nie pomoże. Ani modna fryzura. Zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 33 minuty temu, ignazz napisał: @kolader zdrowia i całkowitej rehabilitacji. I pamiętaj nie ufaj psycholożkom. Podkabluje i na stałe wylecisz z ligi. Duża pala nie pomoże. Ani modna fryzura. Zdrowia. Ja to się zakręcę za jakąś lekarka/pielęgniarka/rehabilitantka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 14 minut temu, kolader napisał: Ja to się zakręcę za jakąś lekarka/pielęgniarka/rehabilitantka już czekają na oddziale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: już czekają na oddziale! Młode siksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Idź w doświadczenie. Jest tu pewien kolega na forum co doradzał wiek i IQ jako priorytet. Ta najbardziej podobna do Belluci to bym nie ufał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 simka za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi