julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 16 minut temu, ignazz napisał: A co. Skład na Joku? Beed i Curry. Tre i Monte punktują. Duren oststnio 18 Z Nazwę klubu zgadłem za pierwszym razem Joka jakiś kasztan podbił niemiłosiernie Durnia niestety wywaliłem zaraz przed tym jak wbił do s5 ale Sochana mam! (jako pierwszego go wrzuciłem do licytacji i poszedł za 1$ xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 20 minut temu, julekstep napisał: pls ja w tym roku wygrywam roto a nie jakąś c***ową simkę opartą na rzutach kostkami! posmaruj ulży ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: no przegrac z Wariatem będą. 3 zespołem wlasnego power rankingu! Gratulacje! Ale większe gratulacje dla Emesa i LaMarcusa Aldridga! Obyście dalej walczyli dzielnie o ten top3 pick dla Hawks! 5tym zespołem noobie! i ranking nie jest mój ranking jest WASZ ode mnie Edytowane 2 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Największe na ten moment rozczarowanie sezonu to...? Orlando "sieroty po Aldridge" Magic czy Boston "Blake Griffin vel nowy Larry Hughes" Celtics? Trzecie miejsce na pewno Dallas Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Największe na ten moment rozczarowanie sezonu to...? Orlando "sieroty po Aldridge" Magic czy Boston "Blake Griffin vel nowy Larry Hughes" Celtics? Trzecie miejsce na pewno Dallas Mavericks Celtics nie mieli w 4 meczach Westbrooka, a bez niego to tam szału raczej nie ma wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 6 minut temu, SlaKB napisał: Celtics nie mieli w 4 meczach Westbrooka, a bez niego to tam szału raczej nie ma wielkiego Nie psuj zabawy! Nie widzisz, że kopię leżącego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 oj tam leżącego od razu Westy wróci, parę trejdów w trakcie sezonu się zrobi i Boston wróci na szczyt nie widzę problemu Magic mają gorzej, bo grają w full składzie a ciągle L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 3 minuty temu, Szulim napisał: Magic mają gorzej, bo grają w full składzie a ciągle L widzę że w Massachusetts jaki scouting takie wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 3 minuty temu, Szulim napisał: oj tam leżącego od razu Westy wróci, parę trejdów w trakcie sezonu się zrobi i Boston wróci na szczyt nie widzę problemu Magic mają gorzej, bo grają w full składzie a ciągle L Grają bez Marc Gasola, a tam po stracie Aldridge rotacja podkoszowa to Baynes - Speights - Terrence Jones. Każdy z Nich to poziom czwartego podkoszowego rotacji. No tylko wywal tego gościa co Ci simki robi i podpowiedział, że z James Johnsonem i Blake Griffinem pójdziesz do góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: widzę że w Massachusetts jaki scouting takie wyniki a przepraszam, zwracam honor zapomniałem, że Gasol ci wypadł więc można powiedzieć że siła zespołów podobna - wrócą podstawy i razem z Julkiem wracamy do top4 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No tylko wywal tego gościa co Ci simki robi i podpowiedział, że z James Johnsonem i Blake Griffinem pójdziesz do góry! się zobaczy 1/8 sezonu to żaden wyznacznik zeszły sezon zaczynałem od 15-3 chyba i nic nie wyszło w PO, więc może trzeba zaatakować jak Emes w zeszłych PO z pozycji underdoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Grają bez Marc Gasola, a tam po stracie Aldridge rotacja podkoszowa to Baynes - Speights - Terrence Jones. Każdy z Nich to poziom czwartego podkoszowego rotacji. Speights jest zajebistym sixth manem - tylko jako starter sobie niezbyt radzi Baynes to faktycznie solidny, czwarty podkoszowy a Terrence Jones to zaskakuje nawet mnie tym jak bardzo beznadziejny jest jako starter xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 4 minuty temu, Szulim napisał: a przepraszam, zwracam honor zapomniałem, że Gasol ci wypadł więc można powiedzieć że siła zespołów podobna - wrócą podstawy i razem z Julkiem wracamy do top4 się zobaczy 1/8 sezonu to żaden wyznacznik zeszły sezon zaczynałem od 15-3 chyba i nic nie wyszło w PO, więc może trzeba zaatakować jak Emes w zeszłych PO z pozycji underdoga Tylko Ty dzieki Westowi nigdy nie będziesz branomy jako underdog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 12 godzin temu, MarcusCamby napisał: No tylko wywal tego gościa co Ci simki robi i podpowiedział, że z James Johnsonem i Blake Griffinem pójdziesz do góry! Akurat dzieki Johnsonowi moza byloby pojsc do gory, ale grajac nim na rezerwie i czesciowo blizej kosza;) A Griffin to faktycznie chyba cancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Spurs - Hornets Spurs in: Serge Ibaka, Cole Aldrich, Tim Frazier, Kyle Korver, Ish Smith, Shabazz Muhammad, Jodie Meeks, 1st Hornets 41, 1st Hornets 44 Spurs out: Gerald Wallace, Lavoy Allen Hornets out: Serge Ibaka, Cole Aldrich, Tim Frazier, Kyle Korver, Ish Smith, Shabazz Muhammad, Jodie Meeks, 1st Hornets 41, 1st Hornets 44 Hornets in: Gerald Wallace, Lavoy Allen tak upada legenda legenda nieskazitelnego Camby'ego HAŃBA ZDRADA WSTYD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: tak upada legenda legenda nieskazitelnego Camby'ego HAŃBA ZDRADA WSTYD Dawaj simke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: tak upada legenda legenda nieskazitelnego Camby'ego HAŃBA ZDRADA WSTYD A jak AK ode mnie brales to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A jak AK ode mnie brales to co? wtedy było wszystko w porządku 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Dawaj simke! k**** jak już jesteś komiszem to mógłbyś nie pisać takich rzeczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: wtedy było wszystko w porządku k**** jak już jesteś komiszem to mógłbyś nie pisać takich rzeczy xD Ponoc komosz komiszowi mial nie kasowac graczy, wiec wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 11 minut temu, julekstep napisał: tak upada legenda legenda nieskazitelnego Camby'ego HAŃBA ZDRADA WSTYD Wielki Jodie Meeks sprzedany.. Tak samo Marcus poddał się z rozwojem talentu Shabazza Muhammada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Teraz, Alonzo napisał: Wielki Jodie Meeks sprzedany.. Tak samo Marcus poddał się z rozwojem talentu Shabazza Muhammada.. I Cole Aldrich! Też wychowanek wieloletni! Najwięksi odchodzą! "Dla większego dobra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi