eMeS Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Teraz, Cichy napisał: mozna zmieniac zawodnikow na SG gdy tylko jedna z dwoch zbiorek przekracza 60? mozna zmieniac jak sie chce - najwyzej gra przytnie do 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 ale będzie steal z tym Shannonem Brownem w Minnesocie. Super grajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Kiedy Campy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 2 minuty temu, matiwrona napisał: Kiedy Campy? wlasnie sie dzieja na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Love rozjebie tę ligę! Nowy Król! Kolega się z Kemby cieszył, ale tam tylko scoring -4, a tak np. PerD +5, Steal +2. Campy neutralne. Podobnie Griffin i Randolp, więc jest fajnie. Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 1 minutę temu, kolader napisał: Kyle Anderson SF campy już się odbyły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Mam nadzieję, że pozycja Bartona została zmieniona i nie jest taka jak na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Teraz, Ashigaru napisał: Mam nadzieję, że pozycja Bartona została zmieniona i nie jest taka jak na stronie. no jeszcze nie updejtowałem strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Dzięki za info @julekstep Jest ktoś w stanie podesłać link do pliku przed i po campach? Niestety nie mam w tym roku możliwości liczyć czy jestem w plecy czy do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Teraz, Ashigaru napisał: Dzięki za info @julekstep Jest ktoś w stanie podesłać link do pliku przed i po campach? Niestety nie mam w tym roku możliwości liczyć czy jestem w plecy czy do przodu. jest na stronce do pobrania 2039_PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Fajne nawet te campy moge powoli przestać sobie okuć w brodę za deal Walka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 piniendze niszczą grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 po campach w końcu Booker ma skille jakie powinien mieć jako wyjściowe! cieszy ze utrzymał 100 potencjału przy tym Nurkic świetne campy! po cichutku wyrasta na solidnego startera Payton to w ogóle masakra powolutku staje się graczem który ma szanse utrzymać się w lidze na wiele lat! Aż jestem ciekaw jak skoczy mu ratio a/to po tych campach- największy wygrany letniego obozu! Do tego Sonicks i Pacers słabe campy, co cieszy w perspektywie posiadania ich pickow. Takze, już od tego roku walczymy o PO! CHWALA WIELKIM JASTRZĘBIOM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Do tego Sonicks i Pacers słabe campy, co cieszy w perspektywie posiadania ich pickow. Nie da się ukryć, że to najsłabsze campy, jakie miałem do tej pory w simce, ale z drugiej strony - mam team oparty w dużym stopniu na weteranach, zatem w niektórych przypadkach było to spodziewane. Muszę Ciebie rozczarować, ale mimo to liczę na najlepszy sezon w simce Najważniejsze, że Brook i Goran - pomimo, że w sumie nieznacznie na minus - poprawili też niektóre skille, a stracili czasem przy tych mniej istotnych, choć u Dragicia szkoda znów -1 w Passing, ale poprawił m.in. JumpShot (+2), 3P (+4), czy Handling (+3). U Brooka cieszy +4 w DReb, po +2 ma też przy Jumpshot i Jumping. Bez szału niestety Mike Beasley - tu stracił, tam zyskał - ogólnie na 0. Zawiedli mnie młodzi wysocy - Ed Davis i Meyers Leonard niestety i znów słabe campy McGrudera. Cieszą udane campy Flynna w Spurs (aż +11 w 3P i +3 w Stealing) oraz Ersana w Raptors. Fajnie, że Bynum poprawił zbiórkę. U mnie najpozytywniej KJ McDaniels +16. Przy moim wąskim składzie, może liczyć na jakies minuty z ławki w rotacji w tym sezonie. S5 będzie wyglądało tak - Dragic/Hughes/Beasley(JRich)/B.Lopez/Okafor - idziemy na 60W w tym sezonie jak mi sie ktoś istotny nie połamie. Fajnie, że Davis podpisał długi kontrakt - ostatecznie na pazerności źle wyszedł, a ja dzięki temu mam kasę na 13go - kolejnego młodego do rozwijania na przyszłość. Wrócili tez do drużyny Udonis Haslem i CJ Watson, który będzie moim bardzo istotnym backupem na pg. Dzięki temu w drużynie jest ostatecznie tylko jedna nowa twarz - Emeka Okafor - moja defensywna twierdza obok lidera Brooka Lopeza. Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 14 minut temu, Alonzo napisał: Nie da się ukryć, że to najsłabsze campy, jakie miałem do tej pory w simce, ale z drugiej strony - mam team oparty w dużym stopniu na weteranach, zatem w niektórych przypadkach było to spodziewane. Muszę Ciebie rozczarować, ale mimo to liczę na najlepszy sezon w simce Najważniejsze, że Brook i Goran - pomimo, że w sumie nieznacznie na minus - poprawili też niektóre skille, a stracili czasem przy tych mniej istotnych, choć u Dragicia szkoda znów -1 w Passing, ale poprawił m.in. JumpShot (+2), 3P (+4), czy Handling (+3). U Brooka cieszy +4 w DReb, po +2 ma też przy Jumpshot i Jumping. Bez szału niestety Mike Beasley - tu stracił, tam zyskał - ogólnie na 0. Zawiedli mnie młodzi wysocy - Ed Davis i Meyers Leonard niestety i znów słabe campy McGrudera. Cieszą udane campy Flynna w Spurs (aż +11 w 3P i +3 w Stealing) oraz Ersana w Raptors. Fajnie, że Bynum poprawił zbiórkę. U mnie najpozytywniej KJ McDaniels +16. Przy moim wąskim składzie, może liczyć na jakies minuty z ławki w rotacji w tym sezonie. S5 będzie wyglądało tak - Dragic/Hughes/Beasley(JRich)/B.Lopez/Okafor - idziemy na 60W w tym sezonie jak mi sie ktoś istotny nie połamie. Fajnie, że Davis podpisał długi kontrakt - ostatecznie na pazerności źle wyszedł, a ja dzięki temu mam kasę na 13go - kolejnego młodego do rozwijania na przyszłość. Wrócili tez do drużyny Udonis Haslem i CJ Watson, który będzie moim bardzo istotnym backupem na pg. Dzięki temu w drużynie jest ostatecznie tylko jedna nowa twarz - Emeka Okafor - moja defensywna twierdza obok lidera Brooka Lopeza. co Ty tam gadasz xd Okafor mega słabe campy i to już robi roznice, zmiany +1/-1 nie maja (jak mniemam) żadnego wpływu na poziom sportowy Twoich kasztanów, a do tego stanie w miejscu w simce to jest początek umierania bo inni, młodsi i bardziej utalentowani (jak Hawks np.) się rozwijają Oczywiscie gra w konferencji B, na pewno trochę pomoże w lepszym bilansie, ale 50W zdaje mi się nieosiągalne w tym roku dla Sonicks, i obstawiam bilans na poziomie 50% wygranych i spora drame z silnikiem gry i MarcusemCamby w okolicach 50 dnia sezonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 10 minut temu, Qcin_69 napisał: a do tego stanie w miejscu w simce to jest początek umierania bo inni Oczywiscie gra w konferencji B, na pewno trochę pomoże w lepszym bilansie, ale 50W zdaje mi się nieosiągalne w tym roku dla Sonicks, i obstawiam bilans na poziomie 50% wygranych i spora drame z silnikiem gry Jak prowadziłeś Portland, to narracja była taka, że konferencja B to Wschód, zatem.. Natomiast ja nie stoję w miejscu - pozyskałem przecież Okafora. Jego słabych campów (podobnie jak Hughesa ) się spodziewałem. No i Hughes będzie grał u mnie od początku sezonu. Na swoją naturalną pozycję pg wraca też Dragic. Ogólnie poprawiłem i zbiórkę i defensywę, więc nie, Dumni SuperSonics nie stoją w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Czy Steve Francis po campach jest warty 10 baniek? I może ktoś dać znać jak wygląda mój wychowanek Nelson, dalej w prime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 15 minut temu, SlaKB napisał: Czy Steve Francis po campach jest warty 10 baniek? I może ktoś dać znać jak wygląda mój wychowanek Nelson, dalej w prime? Jameer przed/po: Francis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Widzę w Nets udane Campy dla LaVina i Smarta Dzięku Julek (o ile simowałeś) robić z Tobą interesy to złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 @Cichy jest szansa na takie zestawienie jak rok temu z +/- na każdym skillu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi