airmax Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Być kiedyś na meczu z taką atmosferą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 2 minuty temu, airmax napisał: Być kiedyś na meczu z taką atmosferą Większość Mistrzostw Świata w CS:GO ma dobrą publikę, ale w tym roku Brazylijczycy przeszli sami siebie A to tylko granie w komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 3 minuty temu, Cardi napisał: Brazylijczycy Czyli wszystko jasne, trzeba się do Ameryki Południowej* wybrać na jakiś mecz * byle nie na stadion Boca bo się w końcu rozpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Teraz, airmax napisał: Czyli wszystko jasne, trzeba się do Ameryki Południowej* wybrać na jakiś mecz * byle nie na stadion Boca bo się w końcu rozpadnie No tak, pierwsze MŚ w Brazylii i od razu dali miodu. Polacy w Spodku i w Tauron Arenie też nie wypadali źle, na obu byłem osobiście, ale nawet MŚ w Brazylii oglądane w komputerze robiły lepsze wrażenie niż Spodek i Tauron na żywo. https://www.twitch.tv/esl_csgo/clip/LongMagnificentMarrowPJSugar-nEDrXAY-n_Y1uo_K Inna liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Co do kibicowania argentyńczyków to mi się zawsze podoba to z 2014 r. z Brazylii: ...i koniec piosnki "....Maradona es mas grande que Pele" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 12 godzin temu, Cardi napisał: Większość Mistrzostw Świata w CS:GO ma dobrą publikę, ale w tym roku Brazylijczycy przeszli sami siebie A to tylko granie w komputer Albo aż granie w komputer. Coraz więcej ludzi ogląda właśnie takie widowiska a na kopaną nie chce im się chodzić bo jest nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 10 minut temu, Sebastian napisał: Albo aż granie w komputer. Coraz więcej ludzi ogląda właśnie takie widowiska a na kopaną nie chce im się chodzić bo jest nudna. Te mecze też bywają nudne, też drużyny mają różne style, ofensywne, defensywne, wyrachowane, dynamiczne, statyczne, statystyk jest tyle co w NBA. A w League of Legends na ceremonii otwarcia wlatuje smok Takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 13 minut temu, Cardi napisał: Te mecze też bywają nudne, też drużyny mają różne style, ofensywne, defensywne, wyrachowane, dynamiczne, statyczne, statystyk jest tyle co w NBA. A w League of Legends na ceremonii otwarcia wlatuje smok Takie rzeczy Wiem wiem, oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Wojciech Szczęsny – Matthew Cash, Kamil Glik, Jakub Kiwior, Bartosz Bereszyński – Grzegorz Krychowiak – Sebastian Szymański, Piotr Zieliński, Jakub Kamiński, Przemysław Frankowski – Robert Lewandowski. k**** mać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Teraz, Cardi napisał: Wojciech Szczęsny – Matthew Cash, Kamil Glik, Jakub Kiwior, Bartosz Bereszyński – Grzegorz Krychowiak – Sebastian Szymański, Piotr Zieliński, Jakub Kamiński, Przemysław Frankowski – Robert Lewandowski. k**** mać... Same nazwiska nic nie mówią. Ważne jest czy będziemy starać się trzymać piłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, Sebastian napisał: Same nazwiska nic nie mówią. Ważne jest czy będziemy starać się trzymać piłkę. "Pokażcie bardziej ofensywny skład" Zobaczymy co pokażą. Tam zwyczajnie muszą podwajać skrzydłowych w każdej akcji, a lewa strona Francji z Mbappe i Theo to asekuracja będzie musiała mieć asekuracje. Na nich!!1! Po awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Możemy się co najwyżej starać by ją trzymać z dala od własnego pola karnego gdy będą przy niej Francuzi. Niczego innego się po nich nie spodziewam a i z tym pewnie będzie duży kłopot i znowu się okopiemy we własnym polu karnym. Oby nie bo przy tym warze to proszenie się o kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 9 minut temu, Sebastian napisał: Same nazwiska nic nie mówią. Ważne jest czy będziemy starać się trzymać piłkę. Starać się możemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Myślałem nad tym meczem dzisiaj bardzo intensywnie i doszedłem do pewnych wniosków.Musimy stworzyć zasłonę dymną przed meczem z Anglią, trzeba zagrać jeszcze bardziej prymitywnie - Anglia nie może nas rozgryźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 12 minut temu, airmax napisał: "Pokażcie bardziej ofensywny skład" Zobaczymy co pokażą. Tam zwyczajnie muszą podwajać skrzydłowych w każdej akcji, a lewa strona Francji z Mbappe i Theo to asekuracja będzie musiała mieć asekuracje. Na nich!!1! Po awans Ten tekst z ofensywnym składem Michniewicz zapożyczył wprost z Janasa, który to samo mówił po meczu z Niemcami. Przyznam, że to we mnie wzbudziło złe skojarzenia. Zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję, że się mylę co do Czesława i że facet może naprawdę ma jakiś pomysł tylko go ukrywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 13 minut temu, Sebastian napisał: Zobaczymy jak będzie. Po cichu mam nadzieję, że Francja wyjdzie trochę rozregulowana przez to, że 3 mecz grali rezerwami i uda się ich zaskoczyć na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 6 minut temu, airmax napisał: Po cichu mam nadzieję, że Francja wyjdzie trochę rozregulowana przez to, że 3 mecz grali rezerwami i uda się ich zaskoczyć na początku Ja myślałem, że tak zagramy z Argentyną - że pierwsze 10-15 minut będziemy starali się panować nad wydarzeniami. Zobaczymy. Naprawdę mamy z przodu piłkarzy którzy potrafią i nie należy o tym zapominać. Ale jak będą grać 2 na 5ciu to nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Na nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi