Pablo81 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Bednarek nie gra ? Ale jak to? @Pablo81 Wiem o tym od 4 godzin, ale ciągle nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Wiem o tym od 4 godzin, ale ciągle nie wiem dlaczego Poprostu sie c***a znasz Nie gra w lidze to nie gra w meczu o wszystko. p.s. tzn znasz sie jak my wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Grzesiu "10" Krychowiak Krycha jest przystosowany do gry na pustyni, tyle razy grał piach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Teraz, agresywnychomik napisał: Poprostu sie c***a znasz Nie gra w lidze to nie gra w meczu o wszystko. p.s. tzn znasz sie jak my wszyscy. Dest no grał wczoraj. I pewnie jeszcze paru innych też (nie chce mi się sprawdzac). Ale c*** z tym! Jazda z Meksykiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Teraz, jack napisał: Krycha jest przystosowany do gry na pustyni, tyle razy grał piach Sugerujesz że dziś Krycha top? Pomujemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Teraz, agresywnychomik napisał: Sugerujesz że dziś Krycha top? Pomujemy dalej. Podobno ma rozpuścić włosy i udawać chupacabrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 1 minutę temu, jack napisał: Podobno ma rozpuścić włosy i udawać chupacabrę Na Meksyk to Jezusa, objawi im się i padną na kolana. Tylko żeby wtedy nie spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Sugestia/prośba o pisanie tylko w jednym temacie, wysyp komentarzy ciężko bedzie sledzić w 2 tematach Edytowane 22 Listopada 2022 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 8 minut temu, jack napisał: Podobno ma rozpuścić włosy i udawać chupacabrę 6 minut temu, Cardi napisał: Na Meksyk to Jezusa, objawi im się i padną na kolana. Tylko żeby wtedy nie spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Jak przy okazji ostatnich turniejów najbardziej się boję o Krychowiaka i Szczęsnego. Niech w końcu Katar będzie tym ich miejscem na Ziemi gdzie nic nie zepsują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Qo Qo Qoko Qatar spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ja tam wierzę, NA NICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: W Tunezji gra mój ulubiony napastnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Cash dziwnie jakoś blisko środka gra, jakbyśmy w obronie w pięciu grali z Kamińskim na prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Godzinę temu, matek napisał: Jebali mój człowiek Byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Kiwior i Bereś już po błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Czesio w formie, schudł. Oby jego dyspozycja przełożyła się na zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 1 minutę temu, matek napisał: Czesio w formie, schudł. Oby jego dyspozycja przełożyła się na zespół. W sensie, że czekają nas chude dni? Może i Polaków jest mniej na trybunach, za to na boisku typowy mecz Łęczna - Podbeskidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Typowa polska eksklasa i jakby obie drużyny Czesio trenowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ale ci Arabowie nam wjebią. Przecież to jest dramat na tym boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi