Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 5 godzin temu, barcalover napisał(a): Wprowadźmy w fbx3 też, to nikomu przecież strategii nie rozwala. Też jestem za, ale za bardzo szanuję @t_omko by decydować o tym za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dupiata ta zmiana muszę dorobić kolumnę w excelu ktorego używałem od lat żeby moc alternatywna strategi le uwzględnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 I jak Panowie? 1 slot na pusto (za zero) w fbx2 i fbx3 od tego sezonu? zaraz rusza draft trzeba spadochrony poustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @t_omko musisz określić czy w fbx3 też wchodzi ta minimalna zmiana. Nikt nie jest przeciwko, ale też nie ma problemu by zostawić po staremu, bo będzie jakieś porównanie dla osób, które grają tu i tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 To zostawmy po staremu, przetestujemy w fbx#2 i ruszymy na pełnej k**** next season ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Mam wrażenie, że jak nie wprowadzimy zmiany także w fbx#3 to na którymś etapie sezonu będziemy tego żałować..... Jak ktoś chce wyrazić swoje zdanie niech pisze, przed 24:00 ostatecznie potwierdzę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Nie ma co kombinować z różnymi zasadami gry w każdej z keeperowych lig... Skoro jesteśmy gotowi na grę z jednym wirtualnym graczem za 0 to niech w fbx#2 i fbx#3 będzie identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Imo powinniśmy wprowadzić protekcje na picki oraz wprowadzić swapy, już na bank swapy łatwo pilnować imo ale chyba protekcje też nie są jakieś trudne. Można uprościć czyli jak pick ma protekcje np top 5 to tym top 5 już nie można dalej handlować. @RonnieArtestics@Tecu@barcalover Edytowane 20 Września 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Jestem za obydwoma zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 W dniu 7.09.2023 o 10:05, evitacre napisał(a): Imo powinniśmy wprowadzić protekcje na picki oraz wprowadzić swapy, już na bank swapy łatwo pilnować imo ale chyba protekcje też nie są jakieś trudne. Można uprościć czyli jak pick ma protekcje np top 5 to tym top 5 już nie można dalej handlować. @RonnieArtestics@Tecu@barcalover Protekcja już była, swap dla mnie też ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 @evitacre zaloz temat z ankieta albo ty @Tecu bo w ten sposób do niczego nie dojdziemy. Tak czy siak od przyszłego sezonu jesli przejdzie, wiec czas jest. Tak jak mówił Tecu protekcję już dopuściliśmy raz na prośbę obu zamieszanych gm-ów. ( i Tecu finalnie „wydymał” kolegę na ten pick, tak jak się spodziewałem i zapowiadałem hehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): @evitacre zaloz temat z ankieta albo ty @Tecu bo w ten sposób do niczego nie dojdziemy. Tak czy siak od przyszłego sezonu jesli przejdzie, wiec czas jest. Tak jak mówił Tecu protekcję już dopuściliśmy raz na prośbę obu zamieszanych gm-ów. ( i Tecu finalnie „wydymał” kolegę na ten pick, tak jak się spodziewałem i zapowiadałem hehe ) noo zajebiste dymanie Nostradamusie - wziąłem najlepszego gracza w wymianie, zrzucając 3 niepotrzebnych mi do niczego grajków w drodze ku pickowi nr 1, przypomnę deal: Houston in: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected Houston out: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard sam pisałem zaraz po dealu: ja nie mam z ta protekcją problemu bo wg mnie ma ona tylko czysto teoretyczną możliwość zaistnienia (tak jak @Tecu pisał jedynie jakiś season ending kogoś z jego wielkiej trójcy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) 2 minuty temu, goozman napisał(a): noo zajebiste dymanie Nostradamusie - wziąłem najlepszego gracza w wymianie, zrzucając 3 niepotrzebnych mi do niczego grajków w drodze ku pickowi nr 1, przypomnę deal: Houston in: Herb Jones i pick OKC 23 top 10 protected Houston out: Jalen Smith, Shake Milton, Andrew Nembhard sam pisałem zaraz po dealu: ja nie mam z ta protekcją problemu bo wg mnie ma ona tylko czysto teoretyczną możliwość zaistnienia (tak jak @Tecu pisał jedynie jakiś season ending kogoś z jego wielkiej trójcy) Przecież nie o ocenę całego dealu mi chodziło, tylko o sam pick, skoro się tak dogadaliście to mi nic do tego, ale ewidentnie Tecu na koniec sezonu odpuscił i pozrzucał tak żeby się zmieścić w top10 i tylko do tego tutaj piłem i tyle w temacie! Edytowane 20 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Przecież nie o ocenę całego dealu mi chodziło, tylko o sam pick, skoro się tak dogadaliście to mi nic do tego, ale ewidentnie Tecu na koniec sezonu odpuscił i pozrzucał tak żeby się zmieścić w top10. I tyle w temacie! no nie wiem czy można handel takim pickiem nazywać dymaniem i rozpatrywać bez szerszego spojrzenia. pick był tylko czysto teoretycznym dodatkiem (chociaż jeszcze w listopadzie 2022 dość realnym gdy Tecu wysoko był na średnich), mi wyżej wymienieni nie byli potrzebni, @Tecu też ich w składzie nie ma a Herb jest u mnie także wg mojej oceny tego dealu nie przegrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 W dniu 1.09.2023 o 00:02, t_omko napisał(a): Nie ma co kombinować z różnymi zasadami gry w każdej z keeperowych lig... Skoro jesteśmy gotowi na grę z jednym wirtualnym graczem za 0 to niech w fbx#2 i fbx#3 będzie identycznie. będie jakaś ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Godzinę temu, Tizz napisał(a): będie jakaś ankieta? Było sporo czasu na gadanie o tym, wg mnie trzymajmy się decyzji @t_omko a w najgorszym razie wrócimy do poprzedniej zasady, choć nie wiem, komu mogłoby to, co chcemy wprowadzić, przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 pytałem z ciekawości tylko czy reszta ma coś do powiedzenia, mi jest obojetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Trzeba było szybko reagować dlatego samodzielnie zdecydowałem... ale najważniejsze w decyzji było dobro ogółu. W przyszłości mam nadzieję, że szybciej zaczniemy się zastanawiać i będzie czas na ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Dobra, zostawię w poście żebyśmy pamiętali, wg mnie: + swapy pickow + protekcje (oficjalnie) + dałbym deadline na wymiany - jakieś ostatnie 3-4 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi